Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

to ja już widzę co by się tam działo gdyby doszło do masażu...
nie Iwonko, to już nie ma sensu innego lekarza, wystarczająco już sie wczoraj wystresowałam...co mi to da? dzisiaj gina nie znajdę, a na sam poniedziałek z innym się umawiać to nie ma sensu skoro we wtorek od razu idę...spoko, powoli dochodzę do tej myśli że tak skończę tą ciążę, oby tylko to szybko poszło 🥴

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ano tak fakt Aguś nie pomyślałam ,wybacz ja od wczoraj mało co myślę po tej mojej kraksie,
  • będzie dobrze zobaczysz będę trzymać kciuki za Was 🙂 a to wywoływanie nie każdą tak boli to zależy od wytrzymałości

sioperka jeśli jesteś po terminie to myślę że wstępne badania zrobią i od razu wezmą się za wywoływanie. cholera wczoraj czytałam ze oksy a niektóre kobiety działa po paru kropelkach a niektóre potrzebują paru kroplówek 😞 brak reguły...tylko liczcie się też z tym że jednym ze sposobów wywoływania jest ten zasrany masaż...więc tak czy tak na nie ominie...

Perełka no na pewno ciężko dojść do siebie po takim wypadku! nie zazdroszczę 😞 😘

• Mamusia
    heh ela myslisz ze on sie mniej zmeczyl przy sioperzeniu niz przy masażu ? 🙂 chyba ze samoobsługę zrobiłaś i sobie chłopak wygodnie leżał.. ja też planuje jeszcze ten tydzien jakos kreatywnie wykorzystać ale co z tego jak w dzien to jeszcze jako tako mam ochote a wieczorem padnieta jestem nie mowiac juz moim co po calym dniu przychodzi, a w nocy jak sobie tak leze i mysle ze nawet nawet mozna byloby ocs zdzialac to jak sie przekrece to sobie przypominam jaka ciezka jestem i z jakim trudem sie przemieszczam i mi sie odechciewa wszystkiego

co do dzidzia to mi sie od 3 dni mniej rusza, tylko takie wypiecia raz na jakis czas, wieczorem tylko troche ale juz tak nie szaleje jak kiedys. dzis sie troche lepiej czuje, jeszcze sie do rodzenia nie nadaje bo nos zatkany ale juz jakas poprawa nastapila. czekam na kasie az wyjdzie bo mam do niej pelno pytan 😁

Madzia różnie to bywa zależy od lekarza niektórzy mają czas.Chciałam Ci dać 100 oklaska a się nie da hmmm 🤔
  • Nie zganiecie co ja dziś widziałam rano na niebie WIELKI IKS HEHE TAKI JAK LOLI ,ale jaja aż sie obejrzałam z wrażenia i zaczełam się śmiać sama do siebie jak głupia 😉

Perełka to będziesz następna 🙂 X to znak!

sioperka hmm wszystko da sie przeżyć...ból będzie, co się będziemy czarować

też poluje na to żby Cię do setki doprowadzić Madzia 😁

tak to właśnie jest Aguś na jedna działa na inna trzeba więcej moja kuzynka przez tydz czasu dostawała zastrzyki i na koniec kroplówki jakies i po tyg ja ruszyło ale na to reguły nie ma ,najlepiej nie czytaj już nic bo zwariujesz z tego wszystkiego

• Mamusia
    a jeszcze co do laktatora to tak, ja tez mam z tt i qrka tez miala te kupowac, nie wiem czy juz ma czy dopiero bedzie ale na ten byla zdecydowana.
    aga wyparzylas go juz? heh bo ja jeszcze nie ale znow go obczajalam i wydaje mi sie ze ta raczke sie tylko naciska wlewa wode do srodka i wylewa, a nie rozklada sie nigdzie tak jak ja kombinowalam...

nie, nie wyparzyłam... nie wiem w sumie dlaczego? 🙂

Perełka już nie czytam...wczoraj się zdołowałam i daje sobie spokój, co ma być to będzie.

Sioperka a Ty idziesz w środe tak? dziwne że u Was tak długo czekają...plus u nas taki że na drugi dzień po terminie już przyjmują na wywołanie. po co czekać?

• Mamusia
    fajnego masz tego faceta! moj pojechal o 6 zalatwiac drewno na opal na zime, przejal sie tym jak cholera zeby cieplo bylo, zwozi jakies drewan, przeżyna układa.. juz 3 kopy na podworku jest jeszcze pojechal po nastepna przyczepe. 3 dzien to robio z rzedu, dzis juz to przywiezie

to macie robotnych facetów hehe ,mój to wczoraj o mało nie dostał zawału jak dzwoniłam do niego bo byłam zaryczana a ten myślał ,że ja już na porodówce jestem hehe to dziś mnie rozwala biedak