Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wrześnióweczki 😉 zaglądam do Was bo u nas cisza.. 😞
Jak się czujecie?? Bo już bliżej niż dalej 😁
Co do tego ulżenia po porodzie to bez brzuszka na pewno wygodniej 😁 ALe waga też nie spada od razu cała więc powoli się organizm przyzwyczaja 😁 A czy będziecie narzekać? To zależy od Waszego nastawienia - ja nawet jak mnie bolało i było niewygodnie wmawiałam sobie i wszystkim wkoło, że czuję się super 😉 W efekcie tak się nakręciłam, że jak położna przyszła do domu obejrzeć dziecko to była zaskoczona. Mówiła, że dawno nie spotkała matki dopiero po porodzie a już zadbanej i zajmującej się swoim maleństwem a nie w piżamie i w łóżku;p Także pamiętajcie - pozytywne myślenie też ma duże znaczenie 😁

A co do brzuszka i figury - to poczekajcie aż Wasze dzieci zaczną chodzić 😁 dopiero wtedy zauważycie jak schudniecie;p

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja piwa normalnego nie lubie ale mam już ogromna ochote na reddsa jabkowego 😁
mmm uwielbiam goo 🤪
Ale to tak w sumie tylko w upał mnie takie ochoty na redsika biorą 😜
Spokojnie z naszymi maluszkami nasze zycie będzie aktywne z pewnością

Dosik mi tez czasami glupio ze dre sie na swojego ale pomysl. Im to nie zaszkodzi napewno. Pozniej pojdziecie lulu to sie przytuluisz, dasz buziaka i juz 🙂
Gogr miło ze zagladasz 🙂 No zobaczymy jak po porodzie, jak na razie to wszystkie zpapakowane, czekamy która pierwsza pojdzie 😁

GoGr z tym samopoczuciem różnie bywa ale już coraz to cześciej bóle i różne inne dolegliwości, żle znosimy upały itp ale da się przeżyć 🙂 Nie jest tak żle 😎

Jezzzzuś takiego redsika 🤪 kurde nooo!!!! to nie fair! ja chcem piwko i juz! ooo! ale bym miała wyrzuty ze łoooooo!!! wiec i tak sie nie napije bo za bardzo kocham to malenstwo zeby mu krzywde zrobić.

oj dosik ze zmianami nastroju to ja tez tak mam nawet znajomi dzisja mi mowia zebym tak nie krzykala na mojego tomusia bo on mnie tak kocha a ja go wyzywam 🙂 ale co ja poradze jak czasami mnie drazni a ja ostatnio bardzo nerwowa jestem i zawsze mu tlumacze ze to te hormony i go przepraszam 🙂

Elka kiedyś się napijemy tego redsika spokojnie 🙃
Asiu niom ja też w ciaży tak mam że szybko się denerwóje a póżniej an kimś odbijam swój humorek
i najcześciej poszkodowany jest tu mój 🥴

A ja Wam zapomniałam powiedziec co Sebastian ostatnio zrobił. Siedzielismy u niego, ja z jego mama poszłam po lody. Zjedlismy jedna porcje a ja mu mowie ze ja chce jeszcze 😁 a on ładnie poszedl przyniosl a pozniej jeszcze jedną 🙂 Był taki kochany, pytał czy czegos nie chce i wogole. Zeby nie bylo ze tylko narzekam na niego 😜

Oj jak źle upały znosicie to współczuję.. Ja w tamtej ciąży na lipiec byłam w 9 m-cu a już od początku maja cała puchłam od gorąca.. Ale dacie radę 😉 Ja przenosiłam 10 dni.. a ważyłam dodatkowe 26 kg i też nie mogłam się doczekać 😉 Jutro Kub skończy roczek a ja jestme najszczęśliwszą mamą na świecie 😁 No i cieszę się, że teraz termin mam na mniej gorący miesiąc;p może puchnięcie skoro jeszcze mnie nie dopadło łaskawie mnie ominie 😁

Wiecie co tak sobie myśle 😁 Że dobrze ze CI nasi faceci mają tez chwile ze są do nas naprawde dobrzy bardziej to doceniamy gdy mamy to raz na jakiś czas 😁
Gdyby tak byłoo ciągle i tak pewnie byśmy znalazły cos by narzekać mimo iż byli by tacy oh ah 😁

Pewnie tak Dosik 🙂 Dobrze, ze są i czasami dbają o nas 😁 Hehe a moj zaraz z pracy wychodzi i ide po niego z pieskiem. A ja Wam wogole mojej psiny nigdy nie pokazywałam... Moze jutro sie uda 🙂

ooOO to Sto latek dla Twojego rocznego Synusia !! 🙂
Jejku ja mam nadzieje że nie przenosze ciaży chciałabym urodzić do końca sierpnia :P
oby już takich upałów nie było 🤔
Bo jak ja się w chłodniejsze dni cala obolała i słaba czuje to co będzie w temp 30 stopni 🥴

Elka ale to już wiesz jak przestaniemy karmić 😁 nie będziemy upijać naszych dzieci 🙂
No właśnie tego swojego pupilka jeszcze nie pokazywałaś 😁
Tak póżno Ty po niego wychodzisz kochana ??

I tak z psem musze isc a tak to kawałek przejde sama z nią i sie spotkamy z Sebastianem po drodze 🙂 Tez miałam kiedys rybke.. sliczne akwarium i wogole ale byly takie upały ze dramat a ona stała na biurku no i sie chyba ugotowała jak słonko na nią waliło pół dnia 😁

Dziękuje w imieniu Kuby 🙂
Dziewczyny jak jeszcze karmiłam Kubę to czasem się lampkę wina napiłam - a jak spał po niej 😁 hehe powiem Wam ,że pamiętam jak by to wczoraj było jak się urodził a tu nie dość, że rok już minął to jeszcze drugi w drodze;D
Życzę powodzenia w tych upałach - wiem, że ciężko w takie dni... Ale wiecie co, po pierwszej nie najlżejszej pod tym względem ciąży druga jest niemal idealna;D
uciekam 🙂 dobranoc:*

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0b2b5a308333b20d.html][IMG]http://images50.fotosik.pl/323/0b2b5a308333b20dm.jpg[/IMG][/URL] to jest dosc stare ale poszukam nowszych ale to jutro pewnie 🙂