Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

a wiecie że ja wiedziałam na drugi dzień że jestem w ciąży? nie umiem tego wytłumaczyć...ale miałam przeczucie niesamowite 🙂 i wszystkie objawy książkowe ciąży 🙂 później zaczęło mnie boleć jak na okres, to już myślałam że jednak nie, 13go stycznia pojechaliśmy na narty, gdzie szalałam jak dzika 🙂 i pare dni później zrobiłam test 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

przeczucie 🙂 wiem, że to niemożliwe fizycznie, ale ja wiedziałam 🙂 powaga! 🙂
a później przyszedł ślinotok, bóle piersi, bóle podbrzusza, zmęczenie, senność....i już byłam pewna 🙂

• Mamusia
Wtedy jeszcze ni było pełnego. Dopiero się formował. A chwilę po tym jak się dowiedziałam o ciąży zaczęło się u mnie plamienie...Więc możecie sobie wyobrazić co działo się w mojej głowie. Z jednej strony fakt, że będę mamą trzeba się oswoić a za chwilę ryzyko, że mojego maleństwa może nie być 😞

ja zaczelismy sie starac o dzidzie to ja jak tylko miesiaczka 2 dni sie spozniala to robilam test 🙂
az pewnego dnia zauwazylam ze mam wiekszy biust kupilam test i dwie kreseczki byly 😁 po 3 miesiacach starania sie

• Mamusia
U nas też nie było czegoś takiego, ze staramy się dziś o dziecko. Raczej ryzyk fizyk 🙂 A skoro aż tak bardzo ryzykowaliśmy to myślę, że oboje podświadomie byliśmy gotowi. No i chcieliśmy 🙂 Bo jeśli było by inaczej to na pewno nie pozwalali byśmy sobie na sex do samego końca.

U mnie sie pokichało wszystko przez tabletki. widocznie tak miało być. A za jakis czas urodzi sie nasz mały skarbek 🙂 juz sie doczekac nie moge w sumie. Ja dopiero zaczełam podejrzewac jak mi biust urósł, bóle brzucha byly wiec na miesiaczke czekałam ale juz sie nie doczekałam 😁

• Mamusia
Nasza historia wyglądała tak...Dwa razy w życiu spóźnił mi się okres o ponad tydzień a nawet dwa...I zaraz po Sylwku też tak się zdarzyło. Ale miałam wtedy bardzo dużo stresu w pracy, dużo do zrobienia i myślałam, że to dlatego. Ale dla pewności zrobiłam test. Jedna durna krecha 😠 Ciąg dalszy nastąpi...Chłop wrócił.

• Mamusia
Pamietam jak jeszcze kiedys tutaj gdzies napisalam post ze mi sie wydaje ze w 39 tygoniu urodze, a tutaj cisza 🙂
Chodz nie mowie bo jakos mnie tak dziwnie lekko brzuch boli 🤨 🤔
Dobrze ze moj dzis wczesniej konczy, i teraz az 3 dni bedzie miał wolne 🙂