Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a moj roznie na kompie to w strategiczne gry na konsoli PS2 w zrecznosciowe.Do kogo odezwac jak on sluchawki na uszy ja cos mowie a on mowilas cos bo ja nic nie slysze przez sluchawki 😜 a twoj w jakie gra?

• Mamusia
qrka napisał(a):
czekoladka tak strasznie mi przykro że tak się stało, jestem pewna że odnajdziesz w życiu miłość i szczęście, jestem pewna że poradzisz sobie ze wszystkim.

Kobieta ma tyle siły,
że zadziwia mężczyzn...
Dźwiga ciężary losu,
rozwiązuje problemy,
jest pełna miłości,
radości i mądrości.
Uśmiecha się, gdy chce krzyczeć,
śpiewa, gdy chce się jej płakać,
płacze, gdy się cieszy
i śmieje się, gdy się boi.
Jej miłość jest potężna.
Jedyna niesłuszna w Niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta.
więc proszę nie zapominaj 😘 bądź silna i dzielna dla Twojego maleństwa trzymam kciuki za Ciebie Kochana!
PIEKNE DZIEKUJE ☺️

Bogusiu nic dziewczynom nie mówiłam, bo nie chciałam żeby to z mojej strony wyszło że sensację robię, ale bardzo ciężko mi było o tym myśleć, smutno i w ogóle doła złapałam wtedy...a Ty sobie doskonale dasz radę!! cudownie że należysz do tego typu dziewczyn które nie czekają na zmianę u faceta, szybka decyzja i szybko załatwiona spraw! będziesz z tego kiedyś dumna że tak postąpiłaś 🙂 a młoda, piękna i zdolna dziewczyna z Ciebie, więc na pewno jakiś chopecek się niedługo zakręci 😁 powodzenia, trzymam kciuki!!!!!!

a u mnie? kurde, wiecie że ja się czuję jak bym w ciąży nie była!! NIC mnie nie boli, nawet odrobine, nawet krocze w czasie chodzenia! niby fajnie, cieszę się...ale może już najwyższy czas na jakiś skurczyk? 🙂 malutki? 🙂 gdyby nie brzuch i to że źle mi się jakoś oddycha i muszę znowu takie bardzo głębokie wdechy brać to jadę dzisiaj rowerem na basen 🙂
czy brak objawów może być przyczyną zbliżającego się porodu? bo ja już poproszę... 🙂

czekoladka napisał(a):
długo to mało powiedziane 🙂musiało mnie ominąć mnóstwo ciekawych tematów 🙂niemiałam internetu i w sumie niewiem czy za kilka dni znów mi niewsiaknie ale dobre i te kilka dni ,przynajmniej mam jakis kontakt ze swiatem 🙂a umnie szczerze mówiac tak sobie 😞 😞 😞same przykrosci i rozczarowania 😞 😞no ale cóz widocznie ktoś ,gdzies tam na górze zapisał mi takie a nieinne życie 😞niewiem czy aga wspominała bo kiedys wysłałam jej wiadomosc na nk ale mąż mnie zostawił dla innej jak to sie mówi wymienił na lepszy model i do tego bedzie miał z tą dziewczyną dziecko 😞 😞 😞ona jest w 3 miesiacu ciąży.zostałam sama z jego długami i rachunkami.najgorsze są wieczory,boje sie sama siedzieć w domu 😞pozatym w terminie narodzin malutkiej mam wyznaczona sprawe rozwodową,wiec bedzie to dzień w którym coś sie zaczyna i coś sie skończy ale to chyba był dobry krok bo nieumiałabym być z kimś komu już nigdy niemogłabym zaufać,tymbardziej że on nawet niepróbuje walczyć o nasze małzeństwo,nieinteresuje sie czy mi cos potrzeba i co z malutką wiec niem sensu dłuzej tego ciągną .zachował sie jak kawał huja 😠 😠sory za wyrazenie ale ono najbardziej do niego pasuje!!!!ale życie toczy sie dalej i jedy 😠ne co teraz trzyma mnie przy zdrowych zmysłach to moje słoneczko.juz niemoge sie doczekać kiedy sie wykluje chociaz sama myś o porodzie mnie przeraża,bo bede sama ale niewazne dla niej wszystko zniose i dla niej bede miała siłe walczyć o kazdy nowy dzień 🙂i niewazne ze maz i ojciec nas olał poradzimy sobie bez niego chociaz nieukrywam ze jest mi bardzo przykro 😞

CZEKOLADKA TAK MI PRZYKRO 😞 ALE Z TEGO CO PISZESZ O SOBIE MOGE WYWNIOSKOWAĆ ŻE JESTEŚ SILNĄ KOBIETĄ 🙂 U NAS NA GRUDNIÓWKACH TEŻ JEST BARDZO PODOBNA HISTORIA Z TYM ZE ONI NIE BYLI MAŁŻEŃSTWEM WIĘC TYLKO SPRAWA O ALIMENTY 😞 A ON OCZYWIŚCIE TEŻ BEDZIE MIAŁ DZIECKO Z TA DRUGĄ DZIEWCZYNĄ 😞

JA NIE ROZUMIEM FACETÓW GDZIE PRZED BOGIEM PRZYSIĘGAJĄ MIŁOŚĆ I WIERNOŚĆ MAŁŻEŃSKĄ A PO KILKU MIESIĄCACH CZY LATACH WYMIENIAJA NA TAK WŁAŚNIE LEPSZY MODEL 😠 😠

SZKODA SŁÓW NA TAKICH GNOI 😠 😠 😠 😠

A I JESZCZE JEDNO CZEKOLADKA ŻYCZĘ TOBIE SZCZĘŚCIA I ABYŚ Z MALEŃSTWEM KTÓRE POJAWI SIĘ JUŻ NIEDŁUGO BYŁA SZCZĘŚLIWA 🙂 🙂 🙂 😘 😘 😘

KOCHANE WRZEŚNIÓWECZKI TYM CO JUZ URODZIŁY SERDECZNIE GRATULUJĘ A TYM CO JESZCZE SĄ 2W1 ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWYCH I BEZBOLESNYCH PORODÓW 😘 😘 😘 😘 😘

Czekoladka napewno dasz rade. W Tobie i amluszku siła. Będziecie 2 dziewczyny i za każdym razem jak będziesz patrzyć na nią będzie Ci dawała dużo mocy, żeby przetrwać kolejne dni. Silna kobieta z Ciebie. Teraz najważniejsza jest malutka, trzymamy bardzo mocno kciuki za Ciebie i naprawde wierze ze dasz rade. a facetem nie przejmuj sie, widocznie nie zasługuje ani na Ciebie ani na kruszynke. Buziaki :*
Aga Ty nie narzekaj ze nic Ci sie nie dzieje bo jak sie zacznieto bedzie horror 😁 Zobaczysz 😜
a poza tym to boskie zdjęcie!!! 🤪
Dzięki DOsik ze odpisałas na pytanko, a inne brzusie jakie mają płyny i z czym?