Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a no gorączka, niby lepiej troche bo z łózka sie zwleklam i go wreszcie pościeliłam ale wygladam fatalnie, jak zombi, i w dodatku cały czas mokra jeste m tak się pocę, i rozpalona, ale lezec nie moge bo mnie tak kosci w biodrach bola ze szok, az sie nocy boje, dzis musze jakos sie tak ulozyc na wpół siedzaco bo ta noc byla okropna. jutro musze sie jakos ubrac wreszcie a nie tylko dres i zrobic zdjecia z brzuchem bo nie mam nic a to juz pewnie nia niedizela bedzie :P

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dużo osób starszych ode mnie ale i tez w moim wieku były 🙂 Niby w mojej grupie miało byc 42 osoby a nie przyszło nawet dzisiaj sporo. A ludzie okej a zwłaszcza babka od anatomii 🙂

Wiesz co w nocy to byl co jakis czas tak jakby skurcz tych mięśni przy pępku ale za to zajebiscie bolało a jak sie mała ruszyła to był koszmar. Wtedy jeszcze bardziej.. Mam nadzieje ze wszystko okej i sie tam nic nie podziało 😞
W mojej grupie sa takie 2 starsze babki ok 40 lat. I wiadac ze dawno w szkole nie były 🙂 Ciągle sie wierciły itd Ledwie wytrzymały 🙂

to ja też tak mam że jak się mała na dole ruszy to mnie bardzo boli...ale bardziej teraz bolą plecki uhh! więc to chyba nie to Eluś, najlepiej jak się przestaniemy martwić.

ha! my na studiach na takie babki po 40stce mówiłyśmy AMBICIARY 🙂 we wszystkim najlepsze, w pierwszej ławce zawsze, nigdy nie ściągały, wszystkie podręczniki zawsze musiały mieć nowe itp 🙂 lubiłam je, ale one zawsze panikowały 'ja nic nie umiem, nic nie umiem' a same 5 z góry na dół 🙂
ciekawe jak będzie u Ciebie 🙂

Ja w liceum miałam takie co zawsze nigdy nic nie umiały a pozniej piątka za piątką leciały. 😁
Jestem ciekawa ile jutro nas bedzie i jak beda wygladały zajęcia w pracowni kosmetycznej 🙂
Dlatego na wieczor i rano magnez na wszelki wypadek oby przetrzymac niedziele a w poniedziałek moge rodzic 🙂
Ja mam rozstepy kolo dziurki a tak to nic poza tym sie nie działo nigdy hmm.. ide na chwile sie polozyc spac bo w nocy nic nie pospałam 😞
Zajrze pozniej 😘

hej
wrocilam od lekarza 🙂 wiec powiedzial mi ze rozwarcia nie ma ale szyjka jest skrocona 🙂bo bez problemu dotyka juz glowke palcami 😁 i ze on stawia ze w przyszly tygodniu urodze 🤪kazal mi sie zapisac na sobote na wizyte ale mowil ze raczej sie juz nie spotkamy.
Qrka mala jest sliczna ale te nasze chlopaki beda mialy w czym przebierac 🙂
biedna Ela sie jeszcze meczy ja tu mialam nadzieje ze juz urodzila oby to sie nie skonczylo CC.
Agus a u ciebie jakies postepy w bolach?

palcami dotykał główkę? 🙂 cudownie! czyli wszystkie zapisane na przyszły tydzień tak? 🙂 no to nieźle nieźle 🙂 tłok jak cholera będzie 🙂)
moje postępy zanikły...bolą za to mega plecy, idę się położyć, może mi przejdzie.

jak mi przejdą do idziemy do nas na koncert więc mnie nie będzie na forum...jak by co to np do Ciebie Asik napisze smsa co z buuterfly, ok? i przekażesz tutaj na forum...