Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mmmmmmm Domi przestan robic takie smaki na placki po wegierku paskudo 😁

No ja wlasnie poodkurzalam schody i chwila odpoczynku.

Kurde Anulka czy twoj Marcel tez cie tak cisnie w dol ? okropnie ? ze az boli ?
Ja ta ja masakrycznie czuje w dole 😞 tzw. glowka 😞

Anulka placek po węgiersku to u mnie taki z sosikiem i mieskiem dodatkowo z potartym serem i ogórkami kiszonymi 😁 ja daje sobie ejszce ketchupu bo lubie 😁 mmm pychaaa
przykrywam drugim plauchem i na to tez sobie jeszcze trze sera i troche ketchupy strasznie syte ale pychaaa!! 🤪

Wiecie co sobie teraz pomyślałam 😁
jak te nasze maluszki widzą ten wąski kanał rodny któym mają wyjść to wolą tam siedzieć
i se myśla co się bedziemy pchali przez taka ciaśnine 😜
posiedzimy tu nam dobrze 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
ooo no to moze z ta moja szyjka nie ejst az tak zle??? 😜 ehe jak i Ty czujesz Kacperka mniej wiecej na tej wysokosci 😜 hyhyhy
a jak stoisz i sie rusza albo ma czkawke to czujesz ze obija Ci sie nisko? 😉

Dzis chyba zafunduje sobie szybki spacer.... moze go wytrzase i troche spadnie i skroci mi sie ta szyjka 😜 ehhe bo nie widzi mi sie zelowanie ani ten masaz 😞

• Mamusia
No dokladnie kosc pipowa teraz jest obolala jak nie wiem co, w dodatku zaczyna mnie bolec kregoslup ale jeszcze na szybko chce posprzatac sobie w pokoju deneralnie juz wsumie jedno pranie rozwiesilam drugie sie pierze zjesc cos i sie polozyc i odpoczywac 🙂

Anulka nie wiem czy czytalas mojego wczesniejszego posta jak byłam u lekarki ale jak mala sie nie wybierze na swiat to 10 wrzesnia ide na USG a 17 wrzesnia beda mi wywolywac porod. 🥴 😲

• Mamusia
Kurde ja to nie wiem, jak wracalam ze szpitala to ledwo co nogami maszerowalam 😞 tak nisko ja czulam i bolalo jak cholera ale to moze po tym wczorajszym sioperzeniu 😜
Sie skraca skraca, mowilam babce ze ma codziennie te klucia a ona ze perfekcyjnie poporstu juz tuz tuz 🙂

Dobra lece dalej robic 😉 zagaladam do was tutaj co chwilke :* kochane moje :*

• Mamusia
no i wszystkie poszły, a ja sie akurat zwlokłam z łóżka. W oglole sie nie moge pozbierac po tym szpitalu:/ normalnie moglabym spac caly czas:/ Co do tego masażu szyjki to widziałam dziewczyny po nim, no i wlasnie mowily ze bardzo bolesne, ale skuteczne, wszytskie zaraz poszly rodzic. Ja mam nadzieje ze juz jak trafie do szpitala to od razu na porodowke 🙂

ja przyszłam a one poszły 🙂 paskudy 🙂
mi też się mała ciśnie w dół, wrażenie jak by się zapierała o żebra nóżkami 🙂 a ciśnij się kochana! może coś z tego będzie 😁