Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Juz mi sie drga broda robi 🤨 🥴 masakrycznie wygladam strasznie mi sie to niepodoba 😠 😠

Musze chyba lekko przystopowac z tym jedzeniem 😞 bo jak tak dalej pujdzie to przy tym ostatnim miesiacu to jeszcze nastepne 10kg przytyje

dawaj no foto brzydalu mój 🙂)) jesteś piękna Aguś! daj spokój, każda z nas się teraz inaczej czuje, mało atrakcyjnie, ale jeszcze chwileczkę 🙂
zresztą słyszałam od dziewczyn że po porodzie to dopiero dół przychodzi......bo ciało takie fujjj ponaciągane :/

• Mamusia
Planowo miał tu być 15 sierpnia...Ale to się okaże.W każdym bądź razie ja już go nie proszę, żeby szybciej wrócił.... Jak się siedzi i bolą plecy to ja odkryłam, że jak sobie zrobię rulonik z poduszki i pod lędźwie wpakuje i mi wypycha je wtedy do przodu to jest bosko wygodnie 🙂

• Mamusia
ale z was gaduły ,nadążyć za wami niemożna 😁 😁 😁 😁dzisiaj to chyba dzień narzekania,każdą coś boli i wasz wygląd was smuci,no niestety takie uroki ciąży cos za coś.LOLICZEK ja też już mam drugi podbródek 😁 😁 😁juz niedługo finał i zobaczymy nasze szkraby kochane i zapomnimy o tym że bolało że kilogramy...niema sie co tym przejmować a ponarzekać zawsze można 😁 😁 😁po to tu jesteśmy i chyba wszystkie czujemy sie i wyglądamy podobnie 😁 😁duże i nieatrakcyjne,ale odbijemy po porodzie 🙂

pewnie że chce foto 🙂
a Ty Bogusia to też zaraz kopa dostaniesz! a to foto z nk??? naprawdę wyglądasz tam okropnie!!!

mnie nic nie boli dzisiaj, jeszcze.... 😜

• Mamusia
Ja się czuję dobrze i bardzo sexownie więc bez takich mi tu Czekoladko 😜 Staram się nie marudzić. Limit marudzenia na ten miesiąc wyczerpał się przez Krystiana 😁
O zapomniałam wam opowiedzieć...Idę sobie dziś po miasteczku i nagle jedzie za mną czarne BMW i wychyla się przez szybę łysy, ukraiński łeb 😮 Właściciel dyskoteki w której oj sporo się działo, sporo spirytusu się piło, i sporo chopów się napalało 😜

superowe 😁 mieli pomysł 🙂
bardziej myślę że to urywki filmów są zmontowane, ale musieli stawać w tych samych miejscach i w ogóle 🙂 i ta firanka jak się rusza hehe no mega fajne 🙂 🙂
mój mnie tak nie dmuchał, a Wasi? 😜

buuterfly ja tam bym uważała na takich typów...bo nie wiadomo co im do głowy strzeli!
a nóż widelec będzie miał jakaś jazdę na kobiety z brzuchem...spieprzałabym dalej niż pieprz rośnie!

• Mamusia
Nie no Aguś ja go dobrze znam 😜 Sie ma te wtyki w show biznesie heheh 😜 Ale miał zonka jak zobaczył brzuszek 🤪 Aaa...No i ja chyba serio jakieś hormony wydzielam dookoła 😮 Mój były szef, przyjaciel, facet no sama nie wiem kim on był , ale on się koleguje z tym ukraińcem, z Jurą. I ja mu napisałam jak czekałam u dentysty, że haha widziałam Jurę , teraz to już się rozniesie fama po baletach, że z brzuchem łażę i nikt mnie już nie zechce 😁 A on mi na to, że ja Cię chcę mimo wszystko i, że stara miłość nie rdzewieje 😁 🤪 A najlepsze jest to, że on ma 42 lata 😁 😁 😁 I od kiedy tylko pamiętam twierdzi, że mnie kocha i nadal kocha i wciąż kocha i tak w kółko 🤢 Rzygne normalnie hehehe