Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nom pieski są kochane, ale tego pędzla to ja od głuchego i ślepego szczeniora ciągam wszędzie ze sobą. Razem śpimy, chodzimy na spacerki i on jest bardzo do mnie przywiązany. Chyba nawet bardziej niż Luna. Ach...Już wystarczy. Szkoda , że Krystian musiał jechać do tego Gorzowa 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Młodemu odbiło 😮 Robi mi z brzucha taką rewolucje, że zaraz Borysek mi z kolan spadnie...I powoli zaczyna mnie boleć lewa pachwina tak jak pisałyście i czuję, że mi jakąś żyłę przygniótł bo mam wrażenie jak bym w krocze dostała mega kopa i łaziła taka opuchnięta 🥴

mi się ta dieta podoba, bo sama przed ciążą starałam się tak odżywiać...będzie mi brakowac jedynie owoców i niektórych warzyw...słodkiego pewnie też 🙂
ale potem jest tak że trzeba obserwować dziecko, jeśli mu coś nie zaszkodzi co zjemy, to bez obaw można to jeść...
a poza tym kurde! czy każda z Was jest aż taka pewna że będzie karmić? 😮

• Mamusia
No to laski to co pisze Domi na gg wlasnie kopiuje bo jestem klebek nerwow..
"...takiej sraczki to moj tylek ani ten kibelek nie przezyl
i od 17.25 do 17.32 skurcze co 2 minuty...ustaly na 10 min znowu 2 co 2 min... i znowu nic....
ale nie wiem czy te skurcze to dlatego ze ta biegunka ale to czulam jak po jelitach jedzie a te skurcze to sa nie wiemhmm... moze ta kapiel ciepla pobudzila jeszcze bo maly teraz swiruje jak szalony...a te skurcze az tak nie bola....ten 1 to nie moglam z wanny wyjsc i mowie loooo kuzwaaa koniec wiata...a teraz te sa ok.skad mi ta biedunka sie wziela.... taki dalikatny skurcz i ukleklam we wannie i tak sie troche skulilam i chyba na brzuch troche nadusilam i moze przepchalamm ten yyy "zator" ale jak leze to brzuch twardy...aa jeszcze lepiej ze w tej wannie tak mi bylo fajnie... i cos jak bym lekko siurala czulam a mowie eee pewnie sluz... podnioslam sie potem i nic nie bylo widac..

Noo... i tyle a teraz dzwonie do mamy a potem do karola....

Ania do szpitala 😁 a nie do mamy 🙂 super, niech się zacznie, bo się chce spakować 😁

a może ten olejek rzeczywiście podziałał? albo z tych rzygów Cię ruszyło... 🙂

ojj niech się zacznie 🙂

• Mamusia
nooo a mowilas ze nie dziala tooo.... 😜 hahaha pipoo... 🤪 nie no cos widocznie musialo isc dalej...i ruszyc cos nie cos.. 😜 heh

A do mamy bo tu jutro w razie co nie bedzie mnie mial kto zawiesc a jak teraz juz sa takie skurcze to nie zdaza przyjechac po mnie 30 km... i wrocic.... to erjst godzina jazdy... wiec czasem bym w aucie mogla jutro urodzic.. i zostane tam do jutra..