Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ratujcie! jestem odkurzaczem! czuje sie jak jakis cholerny jamochłon bez dna! gdzie pojde tam jem, poszlam do pokoju patrze placek, wzielam kawalek, zeszlam na dol po mleko, drożdżoweczka leży to też zabralam, zanim na gore wyszlam juz jej pol nie ma. czekolade schowalam za laptopa bo pewnie bym cala zjadla, a najgorsze jest to ze ja wogole nie czuje zebym sie najadala, normalnie leci jak w wór a jak juz czasem mam dosc to na chwile tylko i zaraz moglabym dalej jesc. to jest jakies dziwne zjawisko

Mój też mi mówi bez przerwy bym już rodziła a nie przetrzymywała małego w brzuszku to jest słodkie ale co ja mogee 😞
ja nie wiem co dzis robić obiadek mam z wczoraj, wysprzatane jest chyba se cos wynajde na siłe moze jakis shoping z moim 😁

Mój też mi mówi bez przerwy bym już rodziła a nie przetrzymywała małego w brzuszku to jest słodkie ale co ja mogee 😞
ja nie wiem co dzis robić obiadek mam z wczoraj, wysprzatane jest chyba se cos wynajde na siłe moze jakis shoping z moim 😁

• Mamusia
No ja wsumie tez nie mam jakich takich planów wiem ze biore sie za sprzatanie lazienki napewno ale to puzniej, bo co teraz posprzatam i puzniej sie bed nudzila, moj dzis wraca kolo 17 wiec nie jest tak zle, a na obiad hmm sama nie wiem wczoraj 2 salatki zrobilam, a dzis moze jakiegos kurczaka w sosie z papryka i pieczarkami ? 🤨 🤨

• Mamusia
Sioperka bardzo fajny wózeczek.
Moj przed chwilke do mnie dzownil i mowi ze dzis rozkladamy lozeczko 🤪 🤪jupiii i jakies przemeblowanie robimy 🤨 🤔 ojc bedzie ciezko jak cholera no ale trudno cos wkoncu trzeba zrobic, bo moze Olenka czeka na swoje wyrko i nie chce wyjsc.
Jak sie do wieczora nic nie ruszy trudno , sprubuje dzis sioperzenia ! chodz wiem ze puzniej wszystko mnie bedzie bolalo ale mam serdecznie juz dosc.

Loli to super ,być może mała czeka na łóżeczko 😉 mój nie chce sie sioperzyć wredota jedna boi sie nie wiem czego normalnie mnie wkurza z tym ,być może by to pomogło 😞