Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

nie no, mój też sprząta za sobą 😁 😁 ale częściej jest tak że to ja pierwsza od stołu wstaje to biorę te talerze 😁
a może Sebastian jakoś sie u Ciebie krępuje hm? może to dlatego...nie wiem.

Elu kurde no nie wyobrażam sobie teraz takich aktywnych czynności wykonywać o których mówisz!! skumulować to co ja zrobiłam przez powiedzmy te 4 m-ce w jeden najgorszy m-c ciąży....podziwiam! ale dasz sobie radę, przeca jesteś silna babka 😁 jeszcze jakieś sioperzenie się po drodze zdarzy niejedno hehee
Ty go chyba zgwałcisz jak go zobaczysz 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jak ja to zobaczyłam wczoraj o tym krzyzu to ludzie tylko robią pośmiewisko z siebie i z POlski ahh.. szkoda gadac.
no niestety rodzenstwa sie nie wybiera, chociaz moja siostra nie mieszka juz ze mna od łuuuuhuuu.. kilku lat to i tak twierdze ze dobrze, bo by moja mame wykonczyła a ja przez nia w podstawowce nabawiłam sie wrzodów. Ehh.. nie wspomne o mojej babci, która całe zycie ja broniła to teraz ledwie co kontaktuje i wyglada jak duch.

A nawet jak szłam nie dawno po ta zakichana smietane to dobrze mi szło bo czasami to z bólu to ledwie ide hmm.. moze sie juz przyzwyczaiłam do teog bolu. Ale zadowolona z siebie bylam 😁

• Mamusia
Oj Aguś ja wczoraj to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Jeszcze trafiłam na wypowiedź kobiety, która mówi coś o tym krzyżu i nagle coś o upamiętnianiu KACZKI!!! Że kim on był?! Nosz kurcze...Neważne kim on był! Był człowiekiem i w dodatku nie żyje , a tu zero szacunku i jeszcze w tv to puszczają. A większość tych ludzi to jakaś taka...Obłąkana 😮 Patologicznie pokręceni 😮 Jedyne słowo jakie mi się nasuwało patrząc na to , to WSTYD!!!
Mój bracholek np wyłudzał od mamy kasę na buty bo on taki biedny, bo jak obdartus łazi...200zł znikało, butów nie było a on wracał szczęśliwy, uśmiechnięty...A następnego dnia rano strach było do niego podchodzić taki był agresywny 🤨

Loli pisałam wczesniej ze starsza o 2 lata. To nie chodzi o moje zdanie tylko. Bo tam kichał michał moje zdanie ale ona niestety tak sie zachowuje zeby wszystkich wpędziła do trumny, począwszy od mojej babci, dziadka i mamy. Z nią jest cos nie tak chodzi ze psychicznie chociaz mama biegała z nia po lekarzach itd i nic nie stwierdzili bo nie wiedza co to dokladnie jest, rozne terapie na ktore tez ja musiałam chodzic i wogole. Tak ma i moj kuzyn to samo. To jest cos niestety w genach.

Moja siostra jeszcze jak mieszkała z nami to o kase nie prosiła tylko sobie sama brała. No nazwijmy to po ludzku. Po prostu okradała mnie, mame, dziadków wszystkich dookoła.

• Mamusia
U mnie ten trzepnięty gen mają chłopy...Dlatego mam nadzieję, że nie tylko z wyglądem , ale i z charakterem mój syn wda się w Krystiana. Zresztą...Teściowa stwierdziła, że mały fajnie, że ma budowę Krystiana, ale długie nogi mógłby mieć po mnie 😁 I będzie ponoć ideał...Kurcze co mi ostatnio tak wszyscy mówią, że jestem silna? 🤨 Aguś jesteś już czwartą osobą....A ja się wcale silna nie czuję. Ani psychicznie , anie fizycznie...

Eluś...no ale jak to? dwa lata starsza a Ty mówisz że ona od ho ho nie mieszka z Wami? a Ty masz prawie 19 no nie? albo mi się coś kręci...

buuterfly to co tam się działo to dokładnie wstyd dla PL! i ze strony obrońców krzyża i przeciwników! ludzie mają za dużo wolnego czasu po prostu...ktoś tam wczoraj w radio zapytał "gdzie ci ludzie pracują? skoro mają czas takie sceny tam robić!" 😠

• Mamusia
Jak dla mnie to wogule paranoja byla z pogrzebem Kaczki ze go pochowali na wawelu po jaki h** zaprzeproszeniem co on takiego zrobił? kim on byl? zeby z takimi ludzmi tam lezec 😮
Ale bylo minelo tragedia byla nachwile szumu tyle narobili i tyle a braciszek sie cieszyl ze moze prezydentem zostanie teraz a tutaj dupa zbita ;d

Eluuuuu!! ta teściowa coś dla Ciebie ostatnio za miła jest 😁 ciasteczka, komplementy hmmm hmmm 🙂 🙂 🙂
nie musisz się tak czuć, ja się założę że wszystkie tutaj dziewczyny stwierdzą to co ja! wiem, że jak nam by przyszło nie mieć przy sobie chopa to też musiałybyśmy sobie dać radę...ale na szczęście do takiej sytuacji nie doszło, a u Ciebie doszło i dajesz sobie radę-doskonale! i dlatego ja osobiście podziwiam 🙂 be my idol 😁 😁 😁

Nie pokręciło CI sie Agus nic.
Ona sie wyprowadziła do babci jak miała hmmm... jakies 15 lat? Cos takiego. tylko ze najpierw nagadała i w szkole i babci ze mama ja maltretuje, ze zrzuciła ja ze schodów itd. Oczywiscie same bzdury. No ale moja babcia tak zakochana w niej ją broniła. i nie wierzyła ani mojej mamie ani mnie tylko Lidzi. No i moja siostra tez juz im dała nie zle w kosc i jak ostatnio u nich byłam i jak sie zaczał temat Lidki to powiedzieli ze nawet nie chca slyszec o niej. A ona mieszka, niewiadomo gdzie i z kim i co robi. Bo napewno nie pracuje, ani sie nie uczy.

Ja tez bo -pamietam co sie działo w Krakowie jak był pogrzeb yyyh.. Nigdzie sie ruszyc nie dało policji, strazy miejsckiej od **uja jakby ktos go mial zabic jeszcze raz 😁

o kurde Eluś...to ja już nie chce wiedzieć więcej 😞 fest to przykre...bądź co bądź to Twoja siostra i córka Twojej mamy, więc jakieś tam wyższe uczucia do niej macie...ludzie się zmieniają, trzeba w to wierzyć kotek 🙂
zresztą...teraz będziesz miała swoją rodzinkę 🙂 to jest najważniejsze!

jak się spotkamy kiedyś tam w krakowie to kochane! koniecznie!! wycieczka na Wawel 😜

hmm ciekawe czy konto na brzuszku przy 3000 postów się blokuje czy nie? 😁 😁 😁

Agus ona sie nie zmieni. To sie zaczeło hmmm juz w przedszkolu jak była. A pierwsza kase jaka ukradła była moja co dostałam na komunie. To moja siostra ale pomogło sie jej jak sie dało, to jej zycie i nikt za nia zyc nie bedzie.

• Mamusia
Aguś ☺️ Bi welkom 😘 hehe Koziorożcem jestem, więc uparta samotna dusza ze mnie 😜 Z tej całej tragedii samolotowej najbardziej rozbolało mnie to, że ich ,,bogate,, rodziny dostały renty, odszkodowania itp. A miliony biednych powodzian nie mają gdzie się podziać 😞 Posrana ta Polska. Nic tylko spalić, zaorać i budować od nowa 😜
W mojej rodzinie....Tzn najbardziej z mamy strony to alkoholizm i debilizm się szerzy 🤢 Ostatnio mój kuzyn pobił swoją przyszywaną córkę bo powiedziała, że zaraz zetrze zupę, którą rozłała, a on chciał JUŻ!!! 🤨 I z tymi genami to jest tak...Jeden patrzy, że ojciec chleje i bije matkę to myśle ooo ale fajnie ja też taki będę bo tata tak robi to znaczy, że tak ma być...A inny tu patrz np ja będzie za wszelką cenę mieć fajne życie i pokazać zupełnie inny świat swoim dzieciom 🙂

Ja tez za bardzo wzorowac sie nie mam na kim. Chce zeby mała była zdorwa i szczęsliwa, i żeby miała cudne dzieciństwo bo ja nie miałam nigdy.
Jezeli w porabanej rodzinie takiej jak moja nie ma wzorców to dziekuje i nie bede na nich patrzec i już. Bede robic po swojemu 🙂
No Elus u Ciebie to tez fajna rodzina ehh. Najgorsze ze dzieciaki na tym cierpia bo tam dorosli to nic ale takie małe brzdące ze na takie rzeczy patrza i odczuwaja to masakra.