Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja tez czekam na mojego ale bez obiadku 😁 przywiezie mi amol i bede wąchać a pózniej lulu, miało być sioperzenie ale niestety za słaba jestem, a kurde juz od tygodnia planuje i zawsze k*** coś 😁
(widzialyscie ten filmik na youtube z ta mucha co gada zawsze kurwa coś 😁 ??)

Dosik łożysko i stan wód w stadium ostatecznym...dlatego chce mnie wziąć do szpitala i mieć to pod kontrolą...także nie jest wykluczone że idę od razu na wywołanie, a raczej na przetrzymanie...zajebiście 😞 i kontaktu z Wami brak, zwariujeeeee!!

Aniu dokładnie jest tak jak mówisz...jestem skołowana! muszę przepakować torbę...zastanowić się co mi tak naprawdę na te dni będzie potrzebne...

zastrzyki w głowę? no pewnie!! 🙂

Agaa ale będziesz miała kontrole 😘
myśle ze Ci wywołają a nie będą przytrzymywać 🙂
ok słonka lecee zrobic jakaś kolacje dobrą i zajrze póżniej 😘
AGUNIA TRZYMAJ MI SIĘ !! 😘

zawsze qrwa coś 🙂
nie no, znalazłam plus tej całej sytuacji...w weekend mamy teraz Gwarki - to takie dni miasta, pełno pijanych ludzi, ścisk, zamieszanie, zawsze co roku pada...ale są fajne koncerty i w tym roku grają HeY i Markowska 🙂 i się wybiorę! a cooo!
a jutro gra ten co wygrał drugą edycje Mam Talent...wyrostek?

dzięki Dosiku:***
zanudzę się tam bez Was...jasna cholera! i tyle dzieciaków się tu urodzi, a ja nie będę fotek widzieć 😞 grrrr!!

po co mi więcej piżamek? skoro ich nie ubrudzę, to mogę w tej jednej do porodu latać...
a pisałam Ci że sobie taką samą jak Ty kupiłam 🙂 słodka jest... 🙂

• Mamusia
Wiecie co jak beda wam proponowac pizamy ze szpitala, to nie wiem ale ja wzielam do porodu taka szpitalna ubabrana byla cala, a tak to puzniej po wszystkim ubralam sobie swoja czysta pachnaca.
A tamte smierdziochy niech sobie czyszcza 😁
Smialam sie bo mialam taka pizame wiecie jak w tych telenowelach 😁 ze z goła dupa mozna latac 😁 hahaha

u nas do porodu trzeba mieć też swoją...mam taką po szwagierce, więc mi nei szkoda.

szara szara, tylko że z pomarańczową wstawką, a bardziej pdoobała mi się z niebieską 🙂

Loli racja z tym mailem...było by super 🙂 a tabelkę albo komuś odsprzedam, albo uzupełni się po powrocie...nie wiem

a czekoladka nic nie dała znać...szkoda że nie zostawiła numeru 🤢

dużo koleżanek mi mówi że te majtki są bleee i że w ogóle ich nie używały...ale już kupiłam to choćby na chama je zużyje 🙂

Loli a jak tam malutka? 🙂 co porabia? 🙂

Loli Ty musisz sobie z nią zrobić foto, bo normalnie nie umiem tego objąć rozumkiem że jesteś mamusią 😁 Tobie to tak łatwo wszystko przyszło...podziwiam i zazdroszczę - po raz kolejny