Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czesc brzuszki my nie dawno wróciliśmy dopiero. ehh zmęczona strasznie. Pampersy kupione, stanisławy tez. rOZMIAR 80 D 🥴 😲i jeszcze sie boje ze po porodzie moga byc za małe no ale nic zobaczymy.

Ja teraz skończyłam oglądać ten film " życie przed życiem " ale kurdee fajnie to jest przedstawione 🙂
przynajmniej jakoś zleciał mi czas 😜
Mój juz wrócił i jest jakiś zmierzły 🤢

hej brzuszki 🙂
u mnie noc niespokojna, jedno siku na śpiocha...a rana pobudka i już zasnąć nie umiałam...

Eluśka witam w klubie, mam dokładnie taki sam hyh...o zgrozo, chce wrócić do swojego rozmiaru 🙂

Loli a Ty jak tam? pogadaliście?

a ja dzisiaj hmmm...konkretnych planów nie ma,trzeba obiad zrobić, iść do kościoła i pobyczyć się zdrowo, miał być obiad u szwagierki ale nie wyszło... 😞 szkoda.

SIERPIEŃ NAM SIĘ KOŃCZY MOJE PANIE 🙂 🙂 🙂

a ja znowu jak placek w nocy 😁 na plecki i na lewy boczek i tak co chwilke czyt. co kilkanascie sekund suuuuuper.. ehh
Brzusie jakie ten płyn do higieny intymnej po porodzie jest najlepszy??
Bo pamiętam że z czymś tam miał być (kasztan czy coś) ale nie pamiętałam dokładnie więc jeszcze nie kupiłam.
U mnie niedziela ehh kicha. Mój w pracy niestety a tak to bede pewnie sie byczyc bo po wczorajszym to zakwasy mam.
Wiem Agus ze sierpien sie konczy.. Hmm.. to Loli wymrsz na porodówke 😘

witajcie 🙂
u mnie nocka w miare spokojnie wstawanie na siusiu obowiazkowo bylo 😜
chcialam sobie dzis dluzej pospac ale bol kosci ogonowej mnie obudzil i lipa o 10:00 pobodka a poszlam spac o 2:00 w nocy.

• Mamusia
długo to mało powiedziane 🙂musiało mnie ominąć mnóstwo ciekawych tematów 🙂niemiałam internetu i w sumie niewiem czy za kilka dni znów mi niewsiaknie ale dobre i te kilka dni ,przynajmniej mam jakis kontakt ze swiatem 🙂a umnie szczerze mówiac tak sobie 😞 😞 😞same przykrosci i rozczarowania 😞 😞no ale cóz widocznie ktoś ,gdzies tam na górze zapisał mi takie a nieinne życie 😞niewiem czy aga wspominała bo kiedys wysłałam jej wiadomosc na nk ale mąż mnie zostawił dla innej jak to sie mówi wymienił na lepszy model i do tego bedzie miał z tą dziewczyną dziecko 😞 😞 😞ona jest w 3 miesiacu ciąży.zostałam sama z jego długami i rachunkami.najgorsze są wieczory,boje sie sama siedzieć w domu 😞pozatym w terminie narodzin malutkiej mam wyznaczona sprawe rozwodową,wiec bedzie to dzień w którym coś sie zaczyna i coś sie skończy ale to chyba był dobry krok bo nieumiałabym być z kimś komu już nigdy niemogłabym zaufać,tymbardziej że on nawet niepróbuje walczyć o nasze małzeństwo,nieinteresuje sie czy mi cos potrzeba i co z malutką wiec niem sensu dłuzej tego ciągną .zachował sie jak kawał huja 😠 😠sory za wyrazenie ale ono najbardziej do niego pasuje!!!!ale życie toczy sie dalej i jedy 😠ne co teraz trzyma mnie przy zdrowych zmysłach to moje słoneczko.juz niemoge sie doczekać kiedy sie wykluje chociaz sama myś o porodzie mnie przeraża,bo bede sama ale niewazne dla niej wszystko zniose i dla niej bede miała siłe walczyć o kazdy nowy dzień 🙂i niewazne ze maz i ojciec nas olał poradzimy sobie bez niego chociaz nieukrywam ze jest mi bardzo przykro 😞

heloo brzusie 🙂
ja dziś pospałam jak mały dzik 😜 do po 9 achhhhh 🙃 obiadku dzis nie gotuje bo moja mama przywiozła nam schabik wczoraj - to mamy z głowy. Zapowiada się leniwy dzień.
1 dzień 40tc a objawów porodu 0 😞

Jejku 😞 to nie ciekawie widze się stało :*
Musisz sobie teraz sama radzić
ale gdybyś miała sie meczyć jeszcze z nim to może i tak jest lepiej 😞
tylko jak mógł Cię zostawić dla innej i jeszcze dziecko z nią ma no nie umiem 😠
powiesiła bym takich za jaja na jakimś drzewie ;////

dosik tez sie ciesze ze tak od czasu do czasu ale ostatnio to coraz czesciej 😞
czekoladka bardzo mi przykro ze tak sie stalo 😞 sytuacja nie do pozazdroszczenia.Poprostu brak mi slow na to co on zrobil nie wiem co mam ci napisac prawdziwy z niego hu....

czekoladka tak strasznie mi przykro że tak się stało, jestem pewna że odnajdziesz w życiu miłość i szczęście, jestem pewna że poradzisz sobie ze wszystkim.

Kobieta ma tyle siły,
że zadziwia mężczyzn...
Dźwiga ciężary losu,
rozwiązuje problemy,
jest pełna miłości,
radości i mądrości.
Uśmiecha się, gdy chce krzyczeć,
śpiewa, gdy chce się jej płakać,
płacze, gdy się cieszy
i śmieje się, gdy się boi.
Jej miłość jest potężna.
Jedyna niesłuszna w Niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta.
więc proszę nie zapominaj 😘 bądź silna i dzielna dla Twojego maleństwa trzymam kciuki za Ciebie Kochana!

• Mamusia
czekoladka poradzicie sobie 😘 jesteś silną kobietą, czego dowiodłaś przez ostatni okres waszego związku. byłaś sama, bez wsparcia. on nie zasłużył na Twoją uwagę. nie potrafił sobie poradzić z problemami, przerosła go sytuacja. A Ty nie potrzebujesz nikogo dodatkowo niańczyć.
Będziesz mieć teraz swoją księżniczkę i to jest najważniejsze, aby obdarować ją ciepłem i miłością 🙂
Myśl teraz tylko o tym jak cudownie będzie mieć ją w swoich ramionach 😘 😘