Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aga swietny opis, i w koncu wiem co sie z toba dzialo, bo my w tym samym czasie do spzitala poszlysmy i nic nie wiedzialam o tobie. No z ta żółtaczka to cholerstwo, moja tez miala ale ta fizjologiczna, ale 2 razy jej sprawdzali czy nie ma z tego konfliktu, no bo w 2 szpitalach bylysmy.
co do pampersiakow to dla Olci newborny 2 z pampersa tez za duże 😁 jedyneczek używamy i już 2 opakowania poszly. 2ki od biedy by były ale sika wyzej niz ten chłonny wkład i mokro ma, wiec jedziemy na 1kach 😁

heh 🙂 żółtaczka to jakieś przekleństwo! nie chce o tym więcej słyszeć! cholerstwo!

co do mojego gina, który tak mi namieszał w głowie - wiecie - "do 7 września na pewno pani urodzi', to mam go dość! pójdę do niego ostatni raz tylko po zaświadczenie do becikowego! niech spada...w czasie porodu widziałam go tylko przez pół minuty, błagałam żeby załatwił mi CC 🙂 ale on tam jest malutki, mniej znaczy niż niejedna położna! dlatego never again! 🙂

Aniu a Ty jak się czujesz w ogóle? z tymi nerkami?

Elu duże baby czy duże bejbi? 😁 😁

wykąpałam moją!! 🤪 jestem cała mokra z potu 🙂 najedzona śpi 🙂

kurde nie wyobrażam sobie że czekają nas kolki i ryk z ich powodu 😞 czy możliwe żeby jakieś dziecko to ominęło? 🙂

ma któraś jakieś wieści od Kasi czy Marty?

• Mamusia
Agaa sorki że się wtrącam ale moja Zuzka ani razu nie miała kolki... raz czy dwa zapłakała mocniej a tak to spokojniutka jest więc jest nadzieja że może ominąć to i twoje dzieciątko 🙂 a i u nas w czerwcowych raczej rzadko się zdarzało kolkowe dzieciątko 🙂

ooo no to super 🙂 ciekawe od czego to zależy? ale jak by był sposób na kolke to na pewno ktoś by już za niego jakaś nagrode odebrał 🙂
no nic...poczekamy zobaczymy...
dzieki zuziek 🙂

• Mamusia
aga no moje nerki juz lepiej, wyniki dobre wyszly ale jak sobie pukne w plecy to boli jeszcze wiec wole jeszcze nie przerywac leczenia zeby nie wrocilo bo wtedy bedzie gorzej, jutro mysle zkonczyc antybiotyk brac i odczekac 2 dni i mam nadzieje ze w niedziele uda sie wrocic do cyca.
moja mała ma kolę albo boli ja brzyuszek przez te zatwardzenia. dzis 2 godzinki sie meczylysmy obie, po pol godzinnym masazu wreszcie kupka! ale ile sie biedna omęczyła, ale teraz ładnie spi wiec to pewnie przez to było. narazie walczymy o jedna kupe dziennie. bojee sie ze zmnaina znow na cyca moze zaszkodzic, bo tak ciagle tylko zmieniamy. dzieko ma 2 tygodnie a juz byl cyc, jedno mleko potem znmiana na inne i znow cyc bedzie.

ja wrocilam od lekarza bo mojemu adasiowi wrocila zoltaczka 😞 teraz musze przez 48godzin musze sciagac mleko przegotowac ostudzic i dac malemu i miec nadzieje ze mu przejdzie bo jak nie to znow szpital i naswietlanie 😞

• Mamusia
Eh Agus niezla notka o porodzie 😉
Sie naczekalas biedna i nacierpialas:*
A co do jajeczek to no troche miejsca jednak zajmuja 😜 hee
A co do dziore to masakra... haha ja czasem tak sie wieszam ze przycisk reset by mi sie przydal 😜 ahahah
Przekleta zoltaczka 😞 skad to cholerstwo sie bierze c zemu dzieci to maja?? 😞

Kolki... eh masakra.. odpukac zeby ich uniknac... puki co my mamy delikatne... ehale tylko czasami.

A ja znowu czuje ciezkie dni nad soba 🤔 jestem zmeczona tym ze karola wiecznie nie ma a ja z malym wiecznie 24 na 24... eh wcale nie mam wytchnienia 🤔 eh a jak karol jest to latanie zalatwianie czegos co nie zrobilam sama przez tydzien kiedy go nie ma... ehh ryczec mi sie chce..
A tam mam jakis marudny dzien... 🤔 NIENAWIDZE TEJ POGODY I JESIENI KUURDEEEE 😞

NAPISALAM DO KASI... ZOBACZYMY CZY ODPISZE

• Mamusia
SMS OD KASI:
"jestem na sali z dziewczynami bo na porodowce ful pacjentek 😉 Puki co niewiele sie dizeje, wiec jak mniemam beda czekac do rana z kolejna kroplowka.Ucaluj tam wszystkie baby i malenstwa ode mnie 😘"

wiec caluje Was kochane 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
i dla malenstw rowniez slodkie caluski 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
eh czasem juz nie mam sily do tej mojej malej kruszynki non stop tyle czasu musze jej poswieca zeby 3 tyg dziecko trzeba bylo lulac juz zeby zasnelo to jakies nieporozumienie lekkie no ale co zrobisz lulam ja w wozku zeby chociarz na mnie nie wisiala non stop na spacerach to ona spi ale tylko wejde do domu i sie juz budzi i nic nie moge zrobic dramata jakis wlasnie ja lulam noga i pisze do was moje kochane mam nadzieje ze moja ola z tym spaniem sie jakos unormuje wkoncu buziaki dla was mamusie

Ja Loli mojej nie lulam od poczatku. Jak zasypia to ją kłade do łożeczka i tam ma spać. Bo jej nie chce przywyczaic ze zasypia u mamusi i koniec.
Wogole dzisiaj byli rodzice Sebastiana ja zobaczyc i jego siostra 🙂
Miło było. Dostała malutka, mate edukacyjna jutro bedziemy testowac 😁
Kubeczek, grzechotke i inne pierdółki 🙂
a teraz juz ponad 3 godziny sobie lula 🙂 to ja tez ide spac buzki mamusie 😘
Dawajcie znac co u naszych rodzacych 🙂

• Mamusia
Część dziewczyny, Tu Łukasz mąż Marty, przepraszam jeżeli wtrącam się w jakiś wątek ale wiem że Marta bardzo się zżyła z wieloma z was i dlatego chciałaby się z Wami podzielić pewną wiadomością (co prawda prze ze mnie 🙂 ). Mianowicie jak możecie się domyślać właśnie zostaliśmy rodzicami 😁 Oczywiście nie pozbawię Martusi przyjemności zdradzania Wam szczegółów dlatego napisze tylko że Maluszek jak i Martusia czują się dobrze i są zdrowi. Więcej informacji po Martusi powrocie 🙂

Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum

• Mamusia
laurana1986 napisał(a):
Część dziewczyny, Tu Łukasz mąż Marty, przepraszam jeżeli wtrącam się w jakiś wątek ale wiem że Marta bardzo się zżyła z wieloma z was i dlatego chciałaby się z Wami podzielić pewną wiadomością (co prawda prze ze mnie 🙂 ). Mianowicie jak możecie się domyślać właśnie zostaliśmy rodzicami 😁 Oczywiście nie pozbawię Martusi przyjemności zdradzania Wam szczegółów dlatego napisze tylko że Maluszek jak i Martusia czują się dobrze i są zdrowi. Więcej informacji po Martusi powrocie 🙂

Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum

GRATULACJE dla całej Trójeczki 🙂

• Mamusia
LUKASZ... BARDZO DZIEKUJEMY!! 🙂I GRATULUJEMY!!! 🤪 😘
I W NIC SIE NIE WTRACILES, MY TU CZEKAMY NA WIESCI OD NIEJ 😉
I OCZYWISCIE GRATULACJE I WATEK MARTUSI 😉
http://www.brzuszek.net/forum,wrzesniowka_laurana_urodzila_synka,17,477392.html,str=0

CZEKAMY NA WAS KOCHANI 😘

a u nas.. eh tesciu niedlugo przyjdzie a ja z malym na dwor bo musi nam przepalic w piecu bo pizdzi ze uhh... w dodatku maly ma taki katar jakis... tzn w nocy teraz juz ok. psikalam mu w nocy ta woda wylecialy gungelki i ok 😉 spal ze mna polozylam go troszke wyzej i git 😉
a jaki usmieszki mi dzis znowu dawal...hihi normalnie kocham te nasze poranki 😉

KASIUU CZEKAMY TYLKO NA CIEBIE:*

aale noc.. uhh..
jak sie obudzila przed 4 to dopiero kolo 7 nynu. Jeszcze zwymiotowała mlekiem oczywiscie na mnie 😁
Zesikala przewijak, spiochy i cala reszte 🙂
a teraz cos marudzi ale spi. To dobrze bo polozna przyjdzie za godzinke a ja sie musze umyc.
MArtusiu gratuluje WAM z calego serca!!!! 😘