Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heh 12 str... od rana 😁 😁 no no wracamy do normy kobitki 😜 ehhe
Ale nadrabiac nie mam jak u nas pogoda piekna wiec korzystam jak moge.. 😉
KAsia juz urodzila?? caly dzien o niej mysle kurde... dobrze ze te wody jej odeszl;y itd... ehh
koniec wrzesnia to trzeba tabelke zamknac 😁 hihi

bede wieczorkiem:* dajcie sms jak urodzi:0

Ale tu cicho 😉
ja już po wizycie znajomej. ANulka ja też sama z małym wychodzę no chyba ze Mati ma wolne to idziemy razem a często mamuśki widze razem se chodzą.
EH nic mi sie nie chce nie wyspałam się dziś cholernie 😞

• Mamusia
moja miala zoltaczke fizjologiczna i jej wróciła, bo juz bylo 12 wypisali nas a po tygodniu 16! ale moze nie o takie powroty wam chodzi, tylko takie w przyszlosci..a to nie wiem o takich. ale poziom 1 bilirubiny to norma dla doroslego. w szpitalu mi mowili ze norma dla maluszka to 11 a przy 12 nie wymaga naswietlania, 13 to takie pogranicze

Ania8888 napisał(a):
mi tez nie.. heh bylam w biedronce kupilam sobie drinkasa chipsiki i ogladam 1 milosc 😜
A jak Kacperek?? 🙂

ja u gruniowek bylam 😜

ha ha a teraz ja zajrzałam do Was 😁
tak sie dziwiłam,ze jesteś z wrześniówek a synek urodził się w sierpniu 🙂,ha ha
Jakies wieści od Kasi?????

• Mamusia
a u nas raz lepiej raz gorzej wlasnie usypiam mala w foteliku tym bujanym dobra sprawa tak samo wlasnie jak anulka pisala ze te bujaczki sa dobre i u mojej oli on sie nawet dosc sprawdza tylko wlasnie musze kupic do niego baterie zeby wibrowal i moze ona tez to pokocha jak marcelek

moja jest od popołudnia nieznośna...marudzi, dwa razy jej sie ulało, odbija jej się, charczy, trzeszczy 😞 i co chwilę się budzi...mam chyba jakiś kryzys...z moim też się nie umiem dogadać 😞 trzeci dzień z rzędu wraca o tej godzinie do domu, nawet nie pogadamy a on już śpi 😞 rozumiem że zmęczony, ale brakuje mi jakiegoś przytulenia czy coś...ech oby mała dała mi pospać w nocy, bo mi się energia powoli kończy 😞

• Mamusia
czytalam wczesniej posta anulki ze siedzi i pije drina a ja wlasnie od dwuch dni przymierzam sie do napicia szklanki piwa bo wsumie juz malej nie daje cycka bo ostatnio sie najadlam czekolady i ja puzniej bolal brzuch a powiedzcie mi czy jak bym sie napila piwa i odczekala np dwa dni to co moge puzniej jej dac normalnie piers? Czy musze wczesniej odciagnac mleko ?