Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mi sie wydaje ze ten czop gdzies musi siedziec no i jak sie skraca to juz nie ma gdzie, ale pewnie czasem wypada przy skracaniu a czasem doipiero przy rozwieraniu, wiec moze siedziec nawet przy maksymalnie skruconej a puszcza go dopiero jak sie rozszerza, loli chyba tak pisala ze juz miala rozwarcie i jej wypadl

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mój mnie stresuje, a jednocześnie śmieszy jak cholera 🙂
chodzi zestresowany jak ciul! mówi że serce mu wali, że się boi ( on?????? ), strasznie dziwnie się zachowuje...miły jest i kochany, jak byśmy się mieli od jutra rozstać! kurde a może on planuje jakąś ucieczkę???? 🙂

wyparzyłam sobie laktator i nie umiem go skręcić spowrotem 😜 tak mi się lapy trzęsą! nie no, idę do wanny...wypieki mam na twarzy jak bym przebiegła maraton! od ponad roku się tak nie stresowałam...
do potem!

• Mamusia
co tam laski 😉

Mydelko bambino jest boskie kapie mala w nim + oliwa bambino az sie chce wachac bobaska takiego czysciutkiego 😉 dzis kolejna kapiel.

Ehh a ja mam jeszcze jakies chormony w sobie wszystko mnie drazni,. czasem sie rozplacze, krzycze na mojego o nic :/ chyba jeszcze ciazowe chormony

• Mamusia
Ja mam ten plyn 2 w 1 niwea i oliwke bambino 🙂 hihi i zjesc idzie takiego wypachnionego:p ehhe
Elus Czekoladka ci dobrze powiedziala ze Seba..Ale ja jeszcze walcze o to zeby bylo oki... i tyle ze mam wsparcie w tesciach i nim wstrzasaja, zobaczymy co to bedzie.
mam nadzieje ze Wam tez sie uda zobaczysz jak malenstwo sie urodzi jak sie bedzie zachowywal 😉

Loli a jak kupcia Olki??? 🙂

Juz przeszło w sumie ehh a jego ciągle nie ma..
Uciekł do rodziców pewnie, mam nadzieje ze nie pil nic 😞 Bo wie ze ja tego teraz nie toleruje.. Ale w sumie jak powiedział ze go nie interesuje gdzie ja jestem i co robie wiec co.. ciekawe czy wroci na noc. Boże on mi juz doklada na koniec ciąży zeby mi jeszcze ciężej było 😞
Ja mam oliwke tez bambino i cudnie oachnie a taki dzidzius czysty to pewnie mmm.. 🙂