Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie nadrobilam 10 stron 🙂
loli za pamieci pisalas ze chcesz jechac do polski pazdziernik listopad jak chcesz leciec samolotem to musisz odczekac 3 miesiace bo dziecku musi sie przykleic ciemiaczko tak lekarz mowil mojej szwagierce jak wracala do polski samolotem ze do piero jak dzidza skonczy 3 miesiace

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

U mnie podobno chlodniej. TAk przeleciałam kilka stron, bo net mi nie działa wiec podpieła inny ale ten ma limit wiec tak chociaz na chwile. Ja dzisiaj pospałam jakies 3 h 😁 Ale obudziłam sie bo glodna bylam, mała sie tak wierci ze az miło normalnie tylko ze jeszcze nie to ułozenie dlatego nie boli.

znieczulica jeśli chodzi o ciężarne osoby jest wszędzie...tak jak by ludziom było głupio ustąpić, przepuścić, jak by się wstydzili naszych brzuchów?! bez sensu...

buuterfly, hmm ale to drugie się dostaje przy niskich bardzo dochodach, tak że mało kto się na to łapie, a normalne ten tysiąc to z urzędu, obojętnie ile sie zarabia.

• Mamusia
Bobas hmm nie wiem ja ale duzo czytalam o tym ze mozna z 2 miesiecznym dzieckiem smialo leciec.
Nawet opisane sa jak postepowac z noworkiem przez caly lot.
No nie wiem okaze sie wiadomo ze zapytam lekarza jak to bedzie wszystko wygladalo.

• Mamusia
bobas, a co oznacza przyklejenie sie ciemiączka?? jakieś bzdury opowiadał! z dzieckiem jak jest zdrowe to po konsultacji z pediatra można i chyba po tygodniu jechać. Ciemiaczko to są niezrośniete kosci czaszki, zrastaja sie bodajze do roku czasu i na pewno nie trzeba czekac z podroza az sie zrosnie 🙂

a na temat upalow to sie nie wypowiadam dobijaja mnie 😞 ja biore tabletki na tarczyce i myslalam ze od tego mam wybuchy goraca ale widze ze nie jestem sama.
i wogole od poludnia mam takie nerwy wszystko mnie drazni moj wrocil z pracy odezwal sie a ja z papa na niego wszystko mnie denerwuje a on biedny nic nie winny.

mój Skarb tez ruchliwy dziś strasznie 🙂 ale ostatnio cały czas tak ma, teraz jej włączyłam kołysankę, a ten dzik mały daje czadu do rytmu 🤪 - wszystko po tatusiu

• Mamusia
Laurana tez dla mnie bo bylko troszke dziwne co bobas napisal ale sie wsumie wjecej nie chcialam wypowiadac bo nawet czytalam ze kobiety z 2tygodniowymi noworodkami lataly, ale z takim malenstwem to bym sie troszke bala a po 2 miesiacach to wydaje mi sie ze smialo mozna wlasnie...

laurana ja sie dokladnie nie ineresowalam tym ale wiem ze musiala odczekac 3 miesiace zebyle leciec samolotem (nie wiem jak jest z podrozami samochodem np)dlatego ze jest duza zmiana cisnienia

loli tez czytałam ze spokojnie można tylko trzeba dzidziusia przystawić do piersi w trakcie startu i lądowania żeby zmniejszyć różnice ciśnień w uchu środkowym i to wszystko 🙂

dokładnie 🙂 Loli nawet ja Ci jakiś czas temu linka wkleiłam, że nie ma przeciwwskazań do lotu z maluszkiem 🙂
swoją drogą to ciekawe jak się za bilet płaci? 🙂

hehehe wiedziałam 🙂 mój też słucha głośnej, więc wiem o czym mówisz 🙂

bobas no co Ty, przecież to forum jest po to żebyśmy sie nawzajem informowały i wyprowadzały z błędu 🙂