Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No nie wiem po co mam dzwonic, tak mi polozna kazala :/
Moze wiesz zadz. wczesniej to oni juz wiedza ze jedziesz i sa gotowo cie przyjac bez niczego bo sobie przygotuje 🙂
Laurana do szpitala mam jakies hmm KARETKA 5 MIN 🤪 🤪 autkiem moze 10 🙂
A połozna powiedziala ze jak beda skórcze co 5 min to mam wtedy dzwonic.
Wiecie co lece sie wykapac na szybkiego w razie W.
Bo jak sa juz co 10 min to kto wie 🙂
Ej wiecie co nie denerwuje sie wogule ;]

• Mamusia
Dobra ja juz wykapana, wsumie jeden skórcz mnie złapał pod prysznicem lekko mnie ugielo ufff 😞
Dobrze ze moj juz jedzie do domu !!
Jejku dziewczyny, jak ja widze jak wy przezywacie normalnie MOJE KOCHANE SIOSTRZYCZKI ☺️ 😘 ☺️ 😘
Qrka nic nie wiadomo ja dzis rano jeszcze sie wspaniale czulam i nic mi sie nie dzialo 🙂 a wiec kto wie, kto wie 🙂

a powiem Wam ze spałam jak dziecko ponad godzinę, co ja będę teraz w nocy robić?! mama mnie obudziła telefonem, z tym samym pytaniem "rodzisz?" jeszcze raz się mnie ktoś zapyta czy rodzę to się mu porządnie oberwie 😠 już mam dość tych natarczywych telefonów i głupich pytań 😠

• Mamusia
Loli widze ze sie cos dzieje 🙂 ja tez jakos tak miałam skurcze .... o godzinie 15 byłam na ktg a jak wyszłam ze szpitala po badaniu to łapały mnie skurcze ale tak lekkie ze je ignorowałam i były bardzo nieregularne , potem wystepowały jakos co 15 min.....a jak zjadłam ta moją pamiętnąpizze to dopiero było... odrazu co 3 min 🤪 🤪 🤪 🤪 takze maleńka gol pipke i bądz zwarta i gotowa. zycze aby cos bardziej sie rozkręciło 😁 😁

qrka ja dzisiaj już o tym pisałam! a mam jeszcze dwa tygodnie do terminu, a już mnie to wq porządnie, także wcale Ci się nie dziwie...

ciiiii niech pojedzie na tą porodówkę 🙂 to juz będzie krok że coś się dzieje 😁 i będziemy się nakręcać 😁 dupa....już jestem nakręcona 😜