Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

mi też mrówki nigdzie nie chodzą... 🙂

a właśnie!! swędzi Was brzuch bardziej niż wcześniej? 🙂 bo ja się drapie dużo częściej niż we wcześniejszej ciąży 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa nie pocieszaj mnie 😁
aż się tego boje jak mu go usuną :P
a to hasło też mi jest znane że mnie ciagle cos boli :P
normalnie jak mi to gada to mam mu ochote dać ciąże chociaż an tydzien by se ponosił i zobaczył jak to jest 🤨

kupiłam, bo można nim karmić do 6m-ca więc się nie zmarnuje tak czy tak, a poza tym dzisiaj poruszyłyśmy właśnie ten temat, czy aby na pewno będziemy karmić piersią...było za 12zł to kupiłam 🙂 zresztą może i będę karmić, ale nie wiesz jak to będzie z ilością pokarmu? może akurat będzie go za mało to będziemy dokarmiać 🙂
a po drugie...nie mam zamiaru być matką polką nr 1 i karmić do 1 r.ż....góra do pól roku! zresztą...to zdanie mam na dzisiaj, jak będzie to się okaże 🙂

• Mamusia
Noo to Dosik nie zazdroszcze jak mu usuna ten paznokiec..... bo pewnie kule bedziesz musiaia mu kupic bo powie ze chodzic nie moze... 😜
Ja tez bym nie chciala zeby mi cos dyndalo miedzy nogami.... hahaha 😜 ale tak jeden dzien okresu albo bol kregoslupa czy brzucha w ciazy to im zycze !!!

ale nie chce byc w tedy w poblizu... 😜

Anulka a tak zmieniając temat...bo zdębiałam teraz patrząc na Twój suwaczek...to ile Mały Marcel teraz waży?
wiesz że w 36tc to właściwie można już rodzić 🙂 dochodzi to do Ciebie kocik? 😁

Znajac zycie to po usunięciu to on bedzie leżał i siedział tylko :P
Mi właśnie mama mówila bym miała mleko w domu w razie czego by dokramić albo cos 🙂

• Mamusia
noo mojej kupeli matka karmi a ten maly ma 9 miesiecy.... wazy 9 kg i zeby ma raczej wiekszosc... takze sobie wyobraz... A ta kobieta jest drobniutenka.
Co zrobisz bedzie lecialo to co, jedynie odciagac 😉
A no wiadomo nikt nie mowi ze bedziemy miec duzo albo cos, i nie wiadomo czy dobre bo to juz tez 2 sprawa 😉 i czy dziecko bedzie je tolerowac 😉
a tam tym bedziemy sie przejmowac zas 😉

indywidualna sprawa każdej kobiety...moja szwagierka karmiła...nie przesadzam! do 2 roku życia małej???? to już okropnie wyglądało! a mała jest alergikiem, co chwile chora, wycięte migdały i w ogóle słabego zdrowia. a mówi się że dzieci karmione długo piersią są zdrowsze....

• Mamusia
yyy no w 35 tyg. i ilus dniach mial 2550g 😉
Wiem ze mozna ale malutki jest jeszcze 😉 jak bedzie mial 3 to git... to juz moge rodzic 😉)
A ty mnie moj kotku nie strasz 😘 bo ja mam nasrane w gaciach 😞

Tekst roku Karola... telefon mu dzwoni w kieszeni a on do mnie " KTO DZWONI"
wczoraj tez gadamy, i moj ojciec jako maszynista wiadomo ktos mu nie raz sie napatoczyl... a on do mnie " A KOGO PRZEJECHAL" hahaha formulowanie pytan na 6 😜 ahhaha

to on będzie miał góra 3,2kg 🙂 tak mi się wydaje...pozazdrościć.... 🙂 🙂
nie masz się co srać w gacie 😁 ja już się nie mogę doczekać aż ruszymy z kopyta 🙂 🙂 ihaaaa 🙂

• Mamusia
O dosik dobre stwierdzenie 🙂 nie martwmy sie teraz tym bedziemy sie martwic po urodzeniu 😜
hihi
Ale te 2 lata to masakra.... 🤨 no wlasnie a moja kuzynka 1 corke karmila puszkolym mlekiem.... bo nie miala pokarmu a 2 z cyca przez iles tam. I widac roznice jak nie wiem. Ta na cycku zdrowsza.
Ale ccciiiiii 😜 bedziemy gadac o tym zas 😜

• Mamusia
No mi na brzuszku nalicza od wtorku czy poniedzialku, w ksiazeczce tez mam od poniedizalku a ja licze od czwartku bo tak wychodzi jakos ... wiec nie wiem wkoncu jak to ejst.
Ale ten suwaczek to mi dobrze liczy do terminu i o ile sie nie myle to wlasnie od czwartku 😉

no mówie Ci Anula...ta mała już taka prawie co gadająca, a ona do niej 'chcesz cyca?" wiesz...nie wiem czy teraz kogoś nie obrażę i mam nadzieję że ona tego czytać nigdy nie będzie, ale dla mnie to było takie...obleśne trochę, starego cielaczka karmić 🙂 🙂

racja...jutro już sierpień 😮 🤪

Nasze dzieciaki to serio nie będą się zastanawiać czy to piatek, czwartek czy niedziela 😁 wierzcie mi 😜

a Wy jakiego dnia tygodnia się urodziłyście? 🙂 bo ja hmmmm w niedziele heehe

Mój tu siedzi za mną i kuka czasem i do mnie z tekstem:
" Ty to byś się chyba posikała jakby któraś z tych Twoich brzuchów urodziła" 😁 hahaha 😁

z Twoich brzuchów hahaha 🙂
BRZUSZKÓW MATI, BRZUSZKÓW 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

eee poważnie? którejś jeszcze szybko zleciało? mi się wlecze jak bym jak słonica była w ciąży...już nie pamiętam jak to jest bez ciąży:/