Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dosik wlasnie go ogladalam 😁 hehe i sie tez wlasnie nad nim zastanawiam 🙂
Bo musze mojego do sklepu wyslac 🙂
Zeby kupil pare zeczy i szukam wlasnie
tylko ze ja chcialam tylko cos takiego
http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Manual-Breast-Pump/dp/B0031JYUQC/sr=1-10/qid=1284106082/ref=sr_1_10/279-7883092-4484813?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core
Dosik dobij oklaska do 140 😁

Dosik ja mam właśnie ten laktator, wygląda na solidny. Ania87 też go ma

cześć Wam w ogóle!
mam niusa...rano idę się wysikać, wycieram się a tam śluz brązowy, włącza mi się lampka myślę CZOP!! ale później do mnie doszło że to raczej on mi wczoraj coś naruszył przy tym masażu i teraz sobie krwawie....któraś z Was pisałą że po wizycie też krwawiła? Eluśka?
no więc super na dokładke! 🥴

• Mamusia
No to jak tyle kobitek ich tutaj ma no to chyba warto Dosik kupic i chyba tez poprosze mojego aby wlasnie kupil mi ten.
Agus wiadomo nie ma sie co nastawiac ze to czop, ale moze cos powoli sie dzieje, u mnie czop byl krwisty i zalalo mi cala wkladke, ale szczerze nawet nie czulam kiedy az w szoku bylam.

Teraz cos się tam chyba delikatnie wyciągnoł, ale żadnych kopniaków i gwałtownych ruchów 🤨
normalnie sie starsznie bałam, Madziu spokojnie nie wyprzedze Cię spokojnie czekam az pójdziesz pierwsza kochana 😉

• Mamusia
Mój kosmita poleciał do Lidla. Pierwszy raz bez auta 😮 Poszedł normalnie pieszo 🤔 Co w jego przypadku dziwne. Ale wiecie co...Wczoraj do prawie 22 godz malował sufit w kuchni bo chce ją pomalować. I przyszedł jak ja już taka pół przytomna byłam i mnie skrzyczał 😜 Bo mu nie przypomniałam , że miał mi plecki pomasować 🤨 No, ale kiedy mi tak głupio już było...Namachał się tym pędzlem i jeszcze po nocach miał mnie masować??? A w nocy kilka razy się budziłam na siku. I jak już raz się obudziłam to mnie naszła taaaaka ochota ☺️ ☺️ ☺️ Że go obudziłam 😁

Nie chciałabym ich powstrzymywac Madziu ale ich w ogóle nie ma 😁
Może fakt faktem pójdziemy tak jak Loli i Qrka 😉
fajnie by było 😁
Sioperka a Twoja mała tez słabiej sie juz rusza ??

Cześć brzuchatki ,Aga co do tego brazowego sluzu tez tak mialam po badaniu przy synowi az z krewka lecialo i lecialam spowrotem do niego a ten ze tak musi byc 😮
  • Dosik co do ruchów maleństwa to mój sie od tygodnia tylko wygina i nic więcej,czasem nożkę wystawi.
  • Aha Agus troche to jest dziwne że tak naraz coś nie tak z szyjką ja bym poszła do innego lekarza tak jak któraś z dziewczyn pisała.