Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bedziemy pisac na maila 🙂
Mi sie tam wydaje ze to taki fałszywy alarm. Bo jakos nie czuje sie na porod haha 😁 chociazbym chciała 🙂
Jezeli chodzi o Sebastiana to mnie nie drażni i tylko dziękuje Bogu ze mam Was bo tak to by było koszmarnie 😞

• Mamusia
KURCZE WKONCU WAS NADROBIŁAM 🙂aga ja tez chce taka liste,jak wszystkie to wszystkie 🙂 😁.a wracajac do tego co zabrac do szpitala,to w kazdym szpitalu sa inne standardy.np umnie;pampersy dla siebie i dla dziecka,sexi majteczki i wkładki laktacyjne miałam w szpitalu za symboliczna cene ,ale wescie sobie wode z dziubkiem-rewelacja,dlamnie ciezko było sie podniesc po porodzie a pragnienie straszne bym tylko piła i piła,wygodne skarpetki i kocyk dla dzidzi,stanik dla matek karmiacych.

• Mamusia
ej dziewczyny a jak to jest z tym czopem? on odchodzi wtedy jak skraca się szyjka? a co jak ja mam już maksymalnie skróconą od bóg wie kiedy, to ja go nie mam/ nie odejdzie mi? bo parę razy mi wyleciała jakaś galaretka, ale nigdy nie była zabarwiona na krwisto, a poza tym w ogóle mi się nie wydaje, że to to 😜

czekoladka z chęcią Ci wyśle, tylko że nie mam Twojego maila 🙂 więc albo na mojego [email protected] wyślesz albo tutaj podaj jak chcesz 🙂

właśnie do mnie koleżanka dźwoniła "jak tam???" hyh...

idę się zaraz wykąpać...po raz ostatni może sobie w wannie tak beztrosko poleżę 🙂 trzeba wykorzystać 🙂

eloite mi się wydaje że czop nie ma nic wspólnego ze skracaniem się szyjki...bo moja tak samo była już krótka od ho ho na pół centymetra, a dzisiaj to coś co szumnie nazwałam czopem to mogło nim być 🙂 jutro się dowiem...ale coś mam przeczucie że nie będzie tak lekko...

i że jednak pierwsza nie będę tak jak typujecie 🙂 kurna, co to zakłady bukmacherskie jakieś na brzuszku czy co? 😁

• Mamusia
ania87 wiem, tylko właśnie się zastanawiałam jaki to ma związek ze skracającą się szyjką. bo mi się zaczęła skracać w lipcu 😁
ja już przestaje się doszukiwać, bo same rozczarowania 😉
pewnie jak mi wody odejdą to stwierdzę, że się tylko posikałam 😁

eloite myjesz mi monitor 🤪 🤪 🤪 pewnie a jak Ci wyjdzie główka to co? stwierdzisz że kupcia? 😁
i z tą pupą jak się wypina to mam identycznie!!!! 🙂

ej własnie, bo miałam Was już wcześniej zapytać....Wam kazali ginowie odstawić magnez żeby jakieś skurcze wystąpiły? bo ja odstawiłam, bo Wy tak pisałyście...ale mi nic nie powiedział, wręcz żeby brać do samego końca....

bogusiu już wysyłam moje wypocinki 🙂

eloite napisał(a):
Agaa ja właśnie dziś wyczytałam, że właśnie skracająca się szyjka "wypycha" czop. Ale kij wie jak to jest. Może jak będziesz mieć jutro okazje to podpytałabyś położną? ☺️

poważnie? hmm no to by zaprzeczało całkowicie temu co się u nas dzieje...chyba że te pól cm u mnie właśnie to spowodowało....
zapytam jutro jeśli nie zapomne z tego wszystkiego! 😮