Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

qrka błagam Cię 😁 może rzeczywiście takie tematy sobie odpuścimy na tym etapie ciąży? 😁

aczkolwiek dawno takiego nie było, więc nie powiem mam radość niesamowitą, posikane gacie i popluty monitor 😁

• Mamusia
Aga to purt pipka to wiem o co biega... 😜
A co do Twojego... hmmm jeszcze 2 miechy i go wymucisz za te 9 miesiecy 😜 haha albo jak on juz bedzie chcial to ty mu powiedz ze nie 😜

DOSIK 🤪 🤪 🤪 🤪 ☺️ swintuchuuu!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪
☺️
Ale mi sie tez inne opcje "seksu" wlaczaja.... 😜 ahhaha ciiiiiii 😜

Agaa cały czas mu cos bucze o francuskim 😁
Anulka się odezwała 😁 nasz zboczuch 😁 co przemilczała an co ma ochote 😁
Chwal chwal sie kochana 😁
Agaa szacun jak to młodzi mówią 😁 podziwiam 😁

hahaha no właśnie nie wiem jak mam się zachować, dać na wstrzymanie i kusić go i zwalać na ból głowy, czy też rzucić się przy pierwszej okazji:> nie wiem nie wiem 😎 😎

ale obiecał mi że jeszcze w ciąży mnie troche postymuluje! więc trzymam go...za słowo 😁

no z Dosika to świntuch straszny 😁 😁 😁 niespodziewałam się kompletnie takiego hasła;D

haha Aniu jakie to inne opcje seksu? 😁 gadaj 😁

hehehe a dziękuję! to aż taki wyczyn wytrzymać tyle w celibacie? 🙂 no co Wy...dałam radę 🙂 najgorzej to z poczuciem własnej wartości, bo spada powoli na minus...ale jeszcze troszku 🙂

hmm wczoraj nakładał sobie lody truskawkowe i pyta czy chce, to mówię że niech nałoży na talerz więcej to go nimi wysmaruje i z niego zjem...a on 'nie poznaje cie dziewczyno!" więc cóż... 🙂

ja wlasnie zadzwonilam do mojego do pracy ze ma wracac bo dziewczyny mi ochoty narobily na sioperzenie 😁 a on to co wy tam piszecie? i ze zaraz bedzie wracal do domu 😁 😁

Agaa teraz będe się wstydziła ☺️ chciałam wam szczerze powiedzieć czego mi trzeba 🤪 ANULA mów nam tu i teraz 😁
Kaśką tobre to przykłucie z czekoladą wiem bo już tak już miałam ale zamiast czekolady była bita śmietana 🤪

• Mamusia
hehehe 😁
No inna opcja hmmm... my zawsze na osrto a teraz ...zal ☺️ jak takie dzieci ni to pozycji nie szlo ni to mocno znowu nie mozna bo cos tam... i jakie sranie w banie... 😜
i tak wlasnie tak jak kiedys znowu wiecie wiatr we wlosach 😁 ahha poczuc ta moc;D hahaahahahhahaha 🤪
i na takie pieszczoty jakies takie i na francuski...ale tylko dla mnie bo ja dla niego to nie nie niee ma mowy 🤪 🤪 ☺️

• Mamusia
omg ale tematy przed obiadem, do kuchni żarcie robić a nie sexu w południe wam sie chce, a potem sie beda hurtowo rozpakowywać 🙂 chyba faktycznie chcecie razem rodzić, tylko któas może nie dojechac :P to na której porodówce spotkanie? aga a Ty sie ciesz że jeszcze się na ten rok załapałaś bo jakby to w 2009 jeszcze to już gorzej by brzmiało 🙃

• Mamusia
Ale Aga Twoj mezus no nie do zdarcia jest.... jak ja bym powiedziala mojemu oslowi takie rzeczy albo bym cos kombinowala jak on spi i bym bo dzordza sie dobierala to by nie wytrzymal a ten kurde no twardy zawodnik 😜

A Aski mezlu zoba w 3 minuty przejedzie warszawe w godzinie szczytu bo mu 1 zdanie powiedziala to dopiero napaleniec 😁