Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc brzuszki, Nadrobiłam.
U mnie noc masakra. Znowu praiwe nic nie spalam i wygladam jak ćpun 😞
Dramat jakis. Mała tak dawała w kośc ze łooo...
Jeszcze te bóle, ale juz jutro do lekarza rano, zobaczymy co powie, bo kurde codziennie ma mnie bolec do cholery? 🤢
Ehh.. Madziu, to widze ze cudny dzien sie zapowiada.
Tak bobas prwie wszystkie jestesmy na nk.
i cos jeszcze? Chyba tyle..

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia jasne ze tak 🙂
Noo ja sie boje zeby mnie nie udupiła w szpitalu.
Moich rodzicow nie ma, Sebastian w pracy co 2 dzien, pies na głwoie, całe mieszkanie z reszta tez. Ehh.. i co ja mam jej powiedziec ze boli mnie tak juz ze 2 tygodnie"?
Przeciez ona mnie zabije.

eluska jak to ma ci pomoc to moze lepiej jak cie zostawia 🥴 ale ja podejzewam ze lekarz ci powie ze wszystko tam w dole 😁przygotowuje sie do porodu.Mnie tez bolalo oczywiscie nie tak mocno i nie tak dlugo jak ciebie ale tak mi to lekarz wytlumaczyl.Nie ma co gdybac jutro sie dowiemy co ci jest 🥴

Ja rozumiem tawrdniejacy brzuch, te skurcze co przygotowuja itd. ale mnie boli zaraz nad kośćmi (kościami, bo nie wiem jak poprawnie) Ja juz jestem tak wykonczona tym bólem ze naprawde mam dosc.

Tak jak napisałam, na samym dole. Nie moge chodzic, stanac na jednej nodze nic. Wstawac, bol jak cholera a zwlaszcza wieczorem, myslalam ze jak bede lezec to sie polepszy a tu dupa, nic nie pomaga.

• Mamusia
pozwole sie do was wtrącic wrześniówki
a wiec moim zdaniem ten bol Eluska to efekt obniżania sie dzidzi ( przygotowanie do porodu) ale bez paniki to trwa nawet klika tygodni przed porodem jednych bardziej boli innnych mniej bo dzieci inaczej sa ułozone sa wieksze niejsze i uciskaja na nerwy. tak mysle...

no my wiemy, każda z nas ma te bóle, prawie każda....jedna mniejsze druga większe...może masz wąsko tam...i dlatego ból jest większy? Loli tez wąska jest i też ją bardzo boli :/

• Mamusia
Elu, moze Ci Małe uciska na te kosci, albo sie rozchodze, ja mam tez te bole, potrafia byc tak silne ze mnie w nocy wybudzaja:/ to sie spojenie lonowe poszerze 🙂 ale najlepiej jak to lekarz sprawdzi 🙂
A my dzis idziemy sobie do kina 🙂 tylko we dwojke 🙂 a potem do kolezanki na urodziny i w ogole zapowiada sie mily wieczorek 🙂 milego dnia (jeszcze) Dwupaczki 🙂

Wlasnie nie krocze!!!! Kurde jak Wam to wytlumaczyc, jakbyście sie polozyly na plecach i zjezdzaly rekami w dól po brzuchu to przy samiuśkich kościach mnie boli. Poza tym moja dzidzia w dol ulozona nie jest, jakby byla to bym rozumiała te bole a tak to jakos dziwnie.

oj ja poprałam powiesiłam poprasowałam pomyłam posprzątałam......i siadłam 🙂 powera mam dziś nieziemskiego 🤪 oby się na porodówce nie skończyło 😉
Eluśka pewnie Cię malutka uciska już, masz malusi brzusio i gdzieś się musi mieścić przecież, ale czemu czekasz tak długo jak ci tak dokucza? Dobrze ze już masz ta wizytę.
Sioperka trzymaj się gagatku jesteśmy z Tobą ☺️ 😘

Eluśka to ja przypuszczam...że mała kopie Ci po tych kościach ze spojenia łonowego! i stąd ten ból! ale lepiej się upewnić, nie denerwuj się, bo będzie ok 🙂

qrka zazdroszczę powera...ja niby coś tam robię...ogoliłam z cicików ubranka które dostałam używane, ogoliłam też mój kocyk z dzieciństwa który będzie dla małej 😁 i poszyłam co miałam...obiad niegotowy, a ma być dzisiaj ta cukinia z gulaszem 🙂 do tego napieprzają mi plecy!

i nie wiem czy też tak macie...ale mi się bardzo ciężko oddycha! myślałam że przez upał...ale dzisiaj przecież go nie ma!! normalnie muszę czasem wziąć bardzo bardzo głęboki wdech! 😞 mała by tak uciskała??