Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tylko nie patrzcie na balaganw łóżeczku bo mój cudowny mąż 😁 czasem traktuje to łożeczko jak zbiór swoich ubrań :P jak mu rzuce wyprane by dał do szafy to on na łóżeczko ;/ 😜

Kasia ja trzymam najmocniej 😁 ale będzie dobrze na pewno 🙂

Dosik super masz brzusio, duży już 🙂 i taki kształtny nadal...jak na dziewczynkę hehee

Elu dobre to było z tymi hobbitami 😁 będzie się sioperka śmiać jutro 😁 😁

Elu no pomyśl jakie z nas wariatki 😁 ja jak jestem gdzieś w markecie i jest jakaś promocja to 'oooo trzeba na forum napisać" 😁 albo z tą lewatywą! WŁAŚNIE! czy znajdzie się któraś co mnie pobije? 😜 bo wg mnie zdjęcie lewatywy narazie prowadzi 😁 😁

Agaa to dzis moja teściowa mówi co wy zrobicie jak to będzie dziewczynka i ups niespodzianka :P
a ja no to będzie niespodzianka :P ale jzu tyle razy potiwerdziło sie ze to jest synuś ze to raczej zmianie nie ulegnie :P było widać jajecka :P

Agaa ja Ci moge zrobić zdjecie mojej lewatywy 😁
ale nic na niej fajnego ;D
przyjazna wiec moze być :P
osttanio do moejgo mówie: " kochanie może przetestujemy tą lewatywe na Tobie jak to działa 😁 "

phiii możesz posłać, ale to pokażesz to samo co ja 😁
więcej dosikowatej kreatywności 😁

lecę do mojego bo przyszedł z pracy...

a jutro, o zgrozo, mamy rocznicę!!!!! 🙂 🙂

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.tomiko.pl/files//baby-ono-laktator-reczny-049.jpg&imgrefurl=http://www.tomiko.pl/dla-mamy-po-porodzie,311,2.html&usg=__Fzk5BPrsVkrOUT9O4N1tyjCFGTU=&h=300&w=300&sz=32&hl=pl&start=14&um=1&itbs=1&tbnid=YNOHOdCw65_dxM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dlaktator%2Br%25C4%2599czny%2Bz%2Bbaby%2Bone%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4SKPB_enPL358PL358%26tbs%3Disch:1

Wygląda on tak 😜

• Mamusia
skoro mowa o zaleniu sie to ja znówn sie wściekłam na mojego,jeżdzi tylko po tych swojich znajomych i rodzinie a ja to kurna co!!!!! 😠 😠jakaś zabawka jestem,która można odstawić na półkę!!!!zero zrozumienia,czułości i zainteresowania!!!!dupek!!!!całymi dniami siedze w domu ,chyba ze musze cos załatwić czy zakupy zrobić,nudzi mi sie jak cholera a on ma to głęboko w dupie!!!nawet niezapyta jak sie czuje i jak mi dzięń miną!!!!gdyby was niebyło to juz chyba świra załapała od tej samotności!!

Bogusiuu 😞 beznadziejnie masz sie z tym swoim mężem 😠 😠 😠
ja bym takiego jakim kijem po łbie aż by zmądrzał ;/ 😠
yhhh jak można być takim normalnie pali się we mnie jak widze takie typy 😞
A próbowalaś jakoś z nim pogadać albo coś myszko ? 😞

• Mamusia
zawsze myślałam że to właśnie po to sie z kimś jest by tej samotności niebyło,żeby mieć wsparcie w partnerze,ze sie spedza dużo czasu ze sobą,ze sie ma plany i razem sie do czegoś dąży a tu duuupa! 😞 😞 😞a może to zemną jest coś nietak??? 😞(((

Z Tobą no cos Ty !!!
To ona ma cos nie równo z głową traktujac Cie tak 😞
tak piękna kobiete, wspaniałą matke yhhh koleś pożałuje kiedys ze tak sie zachowywał 😠

• Mamusia
pogadać???a niby kiedy jak go non stop niema.np w sobote wogóle go niebyło wrócił w niedziele po 6 rano i cała niedzielę odsypiał,odezwać sie do niego niemożna było 😞 😞 😞a dzisiaj był w pracy,wpadł na chwilke wziął prysznic,przebrał sie i tyle go widziałam a jak mam nawet możliwość żeby porozmawiać to kończy sie to kłótnią ,bo z nim sie nieda normalnie porozmawiać 😞jużczasami nawet myśle ze może kogoś ma 😞 😞 😞odkąt sie tu przeprowadziliśmy to w domu jest gościem a nawet jesli jest to mały z niego porzytek i 😞 😞radośc 😞dzisiaj jak wychodził to mi rzucił ...bo on do fryzjera mósi jechać,a co jest najśmieszniejsze to te włoski ledwo co mu odrosły i tam niema co strzyc a on raczej na łyso sie niegoli 😞 😞wiec co to wogóle za teks???że on do fryzjera jedzie? 😞

• Mamusia
jest mi nieziemsko smutno i przykro 😞 😞łzy mi w oczach stoją i co ja mam na to poradzić??kiedyś byłam nawet u psychologa z tą całą sytuacją ,to mi powiedziała że szkoda życia dziewczyno,że niema sensu tego ciągną i powinniśmy sie rozstać 😞,tylko ze ja go nadal kocham 😞 😞i jak pomyśle o tej całej sprawie rozwodowej o tych wszystkich brudach... to mnie poprostu przerasta,boje sie że psychicznie sobie z tym nieporadze. 😞ale naprawde mam już momentami dość serdecznie tej całej sytuacji,tylko brak mi na to wszystko sił 😞

• Mamusia
Jezu ogladalam jakis film i patrze sie a tutaj gej przyszedl robic do szpitala test czy nie jest w ciazy 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Jak to mozliwe wogule ????? yyyyyy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Jejku Bogusiu strasznie ci wspolczuje ehh a nie masz jakiegos wsparcia wobec rodziny ??
Kolezanek ?? wsumie kazda ma pewnie swoje zycie...

• Mamusia
Czekoladka rozumiem cie w 100% bo raz mialam ze swoim pewna sytuacje ze pasowalo sie rozstac bo nie bylo innej mozliwosci, ale moje serce poprostu nie pozwalalo na to i tez nie moglam go zostawic tak go kocham ehhh...

Bogus a gdybys mu wkoncu zucila tekstem ze jak tak dalej bedzie to chcesz rozwód ?
Moze wtedy on by sie obudzil ze oho cos jest nie tak ze jak ty juz chcesz rozwód to pasuje cos zmienic albo cos... wydaje mi sie ze chlop moze i by wkoncu sie zastanowil nad tym co robi.
Macie slub i jemu sie wydaje ze on moze wszystko a toba pomiatac na kazde strony i ty mu nic nie zrobisz bo jestescie po slubie i nicmu nie zagraza ze od niego odejdziesz, czasami tez jest tak ze zaduzo pokazujemy swoim milosc i oni to wykorzystuja i wiedza dobrze jak bardzo ich kochamy dlatego pozwalaja sobie na dosc sporo..

Jak cie czyms urazilam to przepraszam, i wiem ze latwo sie pisze a ciezej robi, nie byłam dokladnie w takiej sytuacji jak ty ale miałam podobne sytuacje.. ze swoim

• Mamusia
looliczek kochana,znajomych to mamy raczej wspólnych,wiec on by pewnie o całej rozmowie sie dowiedział a na moją rodzine zawsze moge liczyć ale jakoś niemam serca ich martwić a pozatym cały czas mam nadzieje że coś sie zmieni ,że bedzie lepiej między nami i niechce ich nastawiać przeciwko niemu a pozatym moji rodzice maja swoje problemy,sa schorowani i niechce im dodawać dodatkowych zmartwień,wystarczy że ja sie zadreczam .