Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiu ale ile dałaś za ten aspirator ??
Hmm też go chyba kupie 🙃
Asiula już oglądam ten Twój co Ty kupiłaś 😁
Anulkaaa Ty nie możesz się tak denerwować !! ;* Czy Ty chcesz nam za szybko tu urodzić??
Fakt głupie to jest z jego strony że się nie liczy z Twoim zdaniem i z tym że Ty możesz lada chwila urodzić, ja bym mojego nie puściła teraz nigdzie 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no własnie Asia z ta grandą to tak ostrożnie 🙂
właśnie apropo grandy, nie wiem czy Wam pisałam o naszych przebojach z przeglądem samochodu w tym roku - tj 2 tygodnie temu? to było tak: zawsze robimy przegląd w tym samym punkcie kontroli pojazdów, a ze mamy fiestę na gaz to trzeba pokazać świstek z kontroli butli gazowej (kontrola raz na 10 lat) ale mój mąż ów świstek zgubił 😠 i za cholerę gość nie chciał podbić nam przeglądu. Kazałam sie Dawidowi zawieźć do tego miłego Pana i powiedziałam mu ze ma podbić bo ja chce mieć sprawny samochód, bo ja do szpitala na nogach do porodu nie pójdę! I co można było?! Można! 😜

• Mamusia
hej dwupaki,
dawno mnie nie było ale to przez tą cholerną magisterkę, do której muszę zbierać materiały i pisać puki mała w brzuchu a ja jeszcze mogę się ruszać....
u nas wsio ok 🙂
mała rośnie kulaski ma długaśne i termin przesunął się nam na 7 września czyli o dwa tygodnie w przód 🙂

haha Anulka notka niesamowita 😁 😁 i jaka bujna kolorowa 😁 z tymi postami to serio wczoraj się starałam mało pisać 🙂 aczkolwiek komp i tak cały czas włączony....uzależnienie, nic na to nie poradzę 😞 biję się w pierś 😜

ja miałam 28 stron do nadrobienia, też sobie gadulce trzy: Loli, Dosik, Bobas w nocy urządziły pogaduchy!! o pierdołach 🙂 🙂 🙂 🙂 haha zart! ja tam uwielbiam nadrabiać 🙂 aczkolwiek siedzę i czytam już pól godziny 😁

buuterfly!!!! oczywiście że bolą!! a myślałam żę to tylko mnie 🙂 🙂 ja przypuszczam, że to od tego większego ciężaru 🙂 po ca,łym dniu chodzenia i noszenia brzucha bolą 🙂 uff dobrze, żę znowu nie jestem sama 🙂

hehe qrka 😁 😁 sen the best 😁 nasza sioperka to jak najszybciej do urzędu patentowego musi iść to słowo opatentować, jeszcze kase na tym zbije 😁

Lauranka u nas też trzeba...doczytałam potem tą listę, nie wiem czemu byłam taka zdziowna zadając Ci to pytanie 😁

Anulka co do pracy Karola...cholera, no wiedziałaś że tak będzie! 😞 też by mi to nie odpowiadało, ale jak nie ma szans na inną? niech sobie w tej zarobi, a pewnie zarobi dużo więcej, a może inna się trafi...i wg mnie to powinnaś być dla niego teraz malutkim, jedynym wsparciem, a nie się obrażać, bo jemu też jest ciężko. oczywiście Tobie kocie ciężej i masz więcej obaw od niego...głupia sytuacja, nie wiem jak Cię pocieszyć. przede wszystkim to się nie denerwuj!!!! grrr

qrka nie ma to jak sposób na ciążę 😁 😁 nie ma co najlepszy chyba hehe 😁

oo Ani 🙂 jak fajnie że wpadłaś 🙂 a termin to z jakiej okazji się przesunął? 🙂

a co! 😉 😜 jak się ma to czemu nie wykorzystać 😁 😁 😁
Ani85 dawno Cie nie było!! i jak tam postępy w pisaniu pracy? i maluszek oczywiście? zastanawiałyśmy się właśnie ostatnio co tam u Ciebie 🙂

a co ode mnie...
noc spokojna, mała była bardzo aktywna, nie dawała mi zasnąć 🙂 ale jak tata dawał rękę na brzuszek to mała się uspokaja 🙂 rispekt 😁 nie było wstawania na siku, tylko pare przebudzeń.
na razie nic mnie nie boli! szok 🙂 i bardzo dziwne uczucie...mam natomiast motyle w brzuchu ze strachu przed wizytą...boje się co mi powie 😞 bo skoro Ewa jeszcze urosła to niby dzisiaj mi powie 'co robić żeby nie rosła tak szybko..." 🥴 Nie wiem co mam o tym wsyzstkim myśleć...stracha mam 😞 póki jest trochę słońca to chyba popiorę pościel, rożki i inne nie do pralki rzeczy i zajmę czymś myśli...

Kasiu, to że jest duża to nie znaczy że jest wszystko ok...przez ten m-c przerwy między wizytami to nie dopuszczałam do siebie takich myśli, ale dzisiaj wizyta i się boję...
ona ma nienaturalnie dużą główkę i brzuszek...nóżki i komora sercowa rosną o 3 tygodnie wolniej. gdyby wszystko miała z tym 3tyg wyprzedzeniem to się wcale nie martwię, bo to znaczy że będzie po prostu dużym dzieckiem...
no ale jeszcze 5 godzin...

Aga wszystko będzie dobrze 😘 😘 😘 nie pisałam Wam ale u naszej niuni dopiero w tym tygodniu w poniedziałek na USG było widać ze komory w główce wypełniły się równomiernie i ze wszystko jest ok, Agus nie martw się czasem po prostu potrzeba czasu, lekarz musiał Ci to powiedzieć co widzi ale w okresie płodowym bardzo często spotyka się takie właśnie różnice do porodu wszystko się samo wyrównuje - tak mi tłumaczył mój gin ostatnio. Trzymam za Was obie kciuki baaardzo mocno i wierze ze wszystko jest w jak najlepszym porządku. 😘

Nie pisałaś pewnie z tego samego powodu co ja...
miejmy nadzieje że będzie wszystko OK, nie dopuszczam innej myśli 🙂 ale bać się boję...

dziękuję Kasiu za pocieszenie:***

no i wrocilam z tej poczty 😠zrobilam zadyme pani z poczty wpierala mi ze listonosz byl 2 razy z ta przesylka i nikogo nie zastal co jest NIEMOZLIWE bo caly czas siedzialm w domu i czekalam na ta paczke.Potem pani mowi ze to na meza jest zaadresowane i nie wie czy moze wydac 😠 a ja ze nie bede z brzuchem latac co chwile i ze moge wypisac oswadczenie ze ja odebralam a ona ze nie wie czy tak moze ale ze wzgldu na moj stan to mi ja wyda.Wiec bo burzliwych przejsciach mam moja przesylke 🙂
Agaa na pewno z twoja corcia wszystko bedzie dobrze 🙂moj tez jest duzawy dlatego ide na jeszcze jedno USG ale jestem pozytywnie nastawiona.Bede czekac na wiesci jak wrocisz od lekarza 😘 😘