Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczyny ja ostatnio pochlaniam tyle jedziena ze te kilogramy co zgubilam przez diete to teraz odrabiam i to z procentem. 😞 juz zauwazylam ze na boczkach faldki mi sie mi sie zrobily 😞

Asiu ja już o tym nie myślę, dobrze się ze sobą czuję...wszyscy mi mówią że kwitnę, mam dobry humor, jakoś nie wiem co mi się dzieje? 🙂 mimo że z 15kg mam na plusie...
ale mała za chwilę będzie ze mną 🙂 korzystam z dobrego humoru bo niewiadomo ile mi go jeszcze zostanie 🙂
więc nie przejmuj się aż tak, wszystko zgubimy z nawiązką po porodzie 🙂

• Mamusia
bobas nic się nie martw wszystko zrzucimy po porodzie 🙂pokarmimy cycem, powstajemy do maluchów w nocy, po gimnastykujemy się przy ich kąpieli 🙂
Agaa pewnie,że o Dosiku 😜 sama prawda przecież 😁
a co do mnie to może byłam kiedyś 😉 teraz ciężko o taki tytuł 😁

eloite no teraz...teraz, teraz to wiadomo 😁

wiecie...to jest taki umowny czas te 6tygodni, więc kto wie? 🙂 ja też m.in. dlatego nie chce żeby mój tak do końca widział cały poród...on ma za wybujałą fantazje, może mu się potem odechce dopiero i co? więc niech będzie do pierwszego parcia jak by co 🙂

dzisiaj do Asiu jakoś apetyt nie dopisuje, ale tak na codzień to oczywiście 🙂 i nie umiem sobie smaku znaleźć...mam smak na coś słodkiego, za chwile...hmm to jednak nie było to, więc bułka z serem...nie to też nie to, więc zupka chińska i tak potrafi być do samej nocy 🙂

• Mamusia
hej kobietki wrzesniowe
sorka ze sie wtrącam ale smiesznie tu u was i czytam te wasze posty o "sioperzeniu" JESZCZE NIE SŁYSZAŁAM TAKIEGO OKRESLENIA ale dooppre hahaha
tak na marginesie to po porodzie nie bedziecie miały w głowie zadnego sioperzenia ja jak miałam skurcze przysiegłam sobie ze juz nigdy wiecej nie bede sie sioperzyc no ale mineło 6 tyg i jazdaaa
ja rodziłam naturalnie i przyznam ze jest taki dyskomfort .....
hehehe wy sioperki jedne 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

hehehehe 😁 nasza sioperka22 to powinna do urzędu patentowego czym prędzej się zgłosić i zastrzec że to od niej pochodzi to hasło, bo nam inne m-ce je podbierają i korzystają 😁 😁
kasy się dorobi 😁

Loli już?????????? bardzo szybka kąpiel!

no to fajnie ze tez pozeracie bo juz myslalam ze mi sie cos poprzestawialo 😜
moj bedzie przy porodzie ale krocza nie pozwole mu zobaczyc on twierdzi ze jego to nie obrzydzi do mnie i wogole ale ja wole dmuchac na zimne

ASiu nigdy nic nie wiadomo...to nasze krocze...zresztą kurde! czy któraś z Was pamięta jeszcze jak ono wygląda????? bo w lusterku to co widzę to raczej nie jest moje krocze 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Agaa na swojej pipki to ho ho ho dawno nie widzialam z lotu ptaka czyt. z góry 😉 hehehe
A w lusterku to jakos dziwnie wyglada 😮 nie wiem moze przydalo by sie jakies zwierciadlo 😉 by powiedzialo tak masz najpiekniejsza na swiecie 😁 hahahahahahahahaah

Po tej kapieli chyba mi cos odbilo zeczywiscie 😁 zaduzo zapachów 😁

• Mamusia
Agaa tak polka ,polka jak najbardziej.
Kurde ale nawet mi sie nie chce o niej myslec bo juz czuje jej smród.
A moj oczywiscie dobre serduszko i wczoraj wyciagnol te noze i połozył spowrotem- a ja nie chce zeby ona uzywala tych nozy bo je tylko niszczy !

nie chce za bardzo chwalic tego mojego 😜 ale on naprawde jest wyrozumialy i bardzo mnie wspiera np sam zaproponowal ze bedzie mi robil masaz krocza oliwka zeby sie wszystko rozluznilo do porodu bo tak polozna powiedzala na szkole rodzenia i on chce zrobic wszystko zeby mnie nie nacieli i zebym mniej cierpiala on tak troskliwy na moim punkcie jest i mimo tego ze tak sie deklaruje ze on da rade przy porodzie i wogole to ja nie jestem tego tak pewna jak on.
A co do wygladu krocza to mi sie zrobilo dwa razy wieksze ☺️

• Mamusia
Loli czyli na porodówkę już jesteś wypindrzona 😜 Mój wróci dopiero gdzieś za godzinę 😠 Kurde no mieliśmy poszukać tego wózka. Zresztą dzisiaj mam taki dzień, że i tak mi się nie chce z domu wychodzić...Tylko marzy mi się prysznic i spać.
Dzwoniła do mnie teściowa. Pyta o samopoczucie i jak jej mówię , że dobrze to taka zdziwiona...Rozkręcają się już chyba z zadręczaniem mnie telefonami i sms 🤨 Pierniczę...Wyłączę telefon i włączę po porodzie 😜