Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wiesz co my postanowilismy nie dawac drugiego imienia ja tez nie mialam za to moj maz mial i zawsze nie wiedzial kiedy musi je wpisac w jakis dokument a kiedy nie i postanowilam zaoszczedzic mu klopotu 🙂
a jakies propozycje macie?

zreszta wszystkie prawie wszystkie imiona sa ladne dlatego tak ciezko sie zdecydowac 🙂
nie wiem czy juz kiedys pisalam ale imie adasia wybrala siostra jak tylko dowiedzial sie z ejestem w ciazy a nie bylo wiadomo czy to chlopak a ona ze moj adas bedzie zobaczycie no i jest 😁

czekoladaka ale nie mozna chyba przestawiac sobie imienia ze nagle drugie stanie sie pierwszym dla znajomych owszem ale urzedowo zostanie tak jak na akcie urodzenia.Chyba ze cos sie zmienilo i nie wiem o tym przepisie

• Mamusia
Co tam laski podpaski 😁 jestem podlaczona do swiata 😁 zapomnielismy zaplacic rachunku 😁 ale juz jest ok 🙂
U mnie wsumie caly dzien ok, bylismy na takim jak by niedzielnym markecie ale wsumie nic ciekawego nie bylo obeszlismy go 2 razy i ja kosci dupowych nie czuje 😁 szuram nogami po podlodze tak mnie boli 😉
Wjec wpadłam zagladnac co tam u was i wsumie ide sie połozyc bo lekko zmeczona jestem
Czekoladka głowa do góry , dzidzia teraz najwazniejsza 😘 i napewno w swoim zyciu poznasz jakas milosc 😘 buziak kochana 😘

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Ja jestem z grudniowek 2009 ale dowiedzialam sie co spotkalo zcekoladke wiec postanowilam napisac...

otoz mam 19 lat i 9 miesieczna corcie ktora sama wychowuje bo jej biologiczny ojciec jak miala 3 miesiace polazl do innej suki w dodatku swojej bylej ktora teraz jest w ciazy...

Moge Ci kochana doradzic tyle, ze jesli jeszcze tego nie zrobilas to skladaj pozew o rozwod a jakmalenstwo sie urodzi to sama idz do urzedu i daj dziecku swoje nazwisko bo pozniej mozesz miec problem z tym zeby zmienic tylko wtedy automatycznie sa problemy z alimentami o ile sie nie myle. masz o tyle "konfortowa" sytuacje ze byliscie po slubie wiec ten idiota bedzie placil rowniez alimenty na Ciebie .

teraz kazdy grosz sie bedzie dla Ciebie liczyl wiec najlepiej wybierz sie do biura poselskiego w Twoim miescie. kazdy posel ma obowiazek zapewnic bezplatna porade prawna obywatelom a pozatym na sprawy napisz wniosek o adwokata z urzedu.

Wiem co teraz musisz czuc bo przechodzilam przez to samo i bylo mi strasznie ciezko ale mialam oparcie w rodzinie i w brzuszkowych dziewczynach , pozatym mialam Wiki przy sobie i gdy tylko ja plakalam ona mnie rozsmieszala! 🙂

niedlugo Twoje malenstwo bedzie przy Tobie i wtedy zaznasz prawdziwego szczescia a sa jeszcze na tym swiecie normalni faceci i jestem w 100% pewna ze znajdzie sie taki ktory pokocha was oboje na zaboj!

Jesli chcialabys porozmawiac to jest moje gg 20749246

U nas będzie Nikola Julia 🙂 Ja nigdy nie miałąm problemów z wpisywaniem albo i nie dtugiego imienia wiec napewno bedzie mała miała 2 imionka 🙂 Ja juz uciekam bo jeszcze z psem i sie polozyc. Żołądek mnie tak boli ze dramat dzisiaj 🤢
DO jutra brzuszki 😘

• Mamusia
Aha i czekoladko niech Ci nawet nie przychodzi do glowy ze wymienil cie na lepszy model bo co to za kobieta musi byc skoro sypiala z zonatym mezczyzna?
zwykla szmata warta tyle co nic :|
i uwierz mi , ze to ze nie jestescie ze soba to najlepsze co moglo sie stac! chyba nie chcialabys zyc z takim oszustem i klamca?

jesli narobil dlugow - to niech je splaci!

i daj mi namiary na tego gnoja a juz ja mu zrobie kolo dupy..... 😠

najlepiej imie , nazwisko i numery rejestracyjne auta 😉

• Mamusia
Eloite aktualnie nikogo nie mam ale o dziwo kreci sie wokol mnie mnostwo facetow wiec jest w czym wybierac ale zaden mi nie podpasowal :P
przez pewien czas moje serce zdobyl pewien policjant, rozwodnik z 4 letnia coreczka ale przez jego prace nie mielismy kiedy sie spotykac a dzielilo nas 100km 😞

ale wierze ze się ulozy! 🙂

minelo dopiero pol roku.

• Mamusia
Cześć laseczki. Jutro ponadrabiam co pisałyście bo dzisiaj już nie mam siły. Popłakałam się przed chwilą w kuchni bo wykręca mi biodro prawe. W samej panewce czuję takie rwania , że ryczę dosłownie. Mój pojechał zawieźć kolacyjke swojemu bratu bo na służbie 24H siedzi. A ja czuję tylko jak mały się bardzo nerwowo wierci i tak jak by mi nogi miały z miednicy odpaść. Okropne uczucie...Czuję jego główkę, a za chwilę to rwanie okropne 😞 Chyba wspaniała noc mi się szykuje...Aż boję się co to będzie z tą miednicą przy porodzie. Skoro teraz jego główka już tyle bólu mi wyrządza....Mały ciągnie w dół z dnia na dzień i z godziny na godzinę coraz bardziej. Tylko czekam aż wody mi chlupną. Przez te globulki to w nocy się budzę przerażona, że tak mokro bo myślę , że to już 😞

• Mamusia
Butterfly przed porodem malenstwo sie mniej rusza 🙂 a organizm sie oczywszcza. ale dokladnie Cie rozumiem 😉 u mnie skurcze takie delikatne zaczely sie jakos o 23 a o 3.15 sie moja Wiki urodzila 🙂 a ja sobie planowalam ze urodze wpoludnie tak zeby byc wypoczeta po nocy hehe 🙂

ela biedna jestes z tym bolem 😞 az mnie przeraza wizja ze tak mnie tez cos bedzie bolec jak dotrwam do 38tc a jak lezysz to tez cie boli?
a ja skonczylam ogladac piłe5 i mam ochote na jeszcze jakis horror 🙂