Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

no nie powiem, to jedno z moich niespełnionych marzeń zeby na sali przed czy po porodowej leżeć z Wami 🙂

Dosik...ja też uciekam rozprostować plecy i na Be Cool, może będzie fajne 🙂

dobranoc słońce moje:**

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiem Agulaa 😁
SIOPERZENIE wymiata 😁
Mój mi dziś masarzyk obiecał w łóżku 😁
ale juz nie sioperzymy bo ja się obawiam 🙂
celibat do czasu aż po połogu 😁
no chyba że juz nie będe mogła wychodzić w ciaży to pod koniec juz go wysioperze tak ze bedzi kficzał 🤪

• Mamusia
dziewczyny weekend jest a wy tyle piszecie, rano nadrabialam 40 stron, nie zdazylam nic napisac bo poszlam sprzatac, a u teraz ponad 40 znowu, musialam nadrobic, bo moglo mnie cos ciekawego minac i wlasnie skonczylam czytac a tu widze ze juz poszyscie, no nic ja i tak juz padam na twarz wysprzatalam caaały dom i odkurzyłam auto. umieram teraz. mój meżuś skończył dzis układać płytki w łazience wiec już mało zostało.. ale teraz zdycha w łóżku bo przeziebiony jakiś musze iść go pocieszyć 😉
tak wogóle to aga dołączam do ciebie w kwestii religii 🙂 aa i tez w niedziele sie urodziłam 🙂 po obiedzie w dodatku jak wszyscy odpoczywali 🙂 dobrej nocki :*

Tez jestem niedzielna 😁 Aga mówisz o 2 latku ze nie fajnie wyglada jak sie go cycem karmi a ja widziałam gdzies kurde jak znajde to pokaze jak babka karmi 8 letnia dziewczynke!!!!!! To jest horror dopiero fuuu!!!! Moj mnie wkurzyl i z sioperzenia pewnie dzisiaj nici ekhm... a szkoda 😁 Siedzi i oglada be cool. Ale ten człowiek potrafi mnie zdenerwowac no szok po prostu ale dobra przezyjemy jakos, chociaz fajnie ze bedzie w nocy. Maruda paskudna. To ja tez uciekam do niego do jutra brzuszki i nie pisac za dużo :*:* 😘

• Mamusia
kurde i znow 20 stron wariatki jedne, nie wiem ale jakis ten weekend tutaj strasznie ruchliwy.
I jak zwykle sioperzenie wam w glowach.
Moja mala dzis non stop szaleje juz nie moge , masakra boli az 😞
Co do 40-41tygodnia ciazy moja mama mi powiedziala ze to jeszcze terminowe daty dopiero chyba po 42 jest 2 tygodnie po terminie, no ciekawe ciekawe ktora pierwsza pujdzie.
Ja jeszcze do szpitala nie spakowana i nie mam wszystkiego kupionego masakra moze w poniedzialek dokupie sobie pare zeczy np. podpaski :/
Spac cos mi sie nie chce 😞 a tutaj juz wszystkie poszly w kimonko 🙂
Tez jestem ciekawa czy w swoje rurki sie zmieszcze 🙂
Mam nadzieje ze jutro tyle nie bede musiala znow nadrabiac

• Mamusia
PIERWSZEJSZAAAAAA 🤪 🤪 🤪 🤪
hyhyhyhy 😜
HEj moje kochane wariatki 😘
Jak wam sie spalo? 🙂 dzis noc widze cichowa na forum to chyba dobrze 😉
U mnie oki, oczywiscie pobudka przy kazdej zmianie pozycji ale to juz norma 😉
Wstalam jak paralityk.. jak bym miala moje polzydki zszyte razem 😞 😜 ciezko widze to chodzenie, ale trudno trza wytrzymac..prtzynajmniej obiore taktyke jak bede chodzic z szewkami 😜 hahaha

Teraz ide jakas kapiel wziasc, glowe umyc i potem na obiad do tesciowej.....
wiec mi tu duzo nie gryzmolic dzisiaj bo zemsta bedzie slodkaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 😎 😎 😎 😎

Milej niedzielki kochane

hehehe no to pozdrawiam niedzielne brzuszki 🙂 ja jestem z niedzieli ale godzina 23;45 😜
ale za to z buuterfly jesteśmy albo tego samego dnia, albo ona z 6go a ja z 8go 🙂

Aniu87 no trochę nas pogoniło wczoraj...przypuszczam że coraz więcej będzie takich weekendów gdzie więcej nas się na forum spotka 🙂 więc musisz wymyśleć sobie jakaś taktykę żeby z nami pisać, a nie tylko nadrabiać... 🙂 a to Ty silna babka jeszcze jesteś skoro tak Ci sprzątanie idzie! podziwiamy i zazdrościmy 😁 i na zdjęcia łazienki czekamy 😁

też oglądałam te Be Cool...ale nie do końca, bo mnie denerwowała rozwleczona fabuła! dziwny, albo ja humoru nie miałam?

aaaa Anulka mnie też cały krok boli od kiedy wstałam!! ble uczucie!

i miałam dzisiaj PIERWSZĄ pobudkę na siku w nocy! ale za to spałąm pierwszy raz w ciąży do 10tej 😁

Eluśka, fuj....8 letnie dziecko?? nie, nie chce tego widzieć 🙂

my dzisiaj na grillowego obiada do mojej matki jedziemy, więc będę popołudniu albo wieczorem 🙂

także miłego, małobólowego dnia:***

Loli ten facet nie odpisał... 😞

SIERPIEŃ CZAS ZACZĄĆ DZIEWCZYNKI!!! 🙂

• Mamusia
Wiecie...Zacznę rodzić w nocy. Mówię wam. Mam w nocy takie bóle krzyżowe i brzuch tak twardy, że z pingwina chyba nici bo centralnie się boję 😞 Jeszcze za wcześnie na mojego Franusia. Ja tam się w sobotę urodziłam więc imprezowa dusza 😜 Teraz też mnie tak brzuch boli i kręgosłup...Ale cieszę się, że już sierpień. Byle do 15stego a wtedy niech się dzieje co chce...

• Mamusia
ja jestem poniedzialkowa 🙂 9.15 rano 🙂
Co do wygladu to ja tez nie pamietam jak wygladalam przed ciaza, ostatnio ogladalam zdjecia sprzed ciazy i sie zalamalam.. jaka ja szczupla bylam (beczy), normalnie takiego doła złapałam, wiem ze to głupie, ale normalnie mnie ten wielki brzuch przeraza, że juz takie duzy zostanie po. Pamietam, jak mnie zachwycaly dziewczyny w ciazy, a sama na siebie patrzec nie moge:/

• Mamusia
Ja wsumie nie wiem kiedy sie urodzilam w jaki dzien :P
bo ksiazeczke zdrowia mam w polsce 😁
A co do wygladu przed ciaza to dajcie spokuj 😜 lepiej to tym nie myslec, tez mam lekka zalamke ale pocieszam sie tym ze jeszcze chwilke i poczujemy taka ulge jak dzidzie z nas wyjda 🙂

No dziewczyny byłyście grzeczne tyl[color=green][/color]ko 2 strony 😁
My już po obiadku tkz ja zjadłam tylko rosól bo an drugie nie mam ani sił ani ochoty :P
wyszło słońce i ja juz się męcze byłam rano z moim w kościele i na spacerku i padnieta jestem 😞
Tak moje kochanee 🤪
Mamy dziś już sierpień ! 🤪 🤪
A co do urodzenia to ja nie powiem wam dnia bo nie wiem ale urodziłam się o 0:15 😁 w nocy 😁

Gdzie się w ogóle wszystkie podziały :P
Buuterfly, Eluśka, Agaa, Loli wszystkie najbardziej rozpisane uciekły :P
wiem tylko ze ANulka do teściowej poszła ale co z resztą :P
dzień lenia an forum czy jak 😁

Mój też szaleje od rana 🙂
ale masz już też tak że kopniaki są tak mocne że aż bolesne ??
Bo mnie np już niektóre bardzo bolą w nocy tak obkopał mi lewy bok że masakra bolało mnie to nawet jak się uspokił 😞