Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa z tym oddychaniem to mala uciska na przepone 😞 tez to mam a do tego mam niedoczynnosc tarczyce wiec jak mnie czasami zlapie zadyszak to nie moge powietrza zlapac 😞 😞

Lurana bardzo możliwe, dla małej już wszystko przygotowane i kupione (jak o czymś zapomniałam to już na głowie Dawida będzie) domek wysprzątany łącznie z oknami szawkami balkonem itd. 🙃
Agaa ja też tak mam! jakby mi ktoś worek ma głowę założył tak mi czasem powietrza brakuje - i to juz chwile mi tak dokucza, czasem aż się budzę w nocy muszę siąść i posapać trochę bo juz nie daje rady.

ja tez ide troche posprzatac bo tak czytam jakie ambitne jestescie i mnie zmobilizowalyscie 🙂 🙂 a do tego dzwonila kolezanka ze chce wpasc to tym bardziej musze ogarnac 🙂 2 dni temu narzekalam ze czuje sie samotna a tu zaczely dzwonic jedyne dwie znajome w warszawie i dzien po dniu mnie odwiedzaja 😁 😁

no to dobrze, że nie jestem sama...znowu ktoś mnie rozumie 😘 😁

mój power jest maluteńki...ale w papierach prawie porządek i miejsce w szafce dla ciuszków też gotowe 🙂

Eluś chyba Cie pocieszę...moja jest ułożona w poprzek! brzuch ma śmieszny kształt 🙂 i cały czas napięty, mała się naciąga aż boli...
wiecie że byłabym najszczęśliwsza gdybym jutro od lekarza usłyszała takie słowa jak qrka "pani agnieszko proszę się spodziewać do dwóch tygodni porodu' 🤪 booosko 😁

No moj to przybiera takie kształty ze az smieszne. Moja jak zacznie kopac mnie po bokach to az zeswirowac idzie, po kim ona ma takiego kopniaka to nie wiem. Pewnie po tatusiu bo grał w piłe. 🤢 Ja bym nie chciała usłyszec bo jeszcze szukam mieszkania 🙂

• Mamusia
Elus... a to Cie nie boli yyy ten wzgorek lonowy czy cos?? wiesz o co mi chodzi?? ta kosc?? i w pachwinach miesnie i to wszystko do okola oprocz wlasnie srodka?? bo ja tam mam i jak leze to jest katastrofa wstac i zrobic kroka potem to juz sie jakos rozejdzie lekko ale i tak ciezko ide... 😞

Madziu Ty z tym aniolkiem to o pierwszego dzidziulka chodzi?? ehhhhh mi juz 2 rok zlecialo od poronienia...ehh 😞 teraz to juz tak nie rusza bo mam marcelka ale ciezko jak widzialam dzidziulka szczegolnie odrazu po tym.... 😞 Wiec nie smutaj sie kochanaaa 😘 😘

ehhh.... mnie ta tesciowka zdzaznila... od poczatku nie chcialla zeby karol pracowal u wozniaka bo tam robi juz jego brat, i on tez karola tam nie chcial.... i teraz ciagle mi dopierdala ze karola teraz cale weekendy nie bedzie, ze we wrzesniu na wegry pojedzie na cale tygodnie i bede sama ciagle i takie... PO HUJ ONA MI TAK GADA?????? 😠 😠 zebym sie wkurzala i blagala ja o pomoc przy malym??? NIECH SPADAAAAAA! 😠

A teraz Karol mi jeszczze dzwonil ze kumpela chce pozyczyc od nas kase 😮 200 zl mhmm lece pedze kuzwaa 😠 my jedna pensja teraz jeszcze tyle wydatkow bo to karola wyposazyc zeby mial do auta gazowke, lodowke jak gdzies pojedzie dalej... maly sie urodzi to tez jakies apteczne rzeczy do pielegnacji i dla mnie tez, latanie po urzedach....jeszcze nie wiadomo ile dostanie karol pensji jak pol miesiaca nie robil..... a ona takie glupie pytania zadaje..... bo na wakacje z dziecmi potrzebuje bo jej zabraknie...... 😮 🤨 dobra ok ale nie ma nikogo innego???? wiedziala kogo zapytac, a karol jeszcze sie zastanawia.... 🤔 ehhh

Loli a napina Ci sie dizsiaj brzuch na dole?? ☺️

Sama kosc ten i odrobinke nad nia gdzie juz jest miekko 😁
Ehh.. no faktycznie trzeba myslec kogo sie prosi o pozyczenie kasy.. Przeciez za chwile sie maly urodzi a to jest dopiero wydatek eh.. Co za ludzie..

• Mamusia
Aniu powiedz, że nas podzieliłaś kasą i nie masz dla obcych bab 😜 Jejciu...Wy tak piszecie to o skurczach to o tych bólach kości. To ja może za rok dopiero rodzę 😮 Bo dzisiaj mam 35tydzień a nic z tych rzeczy nie czuję. Co prawda też mnie mdli tak jak na początku 🤨 Ale to chyba dlatego, że nam tak żołądek skarby ugniatają...Tak mi się wydaje. I zaczęły mi się zawroty głowy, problemy ze wzrokiem i puchnięcie...Na razie leciutkie , ale widzę , że stopy i dłonie mam już takie ,,puszate,, 😁 No i ból pleców 🤢
Nie pisałam rano bo byłam w mieście z całą rodziną...Kurcze przy nich to nerwy ze stali wyćwiczę 😮 Braciszek z ojcem to w ogóle brak słów i szkoda moich paluszków żeby to opisywały 🤪 Wróci Krystek to będą potrzebne hahaha 😁
A no i co do Sioperki....Kochana pozwól już odejść swojej dzidzi. Nie wspominaj jej z łezkami. Wiem, że łatwo się mi mówi bo znam ten ból tylko z opowieście...Choćby mojej mamy, która straciła pierwszą dzidzię mając 17 lat. Ale tak sobie myślę, że chyba trzeba się cieszyć , że miałyście choć na chwilkę takiego aniołka w sobie... I choćby ze względu na tego szkraba teraz w brzuszku nie można rozdrapywać tamtych chwil 😘 Sioperko i słyszałam , że na dniach na TVN ma być Władca pierścienia 🤪 Idę skończyć obiadek robaczki.

• Mamusia
No oczywiscie 8 stron do nadrobienia norma.
Moj własnie poszedł do pracy, jeszcze poszlam z nim do bankomatu i kurde bol brzucha jakis mnie chwycil jak wracalam ale dalam rady, weszlam do domu a tutaj fruuuuuu zaczelo lac ufff fart jak nic.
Ale zachwilke sie wybieram po ta moja posciel i rozka :/

Anulka brzuch to mi twardnieje jak nic 😞 dzidzia kreci glowa w kroczu ze az to masakrycznie czuc 😞

Ufff wkońcu w domu 🤔 Musiałam jechać te ubezpieczenie załatwić do Zabrza
wróciłam i jestem padnieta i spiąca.
Zaraz poczytam co dziś bazgrałyście 😁
Kupiłam znów po drodze taki śliczny kocyk błękitny 😁
Czyli kocyki mamy już 2 😁 cieplejszy i troszke cienszy 🙂
musiałabym teraz wziąść się za sprzątanie ale jestem padnięta...

Anulka fakt ta Twoja teściowa jakaś dziwna mówiąc Ci to chce Cię wkurzyc czy coś 😠
Lolinku a Ty po zakupach pokaż nam pościel i rożek 🙂
a jak wy się brzuszki czujecie? 😉
Mój mały się tak dziś wierci że to jest szokk 😲
kłcia miałam znów w macicy, teraz się uspokoiło na szczęście 🙂

hoho jaki tu ruch jak mnie nie ma 😁 co z Wami? 🙂

myśmy się właśnie obudziły, taka trzepnięta jestem...nie lubię zasypiać zaraz po jedzeniu bo mi potem leży na żołądku i mam taki niedobry smak w buzi!