Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe szkoda że nie będziesz bobas nadrabiać 🙂 ale był taki moment kiedy dokładnie w tej samej chwili ja i Loli o Ciebie zapytałyśmy 😁 😁 po czym postanowiłam Ci smska napisać 😁

Elu serce Ci się musi krajać...a dacie rade z dwoma pieskami z mieszkaniu? 😞 wiem co czujesz, ja mojego też musiałam na wsi u ojca pijaka zostawić, bo w bloku by życia nie miała...to był wolny piesek, na podwórku miała raj...nie chciałąm jej zamykać w 4 ścianach...

oj Eluś:*****

kurde mol!! i jutro poczłapie do sklepu i sobie tego bobu kupię!! bo smaka mi narobiłyście, gadacie o nim od dwóch dni 😁 😁 😁 tak! jutro do wieczornego filmu będzie bób 😜
właściwie to nie wiem do czego bób przyrównać żeby Domi spróbowała, ale bób jest specyficzny, nie każdemu smakuje, a do tego jak się gotuje to śmierdzi gorzej od kalafiora 🙂

• Mamusia
No właśnie finansowo itp na pewno byśmy dali radę bo to mały piesek...Tabletka na robale dla mojej Luny kosztuje ponad 40zł. A dla niego wystarczy taka za...2,50 😮 Sam by nie był bo mamy Lunkę i park obok i sąsiedzi mają pieski. Większość dnia niestety był by zamknięty...A tu gania z dwoma innymi małymi psami po polach i robi co chce. Z drugiej strony to szczeniak i by się przyzwyczaił do życia z nami w kamienicy. Ale to kolejny obowiązek tak czy siak...Sama nie wiem 🤨

wiem i dziwi mnie to, bo gdyby jeszcze była z innego regionu PL ode mnie, gdzie może nie jest tak bób znany, ale u nas na każdym bazarku, w każdym sklepie spożywczym jest 😁

Eluś ja myślę że lepiej by było gdyby został na wsi 😞

• Mamusia
Nie ma innego wyjścia jak kupić w warzywniaku, ugotować, posolić i wyciskać z łupinki 🙂 Ja bób ubóstwiam i dla mnie on pachnie cudnie 😉 Ale właśnie niektórym osobą on w ogóle nie smakuje...Tak jak szpinak czy cukinia i inne. Ooo albo jak krewetki 🤪 Ja uwielbiam, a szwagierka robi się zielona na samą myśl 😜

Loli gonisz gonisz 😁

Eluś mniam! zwłaszcza lubię wyciskać te maluśkie takiego 😁 są pyszne!!!!!!!!!!!!! jutro kupuję 😁

Domi to nie wiem...jak będziesz jutro czy kiedyś to zwróć uwagę 🙂 ale w marketach to ja bobu nie widziałam...któraś widziała? 😁

• Mamusia
Tutaj nigdzie nie ma bobu, i kiedys wsumie w pl sklepie znalalam taka torebke mrozona za ktora jeszcze zaplacilam 3 funty 🤪 masakra jakas a wiadomo ze bob to musi byc swiezy a nie jakis mrozony no ale zadowolilismy sie z moim chociarz takim.
Bo tutaj w sklepach nie ma bobu.
I ostatnio pojechalam do pobliskiej miejscowowosci na targ warzywny i co 🤪 bob 🤪 jupii ale tylko w luskach 🤪 wjec jeszcze lepszy bo swiezy jak cholera 🤪 kupuje zawsze cala siatke jednorazowa a puzniej siedze przed tv i obieram 😁 a puzniej sie oblizuje przy wcinaniu jego mniam 😉 musze chyba jakis zapas zrobic na zime i zamrozic troszke, szkoda ze bob jest tylko wlasnie sezonowy :/

Domi ale to kup sobie połowę woreczka albo najmniejszą ilość jaka będzie się dało, bo może Ci nie smakować...jest specyficzny 🙂

Elu wyobrażam to sobie...ale pomyśl że każdy piesek jest taki kochany i każdy by chciał żebyś go wzięła ze sobą...po porodzie tam przyjedziesz to zobaczysz jaki on tam szczęśliwy będzie 🙂