Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jezu dziewczyny jestem już po tym ZUSie.
Tyle nerwów co się nażarłam to moje 🙃
W nocy spałam jak głupia chyba tylko dwie godziny, całą resztę się zamartwiałam.
Rozmowa była ok, co prawda co chwilę wtrącała się taka starsza babka, co siedziała biurko obok zadając co uciążliwsze pytania, ale w końcu tak jej odpowiedziałam, że się zamknęła 😁 😜
Strasznie długo mnie przepytywała- prawie godzinę 🤪
Mały był tak podenerwowany i skopał mnie porządnie, więc myślałam, że nie wysiedzę 🤔
I uwaga- najbardziej obawiałam się jak sobie poradzi z zeznaniami moja mama, a tu proszę jak mnie zaskoczyła- poszło jej śpiewająco 😁
Jedyne co musze dosłać to zaświadczenie lekarskie, kopie e-maili z klientami oraz poświadczenia współpracowników. Czyli nie tak źle 😉
Agaa z BHP ładnie wybrnęłyśmy i nie trzeba nic pokazywać 😉
Nie wiem jak poszło, raczej się nie nastawiam. Cieszę się tylko jak cholera, że mam to już za sobą 🤪 😁

• Mamusia
no i już po strachu 🙂 pewnie bedzie wszystko ok jak to podosylasz, ale zrob to jak najszybciej bo potem bedziesz czekala tak jak ja dlugo.. oni maja 30 dni odkad maja wszystkie papiery co do kropeczki dobrze wypelnione, mi odsylali raz do doktora, raz do pracodawcy i to nie od razu tylko juz po ilus tam dniach i jak odeslali to znow mieli 30 dni, brrr wredny zus

Aniu czyżby teściowa?;/ brrr mogłaby sobie dać już spokój:/

Loli mi też już najlepiej się śpi tylko na boku, ostatnio na plecach już mi niewygodnie....

cześć dziewczynki 🙂 widzę ze przygotowujecie się juz pomału z urządzaniem wszystkiego 🙂
Ania bardzo ładna pościel i ciuszki 🙂
ja zabierać się będę pod koniec tygodnia jak pogoda się poprawi to popiorę co mam. A pościeli jeszcze nie mam, chciałabym już kupić ale pewnie będę musiała poczekać do przyszłej wypłaty, byliśmy dziś z przeglądem i ubezpieczeniem naszej fiesty i 800 zł 😠 poszło się paść no szlag człowieka trafia żeby za taki złom tyle pieniędzy płacić 😠 😠 budowa daszku w trakcie także wydatków jeszcze nie koniec 😞 a ja jeszcze tyle rzeczy dla niuni nie mam, normalnie załamałam sie juz dziś 😞 jak wszystko podliczyłam to aż mi dziecko czykawki dostało 😮

• Mamusia
dziewczyny nie jesteście same ja też nie mam prawie zrobionego nawet torby do końca spakowanej dla niuni mam spakowane ale dla siebie nic 😞 a jeszcze remot łazienki nie jest skończony antresola na łózko tez jeszcze nawet nie zaczęta wszystko w proszku 😠a Mąż pracuje od poniedziałku do soboty i wraca do domu o 22 albo i później 😠jedno co mam to poprane ciuszki dla malej ale jeszcze nie poprasowane i wózek i łóżeczko jeszcze w pudełku 🥴a do porodu coraz bliżej 🥴

Witam ponownie dziewczyny,super macie te zestawy 🤪.Umnie po tych lekach sie poprawilo,maly zlazl mi z szyjki bo sie pchal lekarz byl przekonany ze dzis do szpitala mnie posle a tu prosze nie trzeba ,leki mam dalej brac i lezec maly wazy juz 1898g jutro posle wam fote i oczywiscie paluszki mial w buzi hehe .Co tu slysze to macie liczyc ruchy mi powiedzial tyle ,ze jak przez caly dzien sie nie bedzie ruszac to mam dzwonic do niegoa i mowil ze jakis wysyp porodow jest u nas nie ma miejsca na porodowce pobili rekord 150 porodow i nie przyjmuja kobiet na operacje tylko przesowaja terminy heh ale maja sie tam fajnie pozazdroscic.Do jutra kochaniutkie