Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurde ja tego rmua sie doprosic nie moge, juz tydzien temu maxymalnie mialam dostac, mam tylko za czerwiec, ja juz mam dosc tej ksiegowej, a za sierpien podobno po 15tym dopiero moge dostac. pojade najwyzej bez niczego a potem sie dowiezie, chyba do 7 dni mozna bo potem wystawiaja rachunek

eloite wooooow w góralskim???????? ja kocham góralskie domki!!!! no weź no nie, nie pogardzisz 😁 😁
z kominkiem???? 🤪

hmm mi sie zdarzyło tylko szorować kafelki...ale ściany? 😁 dlatego mnie to zdziwiło 🙂

eloite wooooow w góralskim???????? ja kocham góralskie domki!!!! no weź no nie, nie pogardzisz 😁 😁
z kominkiem???? 🤪

hmm mi sie zdarzyło tylko szorować kafelki...ale ściany? 😁 dlatego mnie to zdziwiło 🙂

sioperka jest w szpitalu, pisałyśmy na gadu i musiała odłączyć na chwile kompa, bo komuś tam będą ktg robić, a bez ładowania jej nie działa.
ma skurcze co 5 min, ale zero rozwacia, nie chcą jej kuźwa dać na wywołanie mimo że jest tyle dni po terminie! szlag by to!

• Mamusia
kominka bogu dzięki nie mam 😁
ale w kuchni jest jeszcze stary piec kaflowy, który służy obecnie jako blat kuchenny 😉
a co do zamiłowań, to wiesz jak to jest- zawsze się chce to czego się nie ma 😉
ja bym wolała zwykłe ściany, które bym mogła malować, a nie szorować 😉

• Mamusia
ania87 to fajne jest na chwilkę, bo klimatyczne 😉
a poza tym same problemy- drewno lubi się rozchodzić, mimo że impregnowane, fundamenty się lubią rozłazić, tynk się sypie 😉
wielki plus jest taki, że latem jest tu niebiańsko chłodno, zwłaszcza na parterze 🙂
chociaż z pewnością jak się ma duże pieniądze, można rewelacyjnie odświeżyć taki dom 🙂

Aniu mi tez słów brakuje...kolejna z nas ma taki przypał z porodem że się nóż otwiera w kieszeni!

jutro ja...zobaczymy czy będzie kolejna anomalia!

idę popatrzeć na House'a a później ogolić myszę najdokładniej jak się będzie dało 😜
kurde mam tego Veeta wziąć do szpitala ze sobą? 😜 nie wiadomo ile tam spędzę czasu!? i lusterko!!!!!!!! 😜

eloite w sumie racja, ale taki domek jest taki przytulnicki...mmmm ;-)