Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heheh Karola jakie wysypiajcie 😜 Aguś właśnie nawet Karola może potwierdzić...Ze studiów to u nas jest tak...AWF, WSB i wszelkie odłamy pedagogiki i resocjalizacji. No i koniec 🤔 Nie ma żadnych takich...Ciekawych kierunków. No i zawsze studium można zrobić kosmetyczne i być milionową tipsiarą w GW 😮 Pójdę na staż do schroniska , a potem może mnie przyjmą tak jak moją koleżankę i ma dostać 1800zł 😮 Umarła bym ze szczęścia gdyby mnie tak chcieli tam...Niedość, że z pisurami to jeszcze takie fajne zarobki 🙂
Loli tępaczku kochany 😘 A Ty z wyboru bez studiów czy z lenistwa?

Asia gdyby szło się wyspać na zapas to byłyby szanse ze była bym wyspana bo lubie sobie pospać chociaż już coraz gorzej śpie :P
Lolinkuu ja znów mam mniejszy apetyt nie wiem czemu wcześniej jadłam dużoo więcej 😜

Loli a wiesz co my z Dosikiem stwierdziłyśmy na spotkaniu? 🙂 że jesteś jedną z nielicznych tutaj ciężarnych które nie narzekają na swojego chopa 😁 szcześciaro 😁

hmm ja od dwóch dni mam większy apetyt...i to na słodkie mnie wzięło, wczoraj pół tabliczki czekolady gryzłam jak chleb...:/

Eluśka mi się ta kosmetologia podoba 🙂 u nas była jeszcze promocja zdrowia i gdyby nie jedna promotorka której nie trawiłam to wybrałabym właśnie taką specjalizację... 🙂

• Mamusia
Hmm no wsumie Agaa macie racje nie mam co na niego nazekac, chodz nie powiem ze wczesniej bywało gorzej teraz nasze stosunki wobec siebie sie strasznie zmienily chyba przez Olusie 😉
I bardziej nam sie uklada.... z czego jestem zadowolona 🙂

I NASTEPNE STWIERDZENIE CZEMU MNIE USZY PIEKLY A JEDNAK JEDNAK OBGADYWALYSCIE NAS POZADNIE 😁 😁

ja probowalam sie dostac na studia na ekonomie zabraklo mi 1 punktu i postanowilam ze wyjade do Anglii na rok i jak wroce znow sprobuje a z roku zrobilo sie 3 lata i tak bez studiow zostalam 😞

• Mamusia
Hmm no moj juz troszku tutaj był w tej angli i wsumie widzielismy sie bardzo mało, a ze zwiazki na odleglosc maja malo procentowe szanse i zaczelo sie poprostu powoli nagle wszystko sypac postanowilam tutaj do niego wyjechac no i zostalam jestem juz tutaj ROK i 8 miesiecy

Lolinku Elka ma racje to że nie skończyłaś liceum wcale zle o Tobie nie świadczy
zawsze mozesz sobie jakaś szkołe zrobić jesteś młoda przecież 🙂
Ważne że tego nie żałujesz i że wam się układa kochana 🙂

no jasne że Was obklachałyśmy równo 🙂 z góry na dół 😁
to było oczywiste hehehe

kochane ja spadam, mój skończył grać! 🙂 znowu mnie zaszokował, bo skońćzył wcześniej niż mówil a do tego robi zapiekanki na kolację! oszalał? 🙂 🙂 może zaś coś chce?:>
nie dam się podejść 🙂

do jutra słońca dwupakowe:**

• Mamusia
Ja nie poszłam na studia z powodu braku kasy...A nie chciałam właśnie iść po trupach do celu. Bo tymi trupami pewnie byli by moi rodzice. Chciałam jak najszybciej wyprowadzić się z domu i jeszcze im choć trochę pomóc w miarę możliwości. A żeby to zrobić musiałam wynająć stancję...A żeby się utrzymać iść na cały etat do pracy. No i po studiach...I jeszcze nie wiedziałam sama co chcę studiować i nie chciałam iść na siłę bo wszyscy idą 🤢 Każdy idzie własną ścieżką...Ja chciałam się usamodzielnić i zbudować rodzinę, a później wziąść się za spełnianie ambicji i marzeń 🙂 No i jak na razie wszystko jest tak jak marzyłam 😉

• Mamusia
Agaa ja wiem co on chcę 😁 😁 😁 Żebyś mu oddała dwie stówy 😁
Ja w sumie zdawałam maturkę i mój wtedy po wielkanocy wyjechał...I to było 6 miesięcy po tym jak zaczęliśmy być ze sobą. I on w Norwegii, a ja w Polsce i też nie wiedziałam czy mam iść do pracy, czy do szkoły, czy zamieszkamy razem...Do szkoły nie chciałam dalej iść z wyboru. A praca mogła poczekać. Więc wyjechałam do niego 🙂 Prawie dwa lata tam się kisiłam i zmusiłam do powrotu tutaj 🙂

Mmm zapiekanki Agaa zrobiłaś mi smaka 😜
fajnie ze Twój Ci cos zrobił mój jak zwykle siedzi jak śledz jak go zrzuciłam z kompa to przed Tv
i kolacji czy czym kolwiek moge pomarzyć 😁