Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Olać sposoby. Bachorki same zdecydują 😉 😜 Heheh ja już troszkę nie śpie, ale jest u nas ,,pan Edzio,, 🤪 😁 Przyszedł dalej bawić się z tym centralnym. Śmieszny chłop. Mówi, że zimno już idzie bo żona w końcu dała mu się przytulić 😜 😉
Aniu tak to ze mną gadałaś o wózkach. I powiem Ci szczerze, że ja bym brała wsio co mi dadzą tylko kurde jakoś nikt chętny się nie znalazł 😜 A wózeczek na bank będę miała używany. Bo te rurki, kolanka, złączki i cała reszta nas wykańcza finansowo 🤨 Więc muszę zacisnąć pasa 😜 Wózeczek wizualnie w necie spodobał mi się Coneco Toledo. A i cena mnie powaliła bo pani chce za niego jedyne 200zł 🤪 Dzisiaj znów po sklepach się przebiegnę. Sama lub może Krystian da się wyrwać. I zobaczę , może będą go mieli żebym na żywo mogła zobaczyć.

hej brzuszątka 🙂

Eluśka pytałaś wczoraj o płyn do hig. otóż ja mam z Cleanic. nie pytaj czemu taki, nie wiem 🙂 wcześniej miałam z AA i też byłam b.zadowolona 🙂

Dosik moja będzie Ewa Julia 🙂 jeśli nic się nie zmieni, ale narazie tak nam się podoba 🙂

dzieki dziewczyny 🙂 foto dla mojego męża jest 😁 dzisiaj chyba pójdę conieco wywołać...może nie wszystkie ( raptem ze stu zdjęć wyszło fajnych 6-7 sztuk 😜 ), ale zobaczymy co on na to 😁

a propo sposobów....to rozmawiałam z tą koleżanką położną i ona masaż szyjki odradza...że jak nie trzeba to po co? więc Dosik, decydujesz się? 🙂

Aniu dzięki za linka zaraz zabieram sie do czytania 🙂
Ela ja mam ten coneco toledo ( i w takim samym kolorze, tylko w środku mamy szare wykończenie) i powiem Ci ze baaardzo jesteśmy zadowoleni z zakupu 🙂, jest może trochę ciężki ale super stabilny i solidny się wydaje

nie wiem Dosik, kompletnie nie wiem...wkurza mnie to ( pozytywnie oczywiście ) że dobrze się czuje, zero objawów, nawet teraz jak chodzę to małej nie czuje jak naciska w dół...
ja mam jeszcze 10 dni czasu, więc może do tego momentu samo się wyklaruje 🙂
Ty wcześniej będziesz musiała podjąć decyzję...

tak, wszystko łatwo się składa i nie zajmuje dużo miejsca, spokojnie można przewieźć w autku 🙂 my mamy małe a i tak spokojnie se zmieści.
gondolka jest łatwo zdejmowana, a wózek ma regulowaną rączkę na 3 poziomy (mój Dawid ma prawie 190 cm wzrostu i mówi ze super mu się go prowadzi) a tak jeszcze obiektywnym okiem to trochę głośno sie budka składa ale jak się składa powoli a nie z rozmachem to wszystko gra

• Mamusia
Mnie dziewczyny ostatnio coraz częściej pobolewa tak już coraz solidniej jak na okres. I do tego zaczyna mnie wtedy boleć krzyż. I brzuchol robi się taki twardy wtedy. A dzisiaj to ja muszę sobie zdjęcie jeszcze zrobić lub w najbliższych dniach bo później to już za późno 😜 Wam się tak śpieszy do porodu, a mi znowu jakoś tak dziwnie szkoda 🤨 Podoba mi się bycie w ciąży i ten stan i brzuszek i w ogóle 😉

Mnie się tez bardzo często stawia można powiedziec ze kilka razy dziennie
a boli mnie tak jak na okres taki ból ale on trzyma i puszcza po jakimś czasie
a dodatkowo przy tym bólu odnosze wrażenie jakbym zaraz miałą pęknąć od środka
i mały mocno prze w dół