Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

http://picasaweb.google.pl/agaa84/2010Ciaza?authkey=Gv1sRgCLrL4I2vj5-jhAE#

nie jest to może filmik 'jak się robi dzieci' ale taki mały kolaż sobie strzeliłam 🙂 i jak tak patrze jak mi brzuch wystrzelił w jednym tygodniu to masakra 🙂

nooo u Ciebie to jeszcze bardziej widać, bo ogólnie jesteś drobniutka 🙂 ale to taka pamiątka jest....
ja jedyne czego żaluję, to to że mam mało zdjęć, niektóre tygodnie ominięte i kiedyś tam sobie marzyłam żeby robić foto w tym samym miejscu i w tej samej koszulce np 🙂
no ale przepadło 🙂

a najlepsze jest to że nie widać tego momentu gdzie ten brzuch tak strasznie skacze do przodu 🙂 mi się zgubił centymetr więc nawet nie wiem ile mi przybyło...

oki Agusia zostawiam Cię chyba samą...za chwilę jedziemy na szkołe rodzenia, cholera jakos mi się dzisiaj wyjątkowo nie chce! oby było fajnie i coś ciekawego to Wam potem opisze 🙂

buziaczek:*

No i jak ja mam czas to wszystkie poszły 😜 Wczorajsze imieniny.. Katastrofa.. Prosiłam zeby nie pil duzo i zeby sie nie nawalil to co? Oczywiscie ze byl naj!!any w 4 dupy i rzygał jeszcze do tego. Nie mowiac o txt typu ,,spierdalaj", Nic tylko zabić. CO z tego ze rano przepraszał i wogole. W dupie to mam!! I jeszcze zla jestem bo znalazłam fajne mieszkanko to mi odpisali ze juz wynajete jest od dzisiaj 😠 FUCK! Za to prasowałam prawie 2 h rzeczy małej uff.. i padam.

AAa no i zapomniałam napisac. W nocy mała obróciła sie główka w dół 🤪 🤪 ale rano juz byla poprzecznie ułożona. Ale jak sie obróciła to znaczy ze ma miejsce sie grajdolic tam i mam nadzieje ze do 16 sierpnia sie obróci juz do porodu 🙂

• Mamusia
No z kads to znam Eluska z tymi mieszkaniami jak jest cos dobrego to zaraz idzie :/

No widzisz jak fajnie ze sie niunia przekrecila 🙂 nie ma sie co własnie zamartwiac bo i kazdej z nas sie jeszcze jakos dzidzia moze przekrecic

Ja to dzis mam podly dzien :/

• Mamusia
Eluśka widzisz...I to jest właśnie to. Dopiero Cię przepraszał, że powiedział po pijaku, że go na dziecko złapałaś a teraz znowu. Nosz kurde skoro kolejny raz takie podłe rzeczy gada to poprostu niech nie pije bo mu jak widać szkodzi 🤢 Do mojej mamy przyszła koleżanka z dwójką dzieci i 0,7 L wódki 😮 Coś czuję, że dziś znów będzie kolorowo.

No dokładnie i dlatego prosiłam zeby nie pil!! No ale oczywiscie ja sobie moge prosić 😠 Kurde co ten alkohol robi z ludzmi to dramat. Ale tym razem powiedział ze sie cieszy ze córka bedzie i mowil moja córa, moja córa. Ehh.. i co z nim zrobic? Normalnie palnąć w ten glupi łeb i niech sie obudzi.. patafian...

• Mamusia
No ladnie... troche sie kimnelam a tu 15 str.... ehh
Bylam jeszcze w tym banku... eh jakis idiota tam pracuje!! ciagle dzwonil do kogoas co ma robic przesunol laptopa i stracil kubek z kawa na kable, i inne papiery co lezaly....potem cos tam jakies nr ze musze miec przy sobie... a na co mi kurna one w komputrerze powinno mu sie wyswietlic... ehh i pojeda jutro do innej fili bo tu nic nie zalatwilam.
Jutro gin na 18 🙂
Loli mycha...moja kupko smierdzaca zgnieciona 😜 my obie taki podly dzien ☺️
Ela z tymi ukraincami to lepiej ostroznie 😜

A zaro sprobuje porobic tak jak wy te fotki z brzuchem... 😜 ehhe ciekawe co mi wyjdzie bo wasze super wyszly 😁 😁 😁

• Mamusia
Ja tam wczoraj się darłam na mojego debila z pół godziny przez telefon. Zobaczymy czy coś dotrze 😠
Ale się wnerwiłam...Ta durna szmata mój pies nażarła się gdzieś koło domu kurde gówien!!!! I dałam jej teraz kolacje i wyrzygała mi to wszystko!!! Zdążyłam ją wypędzić na korytarz. Ale musiałam sprzątać cholera jasna te gówno-rzygi i mam już kurde dosyć!!!!!!!Normalnie mam dosyć już wszystkiego i wszystkich w okół!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!