Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli napisał(a):
Widze ze juz kazdak powoli zaczyna napikowac ta koncowka.

Ja to teraz strasznie obserwoje swoje cialo i tez mam czasami takie wrazenie ze sie juz cos dzieje, ale ile jeszcze??

Loli .. to slowo miedzy zaczyna a ta koncowka .... 😜 to co to za slowo???
Ela tlumacz z polskiego na polski bo nikumam 😜 hahah

noo wlasnie ile jeszcze kurnaaaa.... 😞
A ten Twoj suwaczek Loli to wez go zaczym juz bo sie stracham... on z godziny na godzine sie przesowa 😜

czekoladka on powiedzial ze tak sadzi pon usg i wielkosci macicy :P
ale mam nadzieje ze iterpretowal to tak jak mówisz 😁
ANulka ooo nie ja nie chce pierwszaa boje sie :P
najpierw chce posłuchać jak to u was było :P
Ja strasznie wszystko obserwuje co sie dzieje, co mnie kłuje co boli itp jak to moja teściowa mówi
jestem przewrażliwiona :P

• Mamusia
Loli chcialalbym miec tylko taka pobudke 😞 😞 😞 😞 😞
Jak poszlam to telepalam sie w lozku jak dzik jakis 😞 z boku na bok.... siku co pol godziny brzuch na dole bolal w cholere maly sie tak rozpychal ze koniec... 😞 Karol chrapal jak stary ciagnik, rozwalony jak sledz...
a Ja oczy wielkie jak 5zl i nic.... 😞 nie moglam zasnac... do wpol 5 walczylam 😞NIe moglam sie ulozyc za cholere 😞 😞 😞i caly czas zygami mi sie odbijalo 😞krew z nosa 😞
obudzilam sie po 6 i dospalam troche do teraz 😞 jedtem nie przytomna....Ale spac mi sie nie chce 😠
Brzuch mnie napierdziela, kluje mnie w pipce, maly mi dupcie wypina, i okopuje...

KURNA FAKA JA MAM NAPRAWDE SERDECZNIE DOSYC TEJ CIAZY!!!!!!! 😞 😞 😞 JA CHCE JUZ URODZIC I MIEC Z GLOWY....CHCE SIE WKONCU DOBRZE CZUC...I PRZEDEWSZYSTKIM LEKKO... 😞
I MARZE O TYM ZEBY SIE WKONCU MOGLA POLOZYC NA BRZUCHU 😞MUC WKONCU ZALOZYC OBCASY, ZEBY KAROL ZNOWU NA MNIE PATRZYL JAK KIEDYS 😞I PRZYTULIC MARCELA, PARADOWAC Z WOZKIEM 😞
czemu nie mozna np wstac rano, i powiedziec ze chce urodzic dzis bo nie daje rady...?? 😞 Tylko zawssze babki maja najgorzej...to okres to wrazliwe to do pracy nie chca bo za ciezka, to ciagle zaganiane w domu, kury domowe, czemu musimy nosic dzidziulka tyle a nie mniej...jak kurna za kare 😞 Kurna jak by nie wystarczylo to ze jestesmy jak sluzace dla mezow, jak matki teresy kurdeeeee.... 😞

przepraszam za to wyzalone wypracowanie ale juz nie mam sily 😞

WSZYSTKIM ANECZKOM 100 LAT 😘 😘 😘

• Mamusia
Oj Aniu biedactwo ty moje ehh ja wczoraj tez mialam problemy wlasnie z zasnieciem ale wkoncu jakos sie uporalam z tym.
Ktoras z was mowila ze ja jajniki w nocy bola, ja dzis mialam to samo jak sie obudzilam w nocy to mnie zaczelo kluc hmm wydaje mi sie ze to tez jest spowodowane spaniem w jednej pozycji :/

Kurde a co do charców naszych małych to Ola mi juz tak naciaga skóre tymi swoimi kopniakami ze az mnie ona poprostu piecze i boli 😞

Oj Anny dzis ?? 🙃
Moja kochana to wszystkiego najlepszego 😘 😘 duuuuzzzzooo sily bo to teraz nam najbardziej jest potrzebne.

Kurcze ale z tym siusianiem to ty tak powaznie??

• Mamusia
Oj widze ze nie tylko ty masz to marzenie wkoncu polozyc sie na brzuszku i wyspac normalnie do upadlego, tez masakrycznie za tym tesknie kochana.
A to zeby zrobic sie na bustwo to tez 😉 wiadomo ze my kobiety tego potrzebujemy 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny ja tu przez weekend nie dałam rady zajrzeć i miałam nadzieję ,ze max 30 str do nadrobienia ,a tu qrwa ponad 50 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪nie no to przerasta teraz moje siły i znów mam mało czasu........po 10 lecę zaś na to nowe mieszkanie sprzątać ....już pomału kończymy tam remont ,ale jeszcze trochę roboty zostało przez weekend byłam normalnie ztyrana jak pies aż mnie kości w pośladkach bolą i cały krok jakbym tam co minutę strzelała szpagaty,a wczoraj to już wieczorem brzusio mnie z lekka pobolewał wiec muszę przystopować i dziś mamę do pomocy i siostrę sobie zorganizowałam.... ale roboty na szczęście ubywa....ja się zabawiałam w malarza i z olejną biegałam he he 😁 😁 ale teraz to już mi się nic nie chce tym bardziej ,że też coraz gorzej mi się śpi ,bo dawne sposoby ułożenia się do snu już gówno dają...JUTRO MAM 35 TYDZIEŃ JA PIERDZIELE JESZCZE PRZEZ TE REMONTY SZYBCIEJ POPUSZCZĘ HE HE 😉 😉 😉 😉
w wolnym czasie ,ale wątpię że dziś postaram się nadrobić te 50 str no i obiecane fotki wstawić ,ale kurde to po remontach...... 🤢

• Mamusia
noo... 😞 maly jest nisko i sikam jak konewka 😞 a ze co sobie wstalam to popilam troche bo strasznie duzo teraz pije to sikam co chwila...
Nie wiem co z tymi jajnikami, nawet nie wiem gdzie teraz sa. Ale czuje jak moje pachwiny przejol maly 😞 bo nie moglam nogi wcale zgiac jak bym cos tam miala i mi prostowalo ta noge...w dodatku dretwialy cala noc... 😠
moj brzuch tez sie wiecej nie maciagnie... nie bedzie wiekszy raczej a jak bedzie to nie chce widziec swojego brzucha po porodzie 😞

Dziekowac:***

• Mamusia
Sioperka ty to moze lekko zwolnij !!!
Super ze macie juz swoje mieszkanko i zachwilke bedziesz miala juz wszystko zrobione.

U mnie nadal lipa z mieszkaniem ja nie wiem jak tak dalej pujdzie co to bedzie 😞 wczoraj byl nasz lanlord wlasnie z tego mieszkania co teraz mieszkam i sie pyta jak nasze postepowania wobec przeprowadzki...dramat jakis, boje sie zebym zawczesniej nie urodzila 😞

Kurcze Anulka przerabane z tym siusianiem ja tez duzo pije ale az tak czesto do kibelka nie chodze, ale cos podobnego mam jak na samym poczatku ciazy.
Kurcze ja z tymi pachwinami jak narazie nie mam doczynienia wjec ci nie moge kochana powiedziec jak to u mnie przechodzi 🤨
Nogi to najgorzej czaem mam chyba taki jakis ucisk od kregoslupa ze idzie mi pewnie taki promien gdzie promieniuje mi na cale nogi i bol jak cholera.
No ja podziwiam moj brzuch ze jeszcze zadnego rozstepa na nm nie ma ale juz lepiej niech nie rosnie bo pekne jak balon jakis chyba.
Boje sie wlasnie ostatni wsumie miesiac mozemy jeszcze i z 5 kg przytyc na sama koncowke to ja juz chyba padne i z lozka nigdzie nie wstane 😞
A przedemna tyle jeszcze roboty ze az mi sie plakac chce 😞

• Mamusia
ja pierdziele miałam nadzieję,że u was coś tam już się udało znaleźć..trzymam kciuki ,żebyście w końcu coś odpowiedniego znaleźli.....my do czwartku musimy już tam być przeniesieni a tu musi być porządek na tym starym więc tez trochę mam jeszcze roboty przed sobą.....dobrze,że rzeczy małej już poprałam ,bo teraz u nas deszcze i by się nie dało....a ty Loli już coś tam prałaś?