Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No dkoladnie,zawsze temu co jest uczynny, zajebisty dla ludzi itd wieje w oczy...A cwaniakom sie udaje 😞 Ale ja trzymam kciuki ze jesli ten czub sie nie ogarnie to Elusia znajdzie sobie zajebistego faceta ktory pokocha i zaopiekuje sie nia i Nikulka tak jak nalezy 😘

Ale ja tego nie pojmuje, czemu to zycie jest takie nie fer?? inni robia swinstwa, cwaniakuja, i no wiecie i zawsze im sie uklada a tym co zalezy i staraja sie od poczatku i sa dobrzy itd zawsze jest pod gorke i gdy juz sie wydaje ze jest oki wszystko sie wali??

• Mamusia
a tyle dziewczyn dziś na porodówkach..oczywiście cieszę się, że im się udało i wkrótce będą mieć maleństwa przy sobie, ale zazdrość też zżera.
Wiem, że nie czekam tak długo jak inne, bo nawet nie jestem po terminie i że np. sioperka, biedna się naprzeżywała i dalej czeka. ale sam fakt tej świadomości, że one dziś, albo jutro będą już po..
A ja się tak obawiałam zostać na sam koniec..
A tutaj już tak nie wiele dziewczyn zostało..
Chyba z 5, które jako tako się udzielają..
Nawet bobas, która miała termin po mnie jest już na porodówce..

• Mamusia
Hej siostrzyczki. Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć, że jesteśmy w domu. Muszę wszystko jakoś ogarnąć i nabrać mocy bo czuje się jak bym miała anemię 😞 Nie mam siły, wszystko mnie boli...Koszmar jakiś 😞 Postaram się odezwać jak mi się unormuje wszystko. Buziaki.

ja wlasnie wrocilam z zakupow. ehh jak o tym wszystkim mysle to mi sie ryczec chce. Co moja mama na to? To samo co Wy. Że niedojrzały, itd a jego rodzice nie wiem. Nie dzwonili chyba tez maja gdzies to wszystko..
Eloite nie przejmuj sie i na Ciebie przyjdzie pora 🙂

w sumie to sama chce. Wole juz miec to pochowane i nie patrzec na jego rzeczy bo naprawde dzisiaj jest mi strasznie ciężko z tym wszystkim. Wole zeby lezałą torba a nie patrzec ze tam jego koszulka, tu cos innego i tak wszędzie. 😞

• Mamusia
a wywal mu to Eluś to przedpokoju, niech sobie zbiera:/ Eloite, ja zostane zdecydowanie na sam koniec, więc spokojnie 🙂
A poza tym to dostałam dziś plan zajęć (bo mam cały tydzien zjazdu) i myslalam ze beda w wiekszosci wyklady i tu by mi dziewczyny moje pomogly przejsc,a tu same praktyki na ktorych bbyc musze a jak nie bede to nie wiem jakim cudem je odrobie:/ nie wiem co mam robic:/ a dziekanka mi sie za bardzo nie widzi 😞