Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej mamuski,
melduje sie spakowana jeszcze 😞
Wlasnie wrocilam od gin i... 😠 nic sie nie dzieje, nie ma postepu do przodu 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Powiedziala ze juz wszystko gotowe, rozwarcie jakie bylo takie jest, a to ze czop wypadl to o niczym nie swiadczy bo moze wypasc na dwa tyg przed porodem 😞
Ale powiedziala ze moge urodzic dzisiaj lub jutro lub...ble ble ble i w ciagu kilku dni powinno sie zaczac, a skoro mialam juz skorcze to szybciej niz pozniej.
I badanie tak cholernie bolalo ze myslalam ze sie tam.......z bolu. Potem wyslala mnie do innego punktu i znow samolot u innej zrobic cytologie i wymaz na bakterie. Nie wiem po cholere ta cytologia teraz skoro wyniki sa po 2 tyg, ale chociaz bakterie dzis beda wyniki i to do porodu sie przyda.
W zwiazku z takimi informacjami od niej a nie takimi ze juz zaczynam rodzic postanowilam umyc okna. Zaczynam od kuchni, bo moj trzeszczy ze mam sie nie wysilac. A on siedzi w drugim pokoju i pracuje wiec nie bedzie widzail hehe, sprytna ja hihi 🙃 chociaz nie mam checi, ale sie przyda bo sa takie brudne.
Probowalam wlasnie nadrobic co tam u was, ale strasznie zamula brzuszek i jedna strona otwiera sie 10 min, nie wiem jak u was. Wiec moze pozniej mi sie uda, zresztaa tego posta pisze juz 4 raz, ale teraz co chwile kopiuje wiec nie pisze od nowa heh
A ktos sie rozpakowal?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluś mnie już nie zaskakują tego typu zachowania naszych facetów...oni nie zawsze wiedzą czego potrzebujemy! bałwany! 😞

Bobas tylko mi tego deszczu do mnie nie przysyłaj, bo jak mi zachlapie okna to się wkurze 😜

no mój power jest, ale się kończy powoli, już plecy wysiadają jak stałam przy zmywaniu...ręce bolą...więc nie wiem czy te trzecie okno wchodzi w grę? może po obiedzie dopiero 🙂

Iwwwa tak, dzisiaj nam KasiaW79 dała znać że 28.08 urodziła córeczkę 🙂
a może tak bolało bo Ci masaża szyjki małego zrobiła? a nawet o tym nie wiesz? 🙂

skąd możecie wiedzieć że tak się nie dzieje 🙂

• Mamusia
No ja tez sie juz polozylam nachwilke bo kurde cos mnie brzuch zaczol bolec jak na okres 😞 mala sie cos pozadnie zaczela wiercic, bo pewnie sie obudzila 🙂
A wsumie musze troszke sil zostawic na puzniej jak moj wroci z pracy zeby cos zrobic w tym pokoiczku malym 😞

Agus wiesz ostatnio moja rozmowa z nim sprowadza sie na pytanie czy bedzie jadl obiad i dobranoc no i tyle..
ehh szkoda gadać.
Iwwwa no to raz dwa na porodówke!!! 🙂
Kurcze ja juz nie bede miała wizyty u lekarzad opiero przy porodzie ale małej cos sie nie zbiera.

• Mamusia
KasiaW ??? Kurcze nie kojarze, ale gratuluje!!!!

Agaa nie zrobila napewno tylko bolalo jak paluchy tam pchala swoje wielkie, a potem na tym wymazie jak wziernik inna wsadzila to az krew poleciala i powiedziala ze sie nie robi w tak wysokiej ciazy bo szyjka jest taka wrazliwa i sie ja narusza i podraznia, dlatego potem ta krew.
A bol z tego ze mam tak wszystko spiete od skorczy, pochwe sie rozumie hehe

Elu z własnego doświadczenia Ci powiem, że takie docieranie się trwa...wiem, że to ciężko, a jeśli jesteś uparta jak ja, to ciężko jest powiedzieć czego się wymaga od chopa, ale czasem trzeba i to serio działa 🙂 ja mojemu powiedziałam na początku ciąży, że boje się że mu się nie będę podobać, to codziennie mi mówi że ładnie wyglądam...chociaż czasem serio wyglądam koszmarnie...no wiecie jak to jest. także powiedz mu że wczoraj chciałaś żeby Cię przytulił, smutne oczka zrób, to na pewno przytuli 🙂

Loli Ty na sioperzenie zbieraj siły 😁

Iwwwa czego się nie robi??? nie rozumiem? tego masażu? przeca mój mi chce taki zafundować za pare dni! 🥴

bo kasia bardzo rzadko do nas wpadała, ale miło że poinformowała 🙂

• Mamusia
Wzielo mnie na czytanie kawalów:
Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta:
- Kto ci to zrobił ?
- Żona...
- Żona? Za co !?
- Powiedziałem do niej "ty".
- I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś ?
- Ona mówi do mnie "już się nie kochaliśmy ze dwa lata..."
A ja do niej:
- Chyba ty...

• Mamusia
ELuska najwazniejsze zebyscie przetrwali wlasnie te poczatki one nie sa wlasnie zbytnio czesto super, a puzniej juz poleci 🙂 ja przez 2 tygodnie sie z moim klucilam non stop i sie wogule nie moglismy dogadac juz nawet myslelismy zebym sie wracala do pl ale dalismy sobie jakos puzniej rady a po 2 miesiacach ehh ciezko bylo zasnac w lozku pustym 😞 😞 dramat ale juz nigdy wiecej takich sytuacji !!!!

kasiu gratulacje!!!
agaa ja zawsze jak sie zabieram za mycie okien to wiem ze bedzie padac 😜
Eluska zawsze trzeba sie dotrzec i przyzwyczaic do siebie poczatki sa ciezkie ale pozniej bedzie juz dobrze 🙂
a co do badan u gina to mnie tez ostatnio bolalo jak mnie badal i powiedzial ze to normalne bo tam wszystko wrazliwe jest 😞 i pewnie przez to ten masaz szyjki jest taki bolesny?

Agus ja swojemu to samo powiedziałam i co? i często słysze że chodze jak pingwin, że jestem grubas itd.. on czasami jest dziwny i mnie załamuje 😞 chociaz powiedziałam mu wprost co wymagam on ma to gdzies.. ehh
ide spac bo cała noc nie spałam może teraz sie uda. Milego dnia zagladne pozniej 😘

• Mamusia
Hahahaha:
Nauczycielka pyta dzieci:
- Jaki jest największy przedmiot, który można wziąć do buzi?
Dzieci mówią: gruszka, banan, pączek... Gdy przyszła kolej na Jasia, ten mówi:
- Lampa!
- Jak to, Jasiu? Chyba coś ci się pomyliło?
- Nie, proszę pani. Jak wieczorem mama idzie spać, to mówi do taty: Zgaś lampę, to wezmę do buzi

Elu chopy są dziwne, nie rozgryziemy ich zachowania...a mówią że to kobiety i ich hormony szaleją! u nas jest na co zwalić, a u nich? odchył od normy jak nic 🙂 unormuje się, zobaczysz :**

Loli buehehehe

Asiu nie wiem, być może dlatego...chyba sie przekonam w czwartek 🥴

• Mamusia
do chopa aguś 😁 ale niech mnie! ja mam dosc, przez to golenie to zgagi dostalam i dziecko mnie kopie bo pougniatalam brzuch 😁 a na porod tez sie nie gole, niech mnie same gola jak sie im chce i niech mi robia co chca, lewatywka -prosze bardzo, ja w domu sama juz nic nie robie! strajk