Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No troszku sie zmniejsza powoli, ale nadal taka galareta ze az glupio mi go sama dotknac 😉 heheheh jak by obce cialo,
A w szpitalu taki troszku oponkowaty i pewnego razu ide z wc i zaczelam go dlaskac i sie smieje do mojego ze ladne przyzwyczajenie 😉 juz taki odruch :P
Anulka moja przy cycku a ja pisze jedna reka :]

Cześć Brzuchatki i Mamuśki,
  • Loli kochana masz córeczkę 🙂
  • A ja dzis przeżyłam koszmar ,jechałam z miasta i czech mi wyjechał na ulicę widziałam ,że się nie patrzy tylko jedzie hamowałam ale nie zdążyłam zjechałam na lewy pas a tam samochód no i w czecha w bok walłam buuu nerwy mi poszły pobeczałam się ,a co jeszcze najlepsze idiota nie zatrzymał się tylko jechał dalej,to ja z klaksonem na niego i ide do niego nawet nie wysiadł i glupie się mnie pyta co sie stało jakby nie było czuc ze auto pukło masakra policja i do tego zmokłam .Musiałam dmuchać ,i co najlepsze uczepił sie pan policjant ,że mam łysa opone i zatrzymał rejestracje buuuu od tego wszystkiego głowa boli mnie ,a ile załatwiana teraz mam.Tam zaczął brzuch mnie boleć i plecki ehhhhh za dużo stresu ;(
  • ide coś zjeść bo nic jeszcze dziś nie jadłam

no jak co to bede dzwonic kuzynka mi mowiła zeby mi czasem wody nie odeszly w nocy z tych nerwow ,a tam to szkoda gadac za duzo objazdow ale powiem ci ze masakra po fakcie szedl sie patrzec na znaki wyjezdzal z dwu pasmowki a ja mialam pierszenstwo.
  • A ty Asiu jak sie czujesz?

a wiesz co dzisiaj tak sobie niedosyc ze od wczoraj kregoslup mi peka 😞 to jeszcze dzis sie wystraszylam bo przez ponad 2 godz utrzymywal mi sie wysoki poziom cukru a nigdy mi sie to nie zdazylo 😞 ale teraz juz spada wiec jest lepiej dobrze ze jutro ide na KTG a pozniej wizyta u lekarza to moze cos mi powie.

perelka lepiej bym tego nie ujela 🙂
    po dzisiejszym dniu to juz naprawde chcialabym urodzic i juz sie nie martwic czy zjadlam cos zle? czy z malym wszystko ok? to jak mam wysoki cukier to od razu sie martwie ze mu szkodze aha taki mam dzien dzisaj depresyjny to przez ta ponura pogode mnie tak wszystko dobija 😞
    no to sobie ponazekalam

ejjj te gołąbki są jakieś dziwne?! może dlatego że z mięsem kurczakowym? ale to się nie chce trzymać....musiałam dodać mąkę i trzy jajca żeby jakoś się formowały, bez sensu...jeszcze nie jedliśmy, bo zrobiłam też zupę, a poza tym mam stresa i brak apetytu...

mała mi się tak wypina mocno że skóra mi zaraz pęknie!! i to boli! 😞

Perełka współczuję tego wypadku! co za palant, do tego pepik jeszcze, durnie się pyta co się stało! a do szpitala nie chciałabyś jechać? to jednak jakieś tam uderzenie było....masakra