Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

W szpitalu mi zrobili dobrze usg i wyszlo praiwe 2,4 kg a ta babka co mi ostatnio robiła to jej wyszlo ze nie całe 2 kg wazy i ze dziecko jak na 33 tygodnie no i zapytałam moją gin dlaczego taka róznica a ona mowie ze ta babka w przychodni jest od nie dawna i jeszcze nie wprawiona i ze sie pierdzielneła.

Czy ja wiem czy fajnie. Gdyby mnie nie bolało jak chodze bylo by ok poza tym praktycznie i tak mi nic nie pokazują, mi wystarczy że mała czuję. Kurcze naprawde czasami mysle ze bylo by cudownie gdyby nie ten ból cały czas tak to bym mogła chodzic w ciąży jeszcze długo 🙂

• Mamusia
Ja juz jestem 🙂
Kurde jak siedze to mi sie tak napina strasznie ten brzuch ze szok 😞
Wjec sie nachwilke polozylam.
Pogadalam z rodzicami posmialam sie i odrazu lepiej jak sie ma do kogo buzke otworzyc, jeszcze jak to moj mlody tatus umie zawsze coreczce poprawic chumorek 😉
Juz sie doczekac nie moze az dziadkiem zostanie az sie jego koledzy z pracy dopytuja kiedy dziadkiem zostanie 😉 bo jesli chodzi o ich klasowy rozdzial to jako on pierwszy dziadkiem bedzie 😉

oo BB był fajny 🙂

nie no co Ty, wszyscy w domu już śpią chyba 🙂 ale wyciągnęłam swoje wszystkie pluszaki i chciałam je poukładać na półkach i parapecie, ale za dużo tarabanienia by było 🙂

męczy Cię jeszcze zgaga LOli? kurde, do mnie dzisiaj przyszła...pewnie po tych chipsach cholernych!!

mnie też nie męczyła, jak sobie odpuściłam i pizze, zapiekanki i chipsy, a dzisiaj chyba w żalu że mój wyjechał 🙂 to wsunęłam całe duże chipsy z dwoma sosami i się zaczęło 😞 no nic...poczekam aż mi się ściagnie ten serial i idę spać...

mniam 🙂 nie mów mi o jedzeniu bo jakaś wygłodniała jestem 🙂 a niby najedzona...nie rozumiem 🙂
paprykę? hmm a mi się odbija po papryce 😁
a Twój Aguś to o której może ściągnąć do domu?