Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

aktualnie?? 🙂 muszę poczekać na męża żeby zdjęcie zrobił - wieczorkiem wkleję - mój wygląda praktycznie tak jak Ani na tym dzisiejszym zdjęciu na NK jak piłeczka, o za pamieci jeszcze włoże baterie do aparatu 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasiu super że mała już prawie gotowa 🙂 ja czekam na takie słowa od mojego gina 🙂
no i nareszcie jakieś bobo waży więcej niż moja Ewa 3,5tygodnia temu hehe 🙂

hmm no to może ja na mojej porodowej liście jednak dam Cię qrka wyżej? 🙂

• Mamusia
qrcze, ja mam robic co tydzien KTG bo u nas po 30 tygodniu robi sie co tydzien, ale u nas nie ma nic w procentach 🤔 ale lekarz widzi KTG za kazdym razem wiec jakby co to da mi znac jakby cos sie dzialo 🙂 ale Mały to sobie jeszcze sobie posiedzi wiec jak na razie jestem spokojna 🙂 a dzis segreguje ubranka na dni do szpitala 🙂 w razie co 😉

Hey dziewczyny wróciłam właśnie do domu ina wejściu jestem zła 😠
Byłam sobie na działce u brata i prosiłam moejgo z 8 razy posprzątaj chociaż sypialnie i te swoje rzeczy i dokumenty 😠 ja przychodze a tu było tak jak było go nie ma, poszedł sobie na piwo z kolegą wrrrrrrrr 😠 😠 😠 Nie dość ze musiałam w tym upale jeżdzić po zabrzu rano i załatwiać a na dodatek i tak za przeproszeniem gówno załatwiłam bo jakiegoś świstka z ubezpieczenia nie wziełam 🥴
Od 8 rano do 10 nie umiałam tu w ogole wejść na brzuszka 🥴
paskudnie się dziś czułam przez ten upał ;/
ehhh 😞
Teraz będe nadrabiać to co dzis tu pisałyście :P

• Mamusia
Ok no to czekamy oczywiscie wszystkie z niecierpliwoscia 🙂 na twoje foto 🙂

Kurde no ciekawe ciekawe która poleci pierwsza 🙂 w takim razie 😉

Agus a ty co przygotowania pewnie na spotkanie z Dosikiem jutro 😜 tylko nas tam zabardzo nie obgadujcie 😁 zeby wam dnia wogule starczylo bo jak sie rozgadacie to pewnie skonczyc nie bedziecie mogły :-)

Aga ja jednak stawiam na Anię na 1 miejscu 😜, jeżeli chodzi o termin to na pewno mam dobrze obliczony bo wiem kiedy dokładnie zaskoczyło 😜 nam juz 36 tydzień idzie także jak mamy iść się rozpakowywać za tydzień lub 2 to wszystko będzie w terminie pewnie dlatego niunia już gotowa 🙂

a ja jeszcze dostałam w tamtym tygodniu zastrzyki na rozwój płuc dla małej jak byłam w szpitalu - a podobno po tym to już się długo nie czeka na rozwiązanie jak jest już na końcówce ciąży

Dosiku mój :**** no nareszcie jesteś 🙂

Loli właśnie mam taką ekscytację tym spotkaniem jutrzejszym że szok 😁 że będziemy Was obgadywać to spokojna głowa! każdą z osobna i po parę razy 🙂 jak nie zapomnę - wezmę aparat 🙂

Kasiu mhmm no to jeśli za dwa tygodnie to nawet możesz być wcześniej niż Loli i Ania8888 🙂

ja też znam dokładną datę poczęcia...a lekarz mi wmawia 'nie, to było na pewno w sylwestra!" gówno prawda, bo 4 dni po 🙂

a wiecie że jest jeszcze Ani85 która ma to cudeńko zamontowane i jak jej wyciągną to to też jest kwestia czasu...
właśnie, czemu Ani się nie pojawia, któraś coś wie? na gg też jej nie widuje....

Agaa czemu je tak straszysz że będziemy je obgadywać 😁
bedziemy poprostu dyskutować na tematy związane też z nimi :P
dziewczyny nie róbcie rankingów któa urodzi pierwsza bo to i tak nie od nas zależy bo możemy się ejszcze zaskoczyc a tu pierwsza urodzi np Aga :P
i bumm 😜

• Mamusia
jestem już, bylismy u mechanika bo sie auto z lekka rozkraczylo, oczywiscie nic nie zrobil a wzial 100, pewnie jeszcze jakies 400 pociagnie! a ja padam, nie chcialam meża samego puszczac bo jakos kiepsko wygladał i pojechalam z nim zeby sie nie martwic o niego, i kurde stałam tam 2 godz na zewnatrz, dobrze ze był cień ale nawet i to nie bardzo pomagało, a gosc nawet krzesla mi nie zaproponował, teraz jakies gorąca mnie wzieły chociaż chłodno w miare w pokoju, a ja cała mokra!

Loli Ty mi tego nie mów, ja dziś tak się prażyłam umierałm z tego gorąca 🥴 🥴 🥴
A na dodatego w tramwaju jak jechałam nikt nie ustąpił miejsca 😠 😠 😠
co za ludzie normalnie nigdy nie bede juz ustępywać miejsca mocherom !! 😠
usiadłam dopiero jak ejdna babka wyszła z tramwaju ;/

a proszę bardzo 🙂 jeśli by to ode mnie zależało mogę iść pierwsza! 🙂 przecież wiecie

oo ja też dzisiaj miałam takie uderzenia gorąca...a jutro jeszcze większy upał ma być 🤔