Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehehehe Loli I love You 😁 😁 😁

wiem, czytam też ten sierpień 🙂 🙂 jak u nas się zacznie to chyba nosa od komputera nie odlepie żeby czegoś nie przegapić 😁 😁

nie wiem dlaczego ale tez mi sie wydaje ze urodze wczesniej 🙂 ale we wrzesniu bo termin mam na 26 wrzesnia
Loli ja juz przez te bole nog kregoslupa itd to nie moge spac po nocach 😞

• Mamusia
Znam to z kads , nie dosc ze kregoslup boli to idzie promien do miednicy a z miednicy nogi bola takimi bolami promieniowania :/ dramat ja tez juz teraz malo co spie 😞

Oj Bobasku ty masz troszeczek puzniej terminek ja mam na 2 wrzesnia z USG (bo oni tutaj z USG licza nie z okresu) a z okresu mam na 28 sierpnia 😜 a jeszcze sie pomylilam i zle im podalam ostatnia miesiaczke wjec i nawet 20-25 sierpnia mogla by mala juz wyskoczyc 🥴

myślę że październik to już nas podgląda 😁 bo i ja je czasem podglądam 😁

bobas a skąd takie przeczucie?
ja znowu ostatnio myślę że się przeterminuję...bo oprócz tego bólu krocza którego już nie mam...to żadnych objawów!

ejj właśnie, a ostatnio gdzieś czytałam, że pod koniec ciąży to należy sugerować się tylko USG! mój lekarz mówi co innego, wszędzie co innego pisze, czy to nie może być jedna reguła? termin przychodzi i tego dnia by się rodziło? 🙂 lepiej by było 🙂 🙂

czasem Loli, teraz jak siedzę to jest twardy, ale napięcia nie czuje, jakąś chwilę temu poczułam jak mała całkowicie się wyprostowała i nóżki miała pod żebrami 😁 teraz chyba śpi, bo mam spokój 😁

• Mamusia
Kurde wsumie najlepiej by bylo gdyby ci mowili ze sie urodzi tego i tego i koniec kropka.
Ale wsumie im blizej by bylo tego dnia to ja bym chyba panikowala zabardzo, a tak to wsumie nie wiesz kiedy cie dokonca zlapie i NIESPODZIANKA jedziemy 😁 push push push 🙃 🙃

a co z naszą Anulką dzisiaj? pisała coś że jej nie będzie?
a jak Ela się nie odezwie do wieczora to pisze jej smska 🙂 co ona se myśli, tak się nie meldować 🙂

Agga nie wiem dlaczego i skad to przeczucie poprosu ostatnio mnie taka mysl przesladuje 🙂 wiem dziwna jestem haha
wedlug miesiaczki to mam termin na 21 wrzesnia wiec Agaa jestem ciekawa ktora z nas piersza urodzi 😁

hehe push push 🙂 czekaj bo Tobie to na pewno będą tak mówić 😁 nam niestety nie 🙂

to ja wole wiedzieć i się przygotować dokłądnie do tego dnia, a nie taki suprajs mieć 🙂

• Mamusia
Nie wiem własnie nic sie Anulka nie odzywala. Ale pewnie jak napisze to sie rozpisze kobitka wypracowanie nam pierdyknie jak nic 😁

A Ela hmm nie wiem co z nia własnie od wczoraj sie kochana nic nie odzywa? Moze do tego gorzowa wróciła albo cos ??

eloite święta racja 😁
bobas się nie przejmuj, bo ja jakiś czas temu też tak uważałam, że urodzę wcześniej 🙂 w sumie wg ostatniego usg było by to za 17 dni 😜 ale teraz jakieś inne przeczucie 🙂
też jestem ciekawa, bo postury też jesteśmy podobne 🙂 tylko że Ty będziesz miała Adama a ja Ewę 😁 😁 😁 😁

fajnie by bylo jak razem zaczniemy rodzic i z porodowki bedziemy dzwonic do siebie jak na idzie haha 😁
Adam i ewa i do tego oboje waza wiece niz powinni 🙂 no ciekawe co z tego bedzie haha