Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zupke chinska sobie zrob aby ..
A obierz moja taktyke...
rano uszykuj sobie sniadanko kanapeczek ful, jakies owoce przegryski itd piciu .... na caly dzien legowisko sobie uloz i dzien lenia... tylko siku wstawaj... pilocik od tv i nic wiecej.
raz jak tak zrobisz to nic sie nie stanie a moze troche przejdzie

Coś musze wymyślić do niedzieli 😁 ale chyba zostane przy bieliżnie to będzie wieczór więc będzie ciemno 😁 a zdjęcia to ja mu moge porobić ale lepiej po ciąży chyba 😁

Ale u mnie Aniu nie ma kto skakać bo nikogo nie ma 🙂
Przeicez rany dziewczyny znęcać nad sobą sie nie bede. Porobie troche i odpoczynek a duzo mi nie zostało a np. psa wyczesze na siedzaco i juz a drugie dopiero pozniej wieczreom i mam w nosie. ale nie moge patrzec na ten syf bo az mnie targa 😁
No szkoda ze tak daleko macie bo ja bym chetnie skorzystała a jak mysle o pizzy to bleee 🥴

Ania Ty chcesz zebym ja zyla w tych kudłach do soboty?? ooooo nie!!! 😁 Bo pozniej to jak po poduszkach sie chodzi 😁 Odpoczelam troche teraz i po mału jakos po robie a jak nie dam rady to Sebek pozniej zrobi i juz. Dobra ide powolutku cos robic a pozniej lezakowac sie 🙂

• Mamusia
jezzzzzuuuu baby 😁
Ja nie wiem ale jak sie wszystkie zejda to jakas masakra normalnie gadulki, przelecialam tak mniej wjecej co tam pisalyscie.

Eluska fajnie ze wszystko z Nikusia wpozadku 😉 kurcze tylko te bole masz przerabane, no ale ja sie tylko pocieszam jak mnie cos boli, ze jeszcze chwilke ze juz koncowka ze damy rady