Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe ja też nie 🙂 cała się trzęse 🙂 może w nocy dostane smska, to od razu z rana Wam napiszę co i jak 🙂 teraz uciekam, bo tylko po to weszłam 🙂

czekoladka to jak będziesz miała chwilke spokojniejszą to napisz te wymiary for me 😁 for tabelka 🙂

FRANEK SIĘ RODZI HURRA HURRA HURRA 😁 😁

do jutra:*

• Mamusia
Co mnie tu obgadujecie co? 😜 Zaczęłam się dziwnie czuć. Tzn nic mnie nie bolało itp, ale zachciało mi się jak by kupkę, siku i jak by mi się gazy na raz zbierały. Mały szalał i to fest!!! Ale poszłam siku i nagle coś poleciało cieplutkiego i różowego. A później znowu i znowu i znowu...I dalej leci. Na pewno nie przegapicie 😁 Najgorsze, że nie mam skurczy 🤢 No i ta godzina...Ot sobie gówniarz matke do niespania przyzwyczaja. Głodna jestem piekielna i tak jak pisała Aga cała się trzęsę...Jak galareta. Nogi, ręce, broda 😮 Uszykowałam już wszystko, Krystek poszedł jeszcze z pieską bo nie wiem kiedy wróci. Nie jechała bym, ale jeśli to wody to nie ma na co czekać. I w pizdu cały mój plan runął 😁 Miało to być rano, a tu w nocy 😜 Przynajmniej korków nie będzie hehe 😜 Chciałam czekać jak najdłużej a tu wody odeszły więc wio...Jak coś się wydarzy wartego opisania to Adze napiszę 😜

ja tu wchodze na chwilke czy ktos jeszcze nie spi tak jak ja a tu taka wiadomosc 🤪
ELUS trzymaj sie jestesmy z toba ale jazda nie zasne teraz 😁 AGAA jak cos bedziesz wiedziec pisz prosze!!!

• Mamusia
Wszystkie brzuchy mocno spia 😉
U mnie dzis kiepskawa nocka Olenka zadlugo spi mi w dzien, a puzniej pokazuje w nocy 😞 usypiam ja teraz poraz 2 moze, mam nadzieje ze wkoncu da mamusi pospac 🙂
Odezwe sie do was kochane jakos puzniej 🙂
[URL=http://img821.imageshack.us/i/image148w.jpg/][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/9175/image148w.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
hej dziewczyny!
ja pierdziele małpy jedne czemu mi tu żadna znać nie dała ,że buuterfly wody odeszły ..jaaaaaa ile nowości z rana tu wyczytałam!!!! 😮
więc PO PIERWSZE
ELKA TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI I ZA FRANUSIA OBY WSZYSTKO POSZŁO DOBRZE!mam nadzieję,że już mały jest teraz z wami! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
PO DRUGIE WITAM SPOWROTEM QRKE I CZEKOLADKĘ
BOGUSIA GABRIELKA JEST PIĘKNA SERDECZNIE CI GRATULUJĘ!!

ci tu jeszcze ......aha Iwwwa wiem ,że wstrzymuje kolejkę,ale zobacz buuterfly się nie przejmuje i już na porodówce daje czadu he he wymijajcie mnie śmiało 😜 😜
czyli 3 dziewczyny mi tu mój termin zakosiły.....teraz ja muszę jakiejś tu dzień podkraść 😜

ale dziś zaczęłam miło dzień ........he he wzięłam przykład z Elki i posioperzyłam sobie troszkę he he 😁 😁 😁
może Mała się szybciej ruszy, a jak nie to w środę szpital.....AHA JA JAK CO BIORĘ DO SZPITALA LAPTOPA I SRAM NA TE Z PERSONELU HE HE 🙃 🙃 🙃