Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loliczku staram sie ehh i chyba on jakos przekecił cała sytuacje jak mowil swojej rodzinie bo widze ze jego siostra miała opis ze nic tylko pogratulować.. to chyba jemu. Nikt go nie wyrzucił! Bylo powiedziane ze albo sie przywyczaji do zasad w domu i zacznie dbac o mnie i o dziecko i nie robic hotelu z domu albo niech sie wyprowadzi i widac ze jemu to pasowało. eh ide robic jakis obiad.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wlasnie... nie patrz na innych tylko rob to co uwazasz,i niech sobie gadaja jak nie maja co robic 😉
I tu moje ulubione zdanie sie przyda"... JEBIE MNIE OPINIA PROSTAKOW..."
A co do rzeczy.. to wez mu tego nie pakuj...odszedl to niech sam po to przylezie! I nie meczaj sie z tym 😘

Loli no staram sie, on spi na spacerze, a ja mam troche spokoju i do ludzi wyjde tzn polazic po miescie pogapic sie we wystawy( chociaz cos bo takie ceny ze uuuhhh 😞 )
A tez to jest dobre jak chce go torche z karmieniem przeciagnac 😜 zeby z kapaniem wywarzyc w czas w ktorym tesciowa przyjdzie mi pomoc 😉

• Mamusia
Eloite dobrze mowisz , a po drugie mamusia zawsze bedzie bronila swojego synka i jeszcze tak poprzekreca ze wyjdzie na to ze tp jeszcze przez ciebie sie wyprowadzil.

NIE PRZEJMUJ SIE KOCHANA JUTRO TWOJ TERMIN 😉 A WIEC TRZYMAM KCIUKI 😘 😘 RAZEM Z OLENKA CZEKAMY NA KUZYNKE BRZUSIOWA NIKUSIE 😉

Powinnas sie teraz cieszyc a nie smutac 😘 😘

• Mamusia
eeh to ja nawet nie wiedzialam 😞 wkurza mnie to ze tak jestem do tylu 😞nie moge potem nadrobic 😞 jakies streszczenia powinni robic dla nas 😜 ehe
Noo wkoncu spi 😜
heh bo cos od 2 wojowal, chyba brzuszek go cos pobolewal bo zasnol mi na rece jak na nim lezal i tak spi dalej 😜
A w nocy jaki ANIOL 😁 haha o 3 tylko sie obudzil 😁

A jak Olusia?? spi? 🙂czy cycka?? 😜

• Mamusia
no wlasnie dostala cycka i zasnela ale spi u mnie na klatce piersiowej uwielbia ta pozycje na brzuszku chyba jej wygodnie 🙂 a i pewnie sie uspokaja bo slyszy moje serduszko a ja co laptop na kolanach i pisze 😉
No moja juz 2 noc , sie obudzila okolo 4 na jedzonko 😉 a wiec moze powoli sie te godziny jakos unormuja 😉

OCHHH AZ SIE LEZKA ZAKRECILA 🙂

• Mamusia
Kurde powiem ci tak szczerze Anulka ze chyba musimy jednak poczekac, az wszystkie urodza i wtedy zrobie jedno wielkie sprawozdanie na temat 😁 porodu :P jaki ktora miala i wtedy porównac.
A co do Domi to ja nawet nie wiem jak ona urodzila, ale chyba jak narazie wszystkie naturalnie ?