Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

justi5 mam sciagac przez dwie doby.Teraz jestesmy w domu w piatek wyszlismy ze szpitala z poziomem 10,1 a w poniedzalek poszlam do lekarza bo wydawalo mi sie ze znowu zolty jest i mial poziom 15 no i kazal mi lekarz podawac to mleko przegotowane.W szpitalu pod lampami byl 4 doby.Zawsze mila krew pobierana z raczki

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mi powiedziała lekarka,ze jak juz w koncu to paskudztwo od nas sie uwolni to juz nie wróci . . . no i pytalam zapobiegawczo jak to bedzie przy 2 dziecku odpowiedziala ,ze moze , a nie musi sie tak "meczyc" a Ja wraz z nim wszystko zalezy od organizmu dziecka . . . .

to Ja mam nadzieje,ze w koncu tym razem pobiora krew z raczki bo nie moge juz patrzec na to jak pobieraja z główki 😞 😞

Justi ona przez dwa dni ostatnie z rzędu w szpitalu miała poziom 6, dlatego może nic nie mówili żeby powtarzać. a poza tym pisałaś że nie fizjologiczna nie powraca...w przyszłym tygodniu przyjdzie pewnie położna to się zapytam o wszystko.

sioperka a dzisiaj albo hmm wczoraj? urodziła Laurana 🙂

Niom a pamiętam jak jeszcze nie dawno wszystkie tu siedziałyśmy i czekałyśmy aż się zacznie u którejś a teraz juz wszystkie prócz Kaski która dziś juz urodzi mam nadzieje 😁 rozpakowane 😁

Dosik a to znowu ta sama koleżanka czy kolejna....?
do nas dzisiaj też moja ciocia przyjeżdza. mam nadzieje że mała nie będzie wtedy marudna 😉 właśnie ją dyskretnie obudziłam 🙂 i będziemy jeść 😁