Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Przykro mi, że mój poród tak się skończył...Może to głupie, ale nie umiem powiedzieć, że URODZIŁAM. Bo nie urodziłam, tylko wycisnęli ze mnie dziecko przez dziurę w brzuchu. Nie widziałam jego pierwszych sekund, nie słyszałam pierwszego krzyku. Nawet nie wiedziałam ile waży, o której urodziłam...Nie wiedziałam nawet gdzie jestem. O wszystkim wiedział mój Krystian bo mu pielęgniarki powiedziały.Teraz szwy ciągną i boli rana, plecy całe obolałe i swędzą mnie okropnie 😞 Brodawki mam całe sine, twarde i jak by zastrupiałe 😞 Smaruje mlekiem i zostawiam ślinkę małego z tym mleczkiem żeby sobie wsiąkła. Staram się go tak przystawić żeby chwytał sutek i brodawkę, ale nie wiem czy dobrze to robię. On ma tak malutką główkę i te usteczka, a moje cycki są większe od mojej głowy. Ledwo w ręce mogę podtrzymać żeby mu nakierować do buzi 😞 MASAKRA!!!

• Mamusia
Loli mój po nas dzisiaj na łeb na szyję pędził do szpitala, po drodze ogarniał mieszkanie bo ja miałam jutro wyjść a nie dziś, pzyjechał ślicznie odprasowany w koszuli eleganckiej, tulił kochał, obiad zrobił, bukiet kwiatów pięknych dał a ja co???? Zjebałam go bo mi nie kupił takich podpasek jak chciałam 😞 No przecież to chore!!!

• Mamusia
Elu to normalne teraz ja sie wkurzam jak widze ze on cos zrobi tak jak uwaza a mnie to wkurwia i chodz jestem na maxa zmeczona wole sobie zrobic to sama, chodze czasem rycze po katach nie wiem dlaczego ;(

Kochana tak czy inaczej jestes dzielna kobitka jeszcze raz co gratuluje i najwazniejsze ze jestes juz w domku z Franiem.
Czekamy na jakies foto 😉 😉

Cześć dziewczyny,znowu poszły po bandzie hehe fajnie
  • Eluś bardzo mi przykro ,że ten twój wybrał taka drogę,bede trzymać kciuki żeby Ci się ułożyło.
  • kurcze od tyg mały mi się tak nie ruszał jak teraz ehhh jak to boli niech już wyłazi.
  • TO która będzie następna 😉

Kasia nieprzejmuj się tym ja wogóle sie nie znam na tym wysyłaniu SMS z bramek,jezuuu ale mi napiernicza noga chodzic nie umiem i cos mnie brzuch pobolewaa ten sie wierci jak nie wiem co
  • A ty masz jakies objawy??

tez chodzi mu o moja mame. Oni sie wogole nie dogaduja ehh i mu powiedziała dzisiaj ze albo zmieni zachowanie swoje w stosunku do mnie i dziecka i przestanie robic hotel z naszego domu albo moze sie wyprowadzic