Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka i bobas!!! już kumam że o herbatki chodzi...echh...wyboczcie to przez tego lekarza się skupić nie umiem 😞

Dosik a co ja kurde sama tu siedzę i piszę do siebie? 😠 😠 😠

ale fakt...sporo tego naklepałam znowu 😜

• Mamusia
hahha glupolek agulek 😘 😘 😘 ja wiem kochanie jak wiem 😁
tez cie love 😁

Loli przeczytaj moj plan.. idziesz na to ze mna?? ze 13 w piatek za tydzien strzelamy sobie lewtywko ok 22 23 lecimy do szpitala i 14 mamy po zawodach??? 😁 a za 2 tyg o tej porze na spacer lecimy??? 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Kurde Anulka jak bym miala juz wszystko przygotowane to bym sie zgodzila jak nic 😁
Ale szczerze to juz bym chciala byc po , ale z drugiej strony cholernie sie boje i panika bedzie jak sie cos zacznie, bo juz wsumie zaczelam chodzic jak na jakis szpilkach.
Jak ide do sklepu czy cos to mam wrazenie CO JA ZROBIE JAK SIE ZARAZ ZACZNIE?
Albo co poczuje ze mi cos polecialo pomysle sobie ee to pewnie tylko sluz a tutaj okaze sie ze czop odeszel.
I co ???

powiem Wam ze mi to smaki wróciły 🤪 zjadłabym takie mega wielkie ciacho 🤪 żeby mnie porządnie zmuliło 🤪 🤪 napisałam mojemu gadowi na gg po 15 ma być dostawa a ja już tu cała obśliniona siedzę 🙃

Loli ja się czuje bardzo dobrze 🙂, na razie cisza - oprócz tego stawiania się brzuszka i tego ze trochę się obniżył to się nic nie dzieje, niunia szaleje jak zwykle dziś idziemy na KTG i zobaczymy jak się tam ma moje rozwarcie 😜

• Mamusia
Ani mi nie mow.. bo mnie od rana ten tak podkurwil ze tylko w dole czuje takie ciagniecia do domu na maksa.... co jakis czas... wiec lepiej zeby jeszcze chociaz do soboty sobie posiedzial w srodku... a jak nie to po .... tesciowke dzwonie i rura na szpital bo co innego...

Ale tez ciagle co mi sluz wyleci i strach w gaciach cxzy jak zciagne nie bedzie czerwono, albo jak leze i mi sie chce siku i wstaje czy mi nie hlusnie wszystko 😞 masakra ...
ide ogarnac wkoncu i szamke zrobic bo przeciez ... 😜 musze podtuczyc malego bo do 13 daleko nie zostalo. 😜

ANULKA ten płyn z AA kupiłam 🙂 "mama i ja" do higieny intymnej po porodzie 🙂
Widziałam gadałyście o tych majtach jednorazowych ja mam L/XL ale nie chce mi się ich mierzyć 😁
a co do obiadu to sobie HOT DOGI zrobiłam 😁
U mnie w aptece promocja laktatora z aventu 160zł ale chyba jadnak się an tańszy zdecyduje

WIdze dziś macie ochote na zupki chińskie ja zjadłam wczoraj i mam dość 😁
dziś na hot dogi mnie wzieło 😁
Kasiu a Ty pisz nam jak tam po KTG i jak to rozwarcie Twoje się ma 🙃
Rajciuuu ja już czekam aż tu sie cos zacznie 🤪

a własnie ja poleciała sprawdzić swój rozmiar ale w końcu nie otworzyłam bo są tak ładnie pakowane w woreczkach stwierdziłam ze nie będę rozrywać żeby były czyściutkie 😜

Dokupiłam dziś małą butelke antykolkową tą z canpolu zapomniałam wam powiedzieć 🙂
Agula Ty też widze masz dziś lekarza wiec też zaraz po amsz sie zgłosić co i jak kochana 🙂
A co to tego śluzu to mnie on też zawsze starszy bo robi mi sie cos mokro a ja już sie boje co to 🤢

ziemniaki na obiadek postawione 🙂 pranie dokończyłam...chwilę odsapnę i idę szykować fryz do gina 🙂
tutaj trochę zwolniło widzę? 🙂

ręce mi po tym praniu odpadają...wieczorem umrę na kręgosłup! ale to już wszystko...chociaż teraz wyprać te pare poszewek na kołdry to już mały pikuś! ale może nie dzisiaj...

Dosik dobry wybór z tego AA! ja mam taki tradycyjny do hig intymnej i bardzo go lubię! a jak mówisz że jest też taki na połóg to na pewno też go kupię 🙂

bobas my mamy tak samo termin, więc proszę Cię nie życz nam tak źle! 🙂

hmm Dosik odezwę się na pewno! jak o tym nie myślę co może mi dzisiaj powiedzieć to jest OK, dlatego tak się wciągnęłam w rozmowę na brzuszku i to pranie!

a ze śluzem ja mam czasem tak 'śmiesznie' ze siedzę sobie a tu nagle taki...bąk z pochwy 🙂 🙂 macie też tak? to jest dopiero hardcore! pare razy już to miałam, ale za pierwszym razem myślałam, że tak właśnie pęcherz płodowy pęka...uhh 🙂