Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eee no to super Madzik! 🙂
u mnie nie ma tak fajnie...na mojej wadze to jeszcze z 4 kg mi brakuje do powrotu do wagi sprzed ciąży, ale za to brzuch fajny, bo nie wisi...tylko po prostu jest taki malutki 🙂 że jak przechodzę koło lustra to aż tak dziwnie dla siebie wyglądam bez brzuchola 😜

bary mleczne wyszły z mody, teraz są jakieś automaty z mlekiem 😜 nie widziałam, ale podobno u nas na mieście taki stoi 🤪 🤪

hmm a jeszcze mam pytanko...zawsze się Waszym bobasom odbija? bo jak moja kończy, to ja ją na ramie i czasem tylko jej się odbija...mam trzymać ją tak do skutku? 🙂

• Mamusia
mojej się odbiło może 3 razy......położna mówiła ze dzieci karmione piersią nie zawsze odbijają i jak nie ulewają to jest ok...ale zawsze trzeba chwile u góry potrzymać ale nie aż do skutku nie chce beknąć to nic złego ......moja ma tak samo, a ulała może 2 razy......

• Mamusia
hej laski 😉
ATYKONCEPCJA- kondonom i tabletom mowie nie wiec chcem plasteki 😉
BRZUCHOL- mam te gacie cos jak pas sa wysokie i nic nie pomagaja... jedynie jak je mam to zeby wbic sie w spodnie a jak zciagne to samo znowu... 😮
ROZSTEPY I KRECHA- masakra 😮
COCACOLKA- hyhyhy nie chce robic smaki ale sobiem pijem 😜
CYCE- eh jak galaretka mi lotoja jak ide.. miekkie i lekko mi zwisaja kuzwa 😞
no i sutki dalej takie wielkie mam 🤨
SPACER- tydzien ... czyli w dzien przyjscia do domu, tzn na drugi dzien po wizycie poloznej 😜
ODBIJANIE- ja go czasem tak do lezalej pozycji zrobie i spowrotem, poprzelewa mu sie i odbije 😉

Eh.. u nas piekna pogoda 😉 jedziemy do mojej babki na urodziny i do rodzicow moich...

Milego weekendu kobitki:***

oo no to fajno że nie tylko moja taka dobrze wychowana co jej się nie zawsze odbije 😜

mi tam moje cycki się akurat podobają, są wielkie 😜 w sensie takie pełne... 🤪

Anulka! a niech Ci się po tej coli odbije 😜 😜 niedobra Ty hehe

chciałam Wam pokazać jakaś fotkę Ewy...ale kurde nie umiem załadować zdjęcia, zawiesza się firefox i koniec. chyba format konieczny...

nawet jak są pełne to wiszą? hmmm, spoko dojdą do siebie na pewno 🙂

Anula ale tak co by Ci noskiem poszło 😜 ciocia Agaa jest złośliwa, bo jej się chce tej coli bardzo ojj bardzo 😁 to było pierwsze o czym pomyślałam po porodzie 😁
Ej Aniu ten Twój Marcelek to jakiś szybki chłopak jest 🙂 🙂

• Mamusia
Eluska moja mała też wczoraj płakała bo była śpiąca ,ale jednocześnie jakby nie chciała zasnąć ....dziwne to było,ale w końcu ją jakoś ululałam.....
ja dziś postanowiłam zrobić sobie przyjemność i kupić sobie kilka nowych rzeczy...BUTY NA OBCASIE PO DŁUGIM CZASIE PRZEDE WSZYSTKIM i kilka innych pierdołków ,bo po ciąży mało mam pasujących ciuchów ,a no i torebka przy okazji nowa he he he 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜
postanowiłam bardziej o siebie zadbać bo po porodzie mało miałam na to czasu......dziś to zmienię i zacznę od farbowania odrostów 😉