Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A mnie cos strasznie rozbolal ten brzuch masakra jakas poszlam na dol po schodach zobaczyc czy jakies listy przyszlya tam 30 schodkow dobrze mi niby zrobia, a bol jak cholera teraz 😞

Kurde nie wieze normalnie od samego rana zjadlam dzis tylko 2 tosty i nic wiecej 😮 😮

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

podejrzewam że jesteś w 9.m-cu ciąży i po prostu Ci się z tego powodu nic nie chce 🙃 😁 😁 😁 zgadłam? 😁 na tv idź rozpłaszczyć dupkę 🙂 odpocząć, jutro będziesz mieć powera 🙂

Agaa a ja jestem w ciazy myslalam ze przytylam troche (tak jak w tym programie) 😁 😁 😁
ogladam wlasnie program na polsacie masakra wymieniaja sie zonami i jedna z tych rodzin je surowe mieso Fuj 🤢

zaskoczona Asia 😁 😁 haha

aaa tak wiem, co to za program...ale go nie oglądam, a surowe mięso? tatara jedzą? 🙂

Loli może jak zaczniemy o niej mówić to ją wywołamy jak wtedy 😁

loli dzisiaj z jedzienie trzymam sie w normie 😁 napewno jem mniej niz wczoraj.Nawet mam lekka zgage to chyba kara za wczoraj 😁
Agaa tatara to ja tez lubie ale oni jedza surowego kurczaka wolowine itd 🤢

no! nadrobiłam 27 stron i jestem 😜
rano byliśmy znów na KTG wyszły ładne regularne skurcze 😎 i akurat był mój gin na dyżurze to wzięłam sobie to zaświadczenie do pracy, no i oglądną skurcze i powiedział ze poooooowoli się zaczyna, taaaaaa 😉 takie skurcze to ja mam na prawie każdym KTG 😜 później byłam w pracy z tym zaświadczaniem , gadałam z prezesem pytał się czy z tym samym czy już z 2 chodzę, a ja mu na to ze 10 m-c zaczynam i ze trzeba wolne wykorzystać 😜 o i tak zeszło do tego czasu - olatałam się jak dzika i ledwo dycham teraz

Loli odpoczywam po zupce chińskiej ( mimo że mam grzybową w lodówce... ) i jeszcze jedno okno by mi zostało 🙂

Asiu tatara jadłam raz w życiu z przeszło 10 lat temu i nawet mi smakował 🙂 a od 10 nie jem mięsa więc by mnie nie skusił...surowy kurczak? popieprzyło ich?? toxoplazmoza i te inne...eee fuj!

qrka gratulację 10 m-ca ciąży w takim razie 😁 😁

agaa podziwiam cie ze nie jesz miesa ja chyba bym nie dala rady sie najesc bez miesa.Pewnie to kwestia przyzwyczjenia ale jak nie musze z tego zrezygnowac to bede jesc 🙂
a tak sama zdecydowalas ze nie bedziesz jesc?
Qrka gratulacje rozpoczecia 10 miesiaca 🤪 😮

hahahah! a dziękuję, dziękuję 😎 ale mam nadzieję skończyć w niedzielę najpóźniej, kurcze boje się tego wywoływania 🤨 mam nadziej ze niunia się zdecyduje wcześniej sama zacząć akcję.
Agaa a dlaczego Ty mięsa nie jesz?? hmmm?

• Mamusia
No, dwa okna wymyte, szkoda ze sa takie male. Jeszcze jedno zostalo. Ale sie kurde nawet nie zmeczylam.
Agaa Ty nic nie mow o miesie, bo ja wlasnie obiad robie no i oczywiscie dla mojego mieso musi byc. Fuj, z daleka smierdzi. Co za kara mnie spotkala, ze moj facet miesozerny jest, ze inaczej sie obiadem nie naje 😞