Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

niom tak jak butelki, trzeba dziada wyparzyć po każdym użyciu. no chyba ze masie taki sterylizator do butelek - ja nie mam i nie planuję bo to cholerstwo drogie jak szlag 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aniu87!!! ja mamd zisiaj kiepskie jarzenie więc przeczytałam, że tej koleżance dali do pisi!! w sensie i po naszemu po pipki!!!!!!!!!!!!!!!! i strach w gaciach miałam przez chwilę 🤪 🤪

Anulka no to nam powiesz chyba pierwsza czy zdaje relację czy nie, bo szału rzeczywiście nie ma, ale co z tego jak by miał być dobry i się sprawdzać jak ten z Aventu!!

Asik no co Ty 🙂 nie zawsze jest potrzeba lewatywy, a pozatym nie zauważyłaś żę jak dziewczyny opisują porody to słowa o lewatywie nie ma? czyli to jest albo tak mało istotne i szybkie ( podobnod ziała w 5 min i po krzyku ) albo po prostu nie robią 🙂
ja też byłam strasznie anty i temat był praktycznie nie do przeskoczenia 🙂 do momentu aż jej nie kupiłam w aptece i jakaś taka przyjazna mi się wydała 🙂 nie boję się jej już, zaprzyjaźniłyśmy się hehee

• Mamusia
dobre aga ! a jak sie poprawilam bo tak pomyslalam ze moze któraś zrozumieć jak Ty 😁 😁 po szybkim przeczytaniu
laktator ja mam uzywane ale po siostrze to luz :P po siostrze to moge i w używanych majtach chodzić :P tylko że nie dostałam jeszcze takich 😉 . laktator wlasnie z aventu ale jakis skomplikowany jak dla mnie, jakies woreczki ma, i dziwna bute 😉lke bez dna na te worki wlasnie, jak bede uzywac to kupie do niego zwykla butelke, a jak sie nei sprawdzi to kupie nowy z TT

elektroniczny to w ogóle podobno wypas...bo możesz zmienić siłę ssania...wszystko tam możesz przełączać...ale o nim to pomarzyć można 🙂

Aniu widzisz 😁
po siostrze to też bym brała...majtki może nie, aczkolwiek nie wiem jak by to było bo prawdziwej siory nie mam 😁 a Ty masz i to kazdą prawie do siebie podobną 😁

w sumie chyba Dosik? mówiła jeszcze o laktatorach z Canpolu, muszę się przyjrzeć bo jakieś tam w marketach leżą....

• Mamusia
Agus ale to jest 13 ...piatek 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 heheheh 😜

nie bede marcelowi robic krzywdy ze 13 sie urodzil 😜 chociaz moja babcia to wszystkie sw rocznice itp to ma 13 ahahaha 😜 i jest git kobitka 😉 tylko troszku mi sie sypie juz jej zdrowko 😞 ale noo..
ja tak mysle ze... 😜
w piatek ok 22 sobie zaaplikuje 😜 hyhy itd... a 14 urodze i kolezance zrobie prezent przypadkiem na jej urodziny 😜 a w poniedzialek nie chcem wyjsc tylko po 4 dniach bo dostane za to kaske 😁 100 zl za dzien 😁 ale od 4 dni sie liczy 😜 no i elegancko bede mogla wujsc na nastepny weekend na spacerek 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
No nie ma to jak przyjaźń...Do kiblowej deski będziecie przyjaciólkami 😁 Aga weź ty mi nic nie mów o ręcznym praniu....Wyprałam rożek. A reszta wyląduje w pralce bo nie mam siły i brzuch mi przeszkadza i nie umiem tego wypłukać 😠 Ciągle mi się wydaje, że się pieni i pieni....To nie dla mnie 😜 Na razie namaczam wszystkie jasne rzeczy w wannie i zaraz je kopnę do pralki. A później cała reszta i wieczorkiem poprasuje.
Aniu śmiałam się jak to czytałam o telefonach twojego i numerach z ,,jagodziankami,, przy lesie. Mój identycznie miał 😮 Aż mu kiedyś powiedziałam, że on i jego kolesie są gorsi niż baby. Zamykał się w pokoju i godzinami trajkotał 🤨 Same ploty...I faktycznie Karol niepotrzebnie się wychyla. Zwłaszcza teraz powinien jak facet postawić sprawę jasno...MOJA BABA JEST W CIĄŻY I MUSZĘ TRZYMAĆ SIĘ BLISKO DOMU. JAK URODZI TO POKAŻĘ JAKI ZE MNIE PRACOWNIK MIESIĄCA.No, ale kurde nie teraz 🤢
Z tą lewatywą to ja w środę zapytam doktorka jak to u nas jest.Bo ja mieszkam w Gorzowie, ale nie będę tam rodzić. A do mojego szpitala mam ponad 40km 😮 Więc troszku się boję,co się będzie działo po drodze....Idę szykować obiadek i pranko wyciągnąć.

Ania ja właśnie taki chce kupić z TT
http://allegro.pl/item1173648748_tommee_tippee_laktator_manualny_bpa_free.html
i do butki będzie mi pasował, ale to tez muszę poczekać na wypłatę.
Bobas rozmiar tych majciochów jest uniwersalny - przynajmniej ja takie kupiłam BABY ONO 5 szt w paczce po 5,60 zł

bobas czasem nam coś ucieka, ja w sumie tez mogłam Ci odpowiedzieć, bo majtki mam...ale tam konkretnego rozmiaru nie ma, nawet ich nie oglądałam, bo na początku byłam przeciwna takim majtom, bo mam tyle takich które mogłabym po jednym razie wyrzucić, ale niestety...dupka mi w nie nie wejdzie 😜 wejdzie, ale z luzem będzie problem, a potrzujemy przeca przewiewu 🙂